Къде в Пловдив??? - 12

• 72 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Благодаря, minimo   bouquet

# 646
  • Бг
Момичета, нуждая се спешно поне да ми каже някой името на лекарка, която била много добра за ехографска диагностика. Кабинета бил ако не се лъжа в началото на Пещерско шосе, от лявата страна в блок, номер 11 или 12.

Привет, надявам се не ти отговарям късно. Докторката се казва Гяурова, и да, наистина е много добър диагностик. Не работи със здравната каса, само платен е приема. Доста се чака, така че по-добре си запиши час на този телефон - 032/991 859. Надявам се телефона да е актуален, т. к. при нея съм ходила в края на 2008 г. Адресът е "Пещерско шосе" № 11, като влезеш по Пещерско /откъм бул. "В. Априлов"/ се пада след спортния магазин, отляво в една бяла кооперация, на партера. Преди близо година и половина в петък не работеше, сега незнам дали работи. Незнам каква диагностика ще се прави, но от опит ти казвам, че ако е за млечни жлези е по-добре сутринта да сe запише час, т. к. аз когато ходих ми каза, че принципно избягвала в късния следобед да прави това изследване, поради факта, че е преуморена и повече време отнема ехографията на млечни жлези.
Това е от мен. Надявам се съм била полезна. Хубав ден и успех !

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 17:19 от Крейзи

# 647
Наскоро някой беше писал, че търси жена за гледане на дете...????
Моя комшийка си търси подобна работа. Работила като лелка в детска градина.

# 648
Аз все още търся за близнаците на една приятелка.Моля, изпрати ми телефона на съседката на лични, за да го предам на момичето.

# 649
Момичета, знае ли някой къде има http://www.deizi.com/ в Пловдив. Благодаря ви предварително  Hug

# 650
Във всички булченски магазини в Асеновград ги има,ако Ви трябва повече инфо мога да попитам в някой от тях дали има в Пловдив

# 651
Във всички булченски магазини в Асеновград ги има,ако Ви трябва повече инфо мога да попитам в някой от тях дали има в Пловдив

Да сега се връщаме от Асеновград, харесахме си модел от тази марка, но не успяхме да намерим номера.  Видях в сайта им че имат магазин и в Пловдив, ако може да ми кажете къде се намира ще съм много благодарна. А може и за друг магазин за булченски обувки да ме ориентирате  Peace

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:59 от Martinche

# 652

deizimh@abv.bg
(359) 0888 776915
(359) 0331 26896
4230 Асеновград, ул. "Драгоман" 7
a за магазин -само в Асеновград мога да ви упътя,в Пловдив незнам

# 653
Сигурно е обсъждано преди, ама не ми рови назад.
Ако може да ми препоръчате препарат за петна, за цветни дрехи, без Вениш.
Благодаря предварително.

# 654
аз имам и един на Сано, върши работа много хубава
отделно в Алати има едни бели със зелен етикет, тях ги ползвам за детските центрове, те също са железни

# 655
  • Пловдив
Айде и една клюка и от мен Party. На Железарска срещу джамията са открили аутлет на известна марка дънки/ забравих, форест ли беше или нещо такова/ . Всичко било по 10 лв - дънки, тениски и др.
ама да не идете да изкупите магазина, че заплата взимам, чак другата седмица , да остане нещичко и за мен.

# 656
Като стана дума за перилни препарати, имате ли вече впечатления от топките Magic Ball (www.magicball.bg). Видях, че ги продават на едно островче в Мол Пловдив на входа на Пикадили. Една топка е 20лв за 200 пранета?! До тук добре, ама дали наистина са с това качество на ензимните топки, които се продават навън Thinking

# 657
  • в обкръжаващия ме хаос
Като стана дума за перилни препарати, имате ли вече впечатления от топките Magic Ball (www.magicball.bg). Видях, че ги продават на едно островче в Мол Пловдив на входа на Пикадили. Една топка е 20лв за 200 пранета?! До тук добре, ама дали наистина са с това качество на ензимните топки, които се продават навън Thinking
Kabiv, намерих тема за тази топка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503743.0 И на мен ми я предлагаха в Мола и  ми стана интересно, отварям темата да чета  Simple Smile

# 658
  • София
Знам, че за петна най-ефективни са препаратите на Dr.Beckmann, има специален стик и кърпички за почистване на петна, мисля, че ги има в ДМ, а може би и в Пикадили.

# 659
и аз ползвам Dr.Beckmann и съм много доволна-купувам ги от Бриколажа,Практикер и в Метро ги има

Общи условия

Активация на акаунт