Къде в Пловдив??? - 12

• 72 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Магазинът за гердани и мъниста в Капана работи ли в неделя?
Ако имаш предвид Бижуленд - да, в неделя работи от 11 до 17 часа, само първия етаж.

Момичета, в Био бутика вече има от страхотните слингове с халки на GuGaSling от естествени дишащи материи (лен и памук) и екологични бои. От тук можете да видите двете линии - GuGaSling Old School : http://www.facebook.com/album.php?aid=2088&id=10000115618207 … D0%BA%D1%82%D0%BE и GuGaSling Two-Way : http://www.facebook.com/album.php?aid=2085&id=100001156182070.

# 586
Благодаря ви, момичета, наистина много ми помогнахте  Hug

# 587
Момичета,помагайте.Търсим велосипед за малкия с помощни колела.На марка не държим,но по възможност да е до 100лв.Идеи къде да проверим?Благодаря предварително   bouquet
На търговиите на Брезовско шосе може да намериш за 65 лв., но да те предупредя, че цената отговаря на качеството - ламаринка основно. Ако си приготвила 100 лв по-добре дай още 10-15 лв и вземи някой от моделите в Метро или Практикер  Peace

И ние сме на тази вълна, та в Т-маркет в Тракия /Детаски свят/ видях велосипед, беше 100 лв. за такава възраст, доста добре ми изглеждаше. Май е някаква промоция, но ми се стори добър вариянт -без много да съм се задълбочавала. Освен това в Карфур мернах подобно нещо на такава цена. Дано съм помогнала.

# 588
Хари Потър е затворен от 2 месеца
последва съдбата на Приятели, Мечо Пух, Шампиони, доколкото знам и Роял Кидс не работи в момента, за лятото.
но миналата година и Мечо Пух затвори така уж за лятото...
Очаквам още 2 бр да приключат до края на лятото
Сега следва новата вълна детски центрове, където ще никнат като гъби след дъжд
как не им омръзна на тези хора, не знам

Хе хе е ти не знаеш ли, че от страни всичко изглежда тооолкова лесно-вземаш си едно помещение и занимаваш там едни деца...не си дават сметка хората, че за децата си хората са върховно придирчиви и изискващи:))) Не е за всеки тази работа, нооо тук е страната дето всеки всичко може...докато не фалира!

# 589
Някой да препоръча добър очен лекар? Мерси:)

# 590
Детски ли? Ние водихме Никола при д-р Петкова (0899 360 300, ул. Филип Македонски 26, това е съвсем близо до търското консулство). Внимателна е много с децата, не бърза да разширява зеници и като цяло прилага по-лек подход.

# 591
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета,помагайте.Търсим велосипед за малкия с помощни колела.На марка не държим,но по възможност да е до 100лв.Идеи къде да проверим?Благодаря предварително   bouquet
На търговиите на Брезовско шосе може да намериш за 65 лв., но да те предупредя, че цената отговаря на качеството - ламаринка основно. Ако си приготвила 100 лв по-добре дай още 10-15 лв и вземи някой от моделите в Метро или Практикер  Peace

И ние сме на тази вълна, та в Т-маркет в Тракия /Детаски свят/ видях велосипед, беше 100 лв. за такава възраст, доста добре ми изглеждаше. Май е някаква промоция, но ми се стори добър вариянт -без много да съм се задълбочавала. Освен това в Карфур мернах подобно нещо на такава цена. Дано съм помогнала.
В Карфур имаше дет. колелета за около 100 лв. Спомням си, че скоро някой питаше и  беше купил за 65 лв (дано не се лъжа) от магазина за дет. играчки в началото на Гладстон.
Момичета, тр да купувам бельо за дащеря ми, която е почти на 2 год.,  ще й махам памперса и ще ни тр повечко бикинки, препоръчайте ми от къде   bouquet

# 592
  • Пловдив
Момичета, тр да купувам бельо за дащеря ми, която е почти на 2 год.,  ще й махам памперса и ще ни тр повечко бикинки, препоръчайте ми от къде   bouquet

от това и аз се интересувам

в Вис Виталис са толкова дълбоки,че я запасвам до ушите и после се изсулват  Joy

# 593
Детски ли? Ние водихме Никола при д-р Петкова (0899 360 300, ул. Филип Македонски 26, това е съвсем близо до търското консулство). Внимателна е много с децата, не бърза да разширява зеници и като цяло прилага по-лек подход.

Забравих да се уточня-не детски, за възрастен.
А като се почнали темата, на каква възраст се започва с профилактичните очни прегледи за децата?

# 594
Евроленд /на центъра и на Баумакс/ са вкарали в момента турско детско бельо - много съм доволна - има мекичък рипс и гладък памук, със красиви щампи, не много дълбоки, с хубави широки ластици и са по 1,50 лв бройката. Прах ги вече няколко пъти в пералнята - нито щампата се е повредила, нито са се деформирали - силно препоръчвам  Peace

ПП. На Вис Виталис гащите бяха тесни на краката и нееластични там... Другите които съм ползвала бяха на Съником - до Градската градина - малко над левче идваха, но пък бяха широки около крака и също дълбоки /за зимата са ОК/   bouquet

ПП За възрастен препоръчвам Сивкова. Иначе за детето ходихме сега като е на 3 - ако нямате вече някакъв проблем, това е възрастта в която вече очите са достатъчно развити за да може да се каже със сигурност дали всичко върви добре /също ходихме при Петкова/

# 595
  • в обкръжаващия ме хаос
Забравих да напиша, че мойта мома е кльощава:)

# 596
Здравейте момичета. От около половин година водя сина ми /почти на 3 годинки/ на детски зъболекар в Изидент при д-р Куцелкова и съм много доволна! Прекрасен център, много любезни, безплатно е за децата-имат договор със здравната каса. Преди няколко дни пак бяхме и взех листовка за месец на профилактика, рещих да споделя.

Дентален център Изидент:

месец на детската профилактика-месец юни
Заповядайте с Вашите деца в Изидент за безплатен профилактичен преглед и запознаване с различните методи за предпазване от кариеси. Подготвили сме за децата и подходящи подаръци. Раб. време 8-20 часа, без почивен ден. Ул. Мария Кюри 13. Тел. 032/940-941

# 597
Аз взех гащи от Карфур. От памук са, прала съм ги няколко пъти и са ок. Едните бяха около 5-6лв за 6 броя, а другите 5бр. с чантичка за 8.

# 598

Забравих да се уточня-не детски, за възрастен.
А като се почнали темата, на каква възраст се започва с профилактичните очни прегледи за децата?

На 3 годинки   Laughing  Laughing

# 599
Детски гащички взимам за дъщеря ми на Венера(изключително качество) и от Джъмбо на Дисни. Също са много качествени, а любимите герои по тях я радват всеки божи ден, като сменя бельото, все едно ги вижда за пръв път.  Crazy
Гледах скоро и тези в Карфур - определено ми изглеждат качествени, но не съм пробвала.
Тези от Вис Виталис са отвратителни - с много тесен и нееластичен отвор за крачетата, много дълбоки и груби.

Кажете къде продават дрешки на Азиз бебе? Не съм виждала никъде. Все на Бебетто попадам.

Общи условия

Активация на акаунт