Къде в Пловдив??? - 12

• 72 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, моля, препоръчайте ми читаво тату студио .

За външните щори, и аз съм доволна от Теолино пласт.

# 496
Thinking Ако имаш предвид този на Главната, него само го преместиха през 10-ина метра в по-голямо помещение, а този пък на "Гладстон" съвсем наскоро го ремонтираха и лъснаха (той е единствения магазин на Гладстон, който изобщо върви). Може и да греша, но за мен тези магазини станаха странно елитарни, а и напоследък много посещавани. Доста са вдигнали цените на парцалките, за разлика от всякъде другаде където падат. Нека им върви на хората, де, това се иска Simple Smile
Затвориха магазина в подлеза на Тримонциум и на кап. Райчо.

# 497

Съвсем скоро ползвах услугите на това и съм доволна http://divi-i-krasivi-pd.hit.bg/.

# 498
  • Пловдив

Радостче, отговорих ти на лични. Hug

# 499
Благодаря, момичета ... pobeditelka и аз ти писах.

# 500
  • Пловдив
Някой знае ли къде леят куршум в Пловдив?

# 501
Ние с мъжа ми скоро ходихме да ни леят куршум при една баба Магда в Прослав. Ако не намериш някъде по-близо до теб, ще се опитам да ти обясня, къде се намира.

# 502
Чувала съм за една туркиня-Себахат в Кючук Париж до бялата сладкарница май някъде се намира.Била много добра.

# 503
Преди малко гледах по Канал1 промоция на "Играта на играчките" - последния филм. Тук са Бъз и Шерифа - костюмирани хора. Днес са в МОЛ-а в София. Някой знае ли дали ще идват в Пловдив?
Редактирам се - в сайта на Синема сити пише само София - пак сме пренебрегнати.  Cry

# 504
Момичета, къде мога да намеря съвсем тънички ръкавички за бебето? За сега намирам само някакви дебели, с дървена кройка дето или ще му стягат или пък ще падат ooooh!

# 505
  • Майничка
Момичета, къде мога да намеря съвсем тънички ръкавички за бебето? За сега намирам само някакви дебели, с дървена кройка дето или ще му стягат или пък ще падат ooooh!

Най-лесно от тензух ушиваш малки "пунгийки" с обло дъно и навървяш панделка в областта на китката.
Не че съм ползвала ръкавички с децата, ама това, което съм виждала в подаръчните бебешки комплекти за нищо не става.

# 506
  • Пловдив
Момичета има ли в момента магазин на Неокнит в Пловдив. И двата магазина, за които знаех - на Младежка и зад Четвъртък пазар са затворени. Дали са се преместили някъде, някой има ли информация?

# 507
  • гр.Пловдив
запис

# 508
Някой знае ли къде леят куршум в Пловдив?

Да, в Кичук Париж - тръгваш по бул. Южен след затвора в една пресечка на дясно ...
 Не помня точния адрес, но мога да ти дам телефона .

Себахат се казва жената - 032 / 673169 и 0884 / 315133
 Тя ще ти обесни точно къде се намира , близо е до пазарчето на Слънчеви  лъчи ако го знаеш .

# 509
Чувала съм за една туркиня-Себахат в Кючук Париж до бялата сладкарница май някъде се намира.Била много добра.

Да, точно за нея говорех и дадох координати .
 Лее куршум и бае за уруки, май и на кафе гледа ама не вяравам да познава ...

Общи условия

Активация на акаунт