Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 818
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Забравих да кажа ,че интерпретациите на Кометка по нищо не отстъпват на тези на Петко.
Кометка отсрами достойно учителското съсловие.!!!! Hug
Да страхотни са много и онова че някои градове имат по две столици мале мале направо географията ми се обърка чак hahaha hahaha
Абе тя си знае, нали е учителка по география, щом е казала две столици, значи са две.

Така е написан оригиналния бисер и тъй като ми звучеше много яко, реших да запазя идеята!

# 107
# 108
Дани с риск да ме линчувате, обаче не се стърпях да ви постна този поглед, а и Мармалон каза, че го харесва сериозен/тука даже е малко зъл/
То сериозен ,сериозен ,ама тук направо гледа на "пакост".!!!!!!!!!!
Аххх, дано  се изпреча на пътя му в такъв момент...
Да не вземем да се сблъскаме с теб на пътя му, че тогава не знам!
Ще заприличате все едно сте се ударили току ще във вутрината която случайно не се забелязва а вие гледайки в друга посока централно т.е. ще се запознаете наживо дето се вика hahaha hahaha hahaha hahaha

# 109
Спокойно, Дани, тази е случайна фенка, която като я гледам, хич не е за тази снимка. След такива фенки, ние тук ще му се видим на Серхан истински красавици!

# 110

Е те с тая направо ни срази.

# 111
Забравих да кажа ,че интерпретациите на Кометка по нищо не отстъпват на тези на Петко.
Кометка отсрами достойно учителското съсловие.!!!! Hug
Да страхотни са много и онова че някои градове имат по две столици мале мале направо географията ми се обърка чак hahaha hahaha
Абе тя си знае, нали е учителка по география, щом е казала две столици, значи са две.

Така е написан оригиналния бисер и тъй като ми звучеше много яко, реших да запазя идеята!
Да знам аз заради това го коментирах не заради кометка

# 112

Абе тая фенка не е ли една и съща.

# 113

Специално за Мармалон поздрав за нейното творение  bouquet
А може ли и ние да се чувстваме поздравени заедно с Мармалон????????????

# 114
Дайте още някоя снимка, че с Кометка тъкмо сме загряли! newsm48

Е погледа тук не е  зъл, но в предвид обстановката -влажен! hahaha
Дани, не е зле да му ударим една епилация на момчето, нещо е космясал като гледам, сигурно от хормоните...

# 115
Тази ще да е от екипа сигурно като гледам датата 10.09.2009г.но със сигурност и една и съща от двете снимки. newsm78

# 116
Карпатия, уникално творение, браво! Направо е като храна за очите...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Дайте още някоя снимка, че с Кометка тъкмо сме загряли! newsm48
Е погледа тук не е  зъл, но в предвид обстановката -влажен! hahaha
Дани, не е зле да му ударим една епилация на момчето, нещо е космясал като гледам, сигурно от хормоните...
Леле горкия направо като знам един познат как разправяше дето си махал космите че това сигурно е било ползвано в миналото от инквизицията за наказание. А като знам моя мъж как ако едно косъмче махне и подскачак като опърлено магаре направо не ми се мисли за вас фенки онова със витринта централно ще ви се стори малко hahaha

# 118
Дани,Кометке неискам да ви хвърлям в смут,обаче и аз днес ги гледах тези снимки и забелязах, че кадъната е една и съща , но са снимани на различни места= на кря, в кино салон ,а има и още една снимка в някаква стая, ох доста притеснително smile3502

# 119
  • Варна

Специално за Мармалон поздрав за нейното творение  bouquet
А може ли и ние да се чувстваме поздравени заедно с Мармалон????????????
Тая снимка, колкото пъти я видя винаги реагирам по един и същи начин- оооофф! newsm53 Пък епизода, от който е взета го гледам почти всеки ден- серия 6- посл.част ( от тези по Нова)

Общи условия

Активация на акаунт