Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 802
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Петко имам предложение към целия творчески колектив. Забавляваме се, но си губим времето. Затова предлагам, да помислим на един такъв варянт. Имам една идея, по скоро интересна тема за сириял (мисля,че и на вас ще е интересна) да разработим един общ сценарий, може и да излезе нещо.
Мила мен не ме гледай аз освен да преча да го направите друго немога ама дори и така да е да се знае че съм ви поизпотила малко така и така има време до догодина

Ами тогава ще ти дадем да играеш пречка в нашия сценарий. Не че са малко, но винаги може още.
Хммм аз не искам роля благодаря ако исках отдавна да съм на светлинни години от Йозлем

Но това не ми пречи да си пиша тука нали

Имах предвид да си нещо като играещ сценарист или пишещ актьор, та да вземаш двоен хонорар.

# 571
Петко имам предложение към целия творчески колектив. Забавляваме се, но си губим времето. Затова предлагам, да помислим на един такъв варянт. Имам една идея, по скоро интересна тема за сириял (мисля,че и на вас ще е интересна) да разработим един общ сценарий, може и да излезе нещо.

Права си, че на нас посока ни трябва, за да насочим към нея енергията си. А за времето, което си губим, си мисля, че е по-добре човек сам да си губи времето, отколкото други да му го губят. Но най-добре е разбира се нито едното, нито другото.

Тази вечер в късните часове, ще разработя рамката и ще ви я изпратя на всички вас на лични за мнение и допълнение. След това ще направим план как ще продължим по нататък. С такива умни хора, като тук пишещите мисля,че ще напишем много интересен сценарий/

# 572
Ще бъде чудесно! Но аз нямам чак такова въображение като вашето, все пак съм човек на точните науки.  newsm08

Е Кометке, не бий отбой. Аз съм човек на по точните науки, пък виж какви предложения давам.

# 573
  • plovdiv
Здравейте компания.От няколко дни интернета ни хич го няма и едва успявам да ви изчета.Ставате все по-забавни,ако това е възможно...А с новия пародиен сценарий направо ме разбихте.Петко,страхотни стихчета си сътворил,истинско удоволствие е да ги чете човек.Благодаря ,че ви има.

# 574
Аз поемам към Голгота, но към 20.00  съм пак тук! До скоро!  smile3503

# 575
  • plovdiv

А това е специално за Петко...Дано те вдъхнови да напишеш още някой шедьовър.

# 576
Ще бъде чудесно! Но аз нямам чак такова въображение като вашето, все пак съм човек на точните науки.  newsm08
Е Кометке, не бий отбой. Аз съм човек на по точните науки, пък виж какви предложения давам.

И аз съм по точните науки ама от мен освен нещо по-пикантно или адски смешно друго няма да видиш, то Харун ще го заболи кръста (то стига само мисионерска поза де) ако знае какви упражнения съм му измислила.  Joy  hahaha  Joy Апък може и с някоя от вас да се упражнява де, като Ви гледам има желаещи.  Naughty

# 577
 Heart Eyes Здравейте, компания!
Напоследък нямам много време, но ви чета и се забавлявам много!
Благодарности на всички, СТРАХОТНИ СТЕ ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТАЛАНТА ВИ!  bouquet
Относно филма мисля, че ще свърши скоро!
Мелда най сетне ще се осъзнае.

# 578
Здревейте!
Творенията на всички са супер забавни. Всички сте много талантливи, аз не мога да се похваля със същото. Пък и нямам много време да пиша във форума, но винаги когато имам възможност изчитам писанията с удоволствие

С чувство за хумор.

# 579
Heart Eyes Здравейте, компания!
Напоследък нямам много време, но ви чета и се забавлявам много!
Благодарности на всички, СТРАХОТНИ СТЕ ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТАЛАНТА ВИ!  bouquet
Относно филма мисля, че ще свърши скоро!
Мелда най сетне ще се осъзнае.
Привет,
те май беше почитателката на стихове. Заради теб бях качила едно стихче преди май 4-5 теми. И Тарабас се оказа добъра ученичка като малка, та веднага ми каза автора.
Включвай се по-често и с коментари, то на балкона се пропуска тръпката от пасовете, които си подаваме. Hug

# 580
  • София
Това го написах преди да видя горната снимка и сигурно щеше много по-добре да се получи, ако я бях видял. Но има и следващ път...

Сценарий

Край локвата Незабравима
Ще творим сценарий май
Един предлага да е в рима
А друг да е с неясен край
На трети смешен му се иска
Та публиката да се киска
Но кворумът ни е безспорен
За един момент опорен
Не може без любов и страсти
но открито, не зад храсти
и секс ще бъде разрешен
ако не всеки, то през ден
От Бегхелп се чака рамка
а ако може даже сламка
да се хванем ний за нея
пък ще спретнем епопея
на чувства и съдби човешки
на щастие, но и на грешки
защото станахме добри
да пишем всякакви творби

# 581
  • plovdiv
Това го написах преди да видя горната снимка и сигурно щеше много по-добре да се получи, ако я бях видял. Но има и следващ път...

Сценарий

Край локвата Незабравима
Ще творим сценарий май
Един предлага да е в рима
А друг да е с неясен край
На трети смешен му се иска
Та публиката да се киска
Но кворумът ни е безспорен
За един момент опорен
Не може без любов и страсти
но открито, не зад храсти
и секс ще бъде разрешен
ако не всеки, то през ден
От Бегхелп се чака рамка
а ако може даже сламка
да се хванем ний за нея
пък ще спретнем епопея
на чувства и съдби човешки
на щастие, но и на грешки
защото станахме добри
да пишем всякакви творби

Е,страшен си.Нямаш равен.Поклон пред таланта.

# 582
  • plovdiv

Ето още малко вдъхновение...

# 583
 Hug СТРАХОТНО! Hug
НЯМАМ ДУМИ......

# 584
СТРАХОТНО!   bouquet
НЯМАМ ДУМИ......
В бързината за ПЕТКО Praynig

Общи условия

Активация на акаунт