Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Той поне има за какво да е такъв ама Мелдата не знам тя какво оправдание д аима като го нема
Ами Дани я описа много точно - амбициозна, целенасочена, вярна на принципа "на всяка цена", свикнала всичко да е на нейното... На мен лично ми напомня на програмирана машина, а при тях винаги може да изгърми някой бушон. smile3506 smile3516

# 421
  • Варна
Вижте, кой ни е на гости................... на балкончетоооо..... Дани, вади бинокъла.....
search Дайте го насам! Да се покаже! Stop Hug hahaha hahaha

# 422
 ЕЙ БРАВО, РАЗПЕРДУШИНИХТЕ ФРАГМЕНТА КАКТО ТРЯБВА МНОГО СЕ КЕФЯ КОГАТО ВИ ЧЕТА ТОЛКОВА ЧУВСТВА ВЛАГАТЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДУМА- МНОГО ТОЧНИ И ЛОГИЧНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ, НО МАЙ СЦЕНАРИСТИТЕ НЕ ВИНАГИ СЛЕДВАТ ЛОГИКАТА, ТЕ МАЛКО КАТО БАТУ-СТРАДАТ ОТ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА И ЗАВИСИ В КАКВО НАСТРОЕНИЕ Е И ТОВА ЗАПОЧВА ДА ВЪРШИ-ТА МАЙ ЗА 45 СЕРИЯ НА СЦЕНАРИСТИТЕ ИМ ДОШЛО ХУБАВО НАСТРОЕНИЕ, НО ДА СИ ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ИЗКОЧИ ЗАЕК ОТ ХРАСТИТЕ И ДА НИ ИЗНЕНАДА - ДИАГНОЗАТА "параноичен шизофреник" Е ТОЧНА.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ОТ МЕН С ЛЮБИМО НАШЕ ПАРЧЕ http://vbox7.com/play:786d1777

# 423
Той поне има за какво да е такъв ама Мелдата не знам тя какво оправдание д аима като го нема
Ами Дани я описа много точно - амбициозна, целенасочена, вярна на принципа "на всяка цена", свикнала всичко да е на нейното... На мен лично ми напомня на програмирана машина, а при тях винаги може да изгърми някой бушон. smile3506 smile3516

Абе от кога чакам наистина да гръмне, та чак в Америка Толга да го чуе

# 424
Аз пък така и не можах да разбера какво стана толкова, че омразата на Бату към Харун се засили! Това, че го натупа ли? Някой би ли ми обяснил?
Омразата на Бату се засили най-вече от чувството на несигурност и безсилие, заради това, че Харун вече има подозрения. Бату не очакваше, че Харун ще се усети за мръсните номера. Това го дестабилизира, а подозирам, че и това е причината да предложи на Ниса брак, точно за да затвърди позициите си пред Харун и да продължи да действа отвътре. А това за Бату е много важно сега!
Не забравяйте, че в целия сериал Бату е най-интелигентния и хладнокръвен герой. smile3506

# 425

Аз пък така и не можах да разбера какво стана толкова, че омразата на Бату към Харун се засили! Това, че го натупа ли? Някой би ли ми обяснил?
Мисля, че Харун е всичко, което Бату би искал да бъде! Неправилно е насочил омразата си към него обаче. В началото Харун беше средството бъде близък със семейство Арсланлъ и да държи Феяз под око, за да намери капитана, а оттам и да разбере истината за случилото се с родителите му и най- вече да намери сестра си. Обаче, според мен той наистина страда от някакъв вид душевно разтройство, защото настроенията му скачат от крайност в крайност ( към Ниса- привличане- изнасилване, после побой- романтични обяснения в любов със сълзи на очите...).Същото и към Харун- в началото му беше най-искрен събеседник и същевременно най- върл враг и още е, де! Просто доброто ( надявам се да е останало още) и злото се борят в него и злото надделява! Просто е психопат за съжаление!

Незнам много ми е мътно, може би защото досега нито един от пъклените му планове не проработи.
Отвлече Еда, но не можа да разбере как Фаяз е замесен в убийството на родителите му.
След това Ямур пак нищо. Сам разбра коя е дъщерята на капитана. Напълно бяха излишни всичките му психо атаки срещу Еда и Харун.
Задържаха Харун и Фаяз - отново нищо не излезна от цялата работа - освободиха ги.
Пусна в медиите новината за любовницата на Харун, но и това май няма да го докара до край.
Действията са му много хаотични и непоследователни.
Наистина тия сценаристи ни правят на будали.

# 426
Незнам много ми е мътно, може би защото досега нито един от пъклените му планове не проработи.
Отвлече Еда, но не можа да разбере как Фаяз е замесен в убийството на родителите му.
След това Ямур пак нищо. Сам разбра коя е дъщерята на капитана. Напълно бяха излишни всичките му психо атаки срещу Еда и Харун.
Задържаха Харун и Фаяз - отново нищо не излезна от цялата работа - освободиха ги.
Пусна в медиите новината за любовницата на Харун, но и това май няма да го докара до край.

Аз затова ти казвам че все едно гледаш Том и Dжeри все се гонят и все няма край и той се гони ама или себе си или уж нещо от което нищо не излиза освен пълнеж в сериала

# 427
Лека и спокойна нощ дами. Blush

# 428
Абе от кога чакам наистина да гръмне, та чак в Америка Толга да го чуе
Оххх, ще си почакаме, ако решат и трети сезон да има, тогава на нас ще ни изгърмят бушоните...  af Та на тумби един по един ще се запътим към 4 километър като редови производители на висококачествени лепила... #Silly #Silly #Silly

# 429
Вижте, кой ни е на гости................... на балкончетоооо..... Дани, вади бинокъла.....

Това е човек, който знае български, защото не пише но гласува.
Как разбираш че гласува и къде гласува.
А иначе е верно че е нито риба нито рак т.е нито жена нито мъж НЛО направо

Като влезеш в профила му, всичко ще разбереш.

# 430
ЕЙ БРАВО, РАЗПЕРДУШИНИХТЕ ФРАГМЕНТА КАКТО ТРЯБВА МНОГО СЕ КЕФЯ КОГАТО ВИ ЧЕТА ТОЛКОВА ЧУВСТВА ВЛАГАТЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДУМА- МНОГО ТОЧНИ И ЛОГИЧНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ, НО МАЙ СЦЕНАРИСТИТЕ НЕ ВИНАГИ СЛЕДВАТ ЛОГИКАТА, ТЕ МАЛКО КАТО БАТУ-СТРАДАТ ОТ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА И ЗАВИСИ В КАКВО НАСТРОЕНИЕ Е И ТОВА ЗАПОЧВА ДА ВЪРШИ-ТА МАЙ ЗА 45 СЕРИЯ НА СЦЕНАРИСТИТЕ ИМ ДОШЛО ХУБАВО НАСТРОЕНИЕ, НО ДА СИ ИМАТЕ ЕДНО НАУМ, ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ИЗКОЧИ ЗАЕК ОТ ХРАСТИТЕ И ДА НИ ИЗНЕНАДА - ДИАГНОЗАТА "параноичен шизофреник" Е ТОЧНА.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ОТ МЕН С ЛЮБИМО НАШЕ ПАРЧЕ http://vbox7.com/play:786d1777
Здравей, мила! Овладяхте ли наводненията? Как е ситуацията при вас?

# 431
  • Варна

Обаче, ако трябва да сме икрени, Мелда е просто за съжаление!  Провалените надежди и изгубени мечти за щастие и то защо- сестра ти ( най- близка приятелка доскоро) и годеника ти ( мъжът на мечтите ти- Единственият) се влюбват и започват романтична връзка не просто зад гърба ти, а направо под носа ти!- могат да доведат всекиго до ръба на търпимостта! Най- достойно беше да се оттегли- ама тя от честолюбие, наранена гордост и чиста злоба- йок! Като ще сме гадини, ще сме гадини до край!

# 432
Оххх, ще си почакаме, ако решат и трети сезон да има, тогава на нас ще ни изгърмят бушоните...  af Та на тумби един по един ще се запътим към 4 километър като редови производители на висококачествени лепила... #Silly #Silly #Silly
Което ми напомня че доктор Куин уж смени компа и пак я няма тука

# 433

Аз затова ти казвам че все едно гледаш Том и Dжeри все се гонят и все няма край и той се гони ама или себе си или уж нещо от което нищо не излиза освен пълнеж в сериала
Точно много правилно сравнение Дежаву Simple Smile

# 434
*joreste*, valdes60, marmalon, eliadn, makoni, mariq_72, dejavue, niki-nadia, galin4eto, mg_mg, неди78, kometka76, kalamitsi, haryn, jaklin, didi 69 (+ 3 Скрит/и) и 18 Гости преглежда(т) тази тема.

ФОШГЕЛДЪН ХАРУН ЕФЕНДИ, ИЛИ ДОБРЕ ДОШЪЛ ЩОМ И БЪЛГАРСКИ ЗНАЕШ, ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВИ СМЕ РАБОТЛИВИ ТУК, НЕ КАТО ТУРСКИТЕ ГИЛИНИ, НИЕ СМЕ:  

ДА НЕ БИ ДА СИ АНДРОИД, ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧОВЕШКИ НЕЩА, ДОРИ И ОТ ТОВА:

ИЛИ ТРЯБВА ДА ТИ ПУСНА НЯКОЯ МАШИНКА, МАЛКО ДА ТИ ПОБЪЗИКА И ГЛАВАТА ДА ТИ ПОЧОВЪРКА ТА ДА СТАНЕ НЕЩО, НО ВАЖНО Е ЧОВЕК ДА ОБЩУВА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДАЙ ЗНАК, КАКЪВТО И ДА Е ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ

СЕГА СРАВНЕТЕ?!?!?!

И ТОВА, НО Е НА БАВЕН КАДЪР newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт