Къде в Пловдив??? - 12

• 72 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, къде мога да намеря бански за момченце на 3г. ?

# 391

Много видове имаше в Джъмбо с любимите анимационни герои на децата

# 392

Супер, много ти благодаря.  bouquet

# 393
Искам да купя на детето маса със столчета. Къде има хубави? Искам да е устойчива, а не някаква паянтова Simple Smile Предпочивам да се сгъва или ако е дървена, да мога да я разглобя и прибера когато няма вече да се ползва. Ако може и да има шкафче за моливи, ще е екстра  Grinning

# 394
Много, ама много хубави, има в Арексим - бели, уникално красиви и аристократични, за момиченца, очите ми останаха по тях - 300 лв са обаче.
Иначе ти за какви питаш - дървени или пластмасови?

# 395
  • Майничка
Чувал ли е някой за утрешно детско мероприятие освен бате Енчо?
Нещо ми се мотае спомен за някакво рисуване на площада или в градината, но дали е било за утре...

# 396
  • Пловдив

В Мола, в магазина на OVS  има голям избор, аз купих миналата година на малкия два чифта от там и не са мръднали Peace

# 397
Чувал ли е някой за утрешно детско мероприятие освен бате Енчо?
Нещо ми се мотае спомен за някакво рисуване на площада или в градината, но дали е било за утре...

От 9-12 часа на Пеещите фонтани ще има това с рисуването. Децата трябва да си носят моливи или пастели , а там ще им дават листи. Няма да има наградени , а всички рисунки ще бъдат изложени във фоаето на Библиотеката. Целта е да се съберат най-много рисуващи деца на едно място. Затова и няма ограничение във възрастта.

# 398
Бате Енчо трябва да е от 10.30 на гребната

# 399
  • Пловдив

Вчера видях в Карфур.

Някой знае ли подробности за Бате Енчо ?Ще има ли снимки с деца , както е обикновено предаването  или ще бъде нещо друго?Дали ще има билети , или е безплатно?

# 400
Бате Енчо си е запазена марка и винаги е едно и също - както си е в предаването, но снимки за предаването не се правят, това си е шоу на ФМ радио и разни спонсори
Отделно е другата програма - детски ансамбли и групи, томболи и подаръци  
Дано не вали  Simple Smile, преди 2 години дъждът провали всичко

Партито на ГЕРБ на 10ти е с начален час 17:30 - организация пак от Тон Бонбон

# 401

В Мола, в магазина на OVS  има голям избор, аз купих миналата година на малкия два чифта от там и не са мръднали Peace

имаше, за жалост напоследък детското е много ограничено, а на мен ми е много удобно - защото за никакви пари получавам хубави неща
явно пак ще праща сестра ми от италия

# 402
Много, ама много хубави, има в Арексим - бели, уникално красиви и аристократични, за момиченца, очите ми останаха по тях - 300 лв са обаче.
Няма значение дали е дървена или пластмасова. Важното ми е да може да се сгъне или лесно да се разглоби. За 300лв ще си направя по поръчка:) И без това ще поръчвам скоро детски мебели. Някъде до 150лв примерно да е.

# 403
Няма значение дали е дървена или пластмасова. Важното ми е да може да се сгъне или лесно да се разглоби. За 300лв ще си направя по поръчка:) И без това ще поръчвам скоро детски мебели. Някъде до 150лв примерно да е.
Жени,а от къде смяташ да си поръчваш детски мебели и какви?

# 404

В Мола, в магазина на OVS  има голям избор, аз купих миналата година на малкия два чифта от там и не са мръднали Peace

имаше, за жалост напоследък детското е много ограничено, а на мен ми е много удобно - защото за никакви пари получавам хубави неща
явно пак ще праща сестра ми от италия

Явно ще се пробвам в Джъмбо и Карфур.

Моля, който е ходил до мола Галерия да ми каже дали има подземен паркинг ...или изобщо паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт