Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
Как мога да актуализирам стари куфари?
Как да боядисам мебели с износен лак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
-
Как мога да актуализирам стари куфари?
-
Как да боядисам мебели с износен лак?
-
Как мога да оцветя бял автоемайл лак, ако не мога да намеря желания цвят в каталога на боята?
-
Как да се справя с мебели, които имат отлепващи се трески?
Чудя се дали да не й сложа по-малък плот, защото сегашния е доста голям... по-точно доста широк, а мястото ми е малко... ама тя е разтегателна, дали ще мога и механизма да го сменя, че е удобно масата да става по-дълга при нужда
, които ми взеха здравето
, но настина интересни. Изглеждаха черни, матови. Започнах да ги шкуря и оооо....ужас- няколко пласта байц ли е що ли е
Един стол ми отнема 2-3 дни по 4-5 ч шкурене. Досега съм направила 3
и тъй като детето не е на градина, не мога да продължа докато не отиде при баба си. През това време съм взела шаблон от седалките и ще ги нося някъде да ми изрежат шперплат / в Практикер или Бриколаж дали има такъв твърд?/. Нашия приятел мебелист не може- работят само с ПДЧ и МДФ.
.