Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 940
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
И в крайна сметка какво се  случило с родителите на Бату?! И защо? Никой не е изказал никаква хипотеза до сега. newsm78 Има ли дядо Феяз нещо общо?! Какви бяха ония проблясъци на Саадет, когато обърка Едже май с майка и ( не съм много сигурна?!), казваше да скрият някакъв пистолет?!... newsm78

# 436
Ади, както си ги сложила тия двамата тука, ще рече човек, че ще се изпотрепят... fight fight fight fight

# 437
КОМЕТКЕ МИЛА, ЗАТОВА ИМА ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ДА СЕ ОПРАВЯТ, АЗ НАВРЕМЕТО ПОМАГАХ, НО СЕГА САМО ГЛЕДАМ, МОСТА ГО ПОДПРЯХА ИНИЕ СИ ПРИБРАХМЕ КОЛАТА, ЩОТО МОЯ СЕ ПРИБРАОНАЯ НОЩ ПЕША, РЕКИТЕ ПОНАМАЛЯХА, НО МАЙ ПАК СА ПУСНАЛИ ОТ БЕНТОВЕТЕ ВОДИТЕ ДЕТО СА ЗА БЕЛМЕКЕН
НО ЩОМ СЪМ С ВАС ЗАБРАВЯМ ЗА ОКОЛНИЯ СВЯТ И СЕ ЧУВСТВАМ ОК

# 438
И в крайна сметка какво се  случило с родителите на Бату?! И защо? Никой не е изказал никаква хипотеза до сега. newsm78 Има ли дядо Феяз нещо общо?! Какви бяха ония проблясъци на Саадет, когато обърка Едже май с майка и ( не съм много сигурна?!), казваше да скрият някакъв пистолет?!... newsm78

Представяш ли си самата Саадет - нашата луда фенка - да е в дъното на всичко... smile3540 smile3553  Stuck Out Tongue Winking Eye Егати изненадата...  newsm09  Още в началото на сериала тази женичка не ми вдъхваше доверие ... smile3516

# 439
ТАКА ПЪРВО ШАМАР - ПОСЛЕ ПО ЧИЯ БЕШЕ ЛОГИКА ЗАБРАВИХ СЛЕДВА ЦЕЛУВКА- ВИДЯХМЕ Я -И НАКРАЯ В ЛЕГЛОТО - ЧАКАМЕ УТРЕ

# 440
Аз пък така и не можах да разбера какво стана толкова, че омразата на Бату към Харун се засили! Това, че го натупа ли? Някой би ли ми обяснил?
Омразата на Бату се засили най-вече от чувството на несигурност и безсилие, заради това, че Харун вече има подозрения. Бату не очакваше, че Харун ще се усети за мръсните номера. Това го дестабилизира, а подозирам, че и това е причината да предложи на Ниса брак, точно за да затвърди позициите си пред Харун и дова а продължи да действа отвътре. А това за Бату е много важно сега!
Не забравяйте, че в целия сериал Бату е най-интелигентния и хладнокръвен герой. smile3506
Кометке да знаеш, само това ще да е. Не се бях сетила за това. Сигурно чувството, че вече го разкриват го подлудява. Мерси, че ме светна по въпроса Simple Smile

# 441
КОМЕТКЕ МИЛА, ЗАТОВА ИМА ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ДА СЕ ОПРАВЯТ, АЗ НАВРЕМЕТО ПОМАГАХ, НО СЕГА САМО ГЛЕДАМ, МОСТА ГО ПОДПРЯХА ИНИЕ СИ ПРИБРАХМЕ КОЛАТА, ЩОТО МОЯ СЕ ПРИБРАОНАЯ НОЩ ПЕША, РЕКИТЕ ПОНАМАЛЯХА, НО МАЙ ПАК СА ПУСНАЛИ ОТ БЕНТОВЕТЕ ВОДИТЕ ДЕТО СА ЗА БЕЛМЕКЕН
НО ЩОМ СЪМ С ВАС ЗАБРАВЯМ ЗА ОКОЛНИЯ СВЯТ И СЕ ЧУВСТВАМ ОК

Боже, боже, с природата шега не бива - това го казвам за 100 000 - ен пъ

# 442
Определено шамарите са без коментар да беше сега тука бганио да каже дали има или няма разлика ама той утре ще види

# 443
  • Варна
Ади, както си ги сложила тия двамата тука, ще рече човек, че ще се изпотрепят... fight fight fight fight
Ами, ще се изотрепят те! Ще видиш ти в сряда какво "трепане" ще стане в кревата! luvbed Ние тука от 5 сек секс дето видяхме #Crazy на първия фрагман, че вече 4 дни жужим и не можем да се успокои smile3521 smile3508, пък след сряда каквото и да ни покажете- ще бледнее- няма да е актуално демек newsm10 Злото се забрави!

# 444
Ами, ще се изотрепят те! Ще видиш ти в сряда какво "трепане" ще стане в кревата! luvbed Ние тука от 5 сек секс дето видяхме #Crazy на първия фрагман, че вече 4 дни жужим и не можем да се успокои smile3521 smile3508, пък след сряда каквото и да ни покажете- ще бледнее- няма да е актуално демек newsm10 Злото се забрави!
Да бе да тя и Еда е от болните ти забрави ли?

# 445
ТАКА ПЪРВО ШАМАР - ПОСЛЕ ПО ЧИЯ БЕШЕ ЛОГИКА ЗАБРАВИХ СЛЕДВА ЦЕЛУВКА- ВИДЯХМЕ Я -И НАКРАЯ В ЛЕГЛОТО - ЧАКАМЕ УТРЕ
Ако имаме късмет, в сряда ще видим скърцащи легла luvbed, годежни пръстени kiss, свещи 1dating... и т.н. в натурален вид. Само се моля Ниса да не приема това предложение... newsm17

# 446

Представяш ли си самата Саадет - нашата луда фенка - да е в дъното на всичко... smile3540 smile3553  Stuck Out Tongue Winking Eye Егати изненадата...  newsm09  Още в началото на сериала тази женичка не ми вдъхваше доверие ... smile3516
Да и аз мисля, че накрая тя ще се окаже в дъното на нещата. С тези нейни проблясъци направо ти настръхва косъма, то ножове ли не размахваше, пистолети ли, с кибрита ли не си играеше, но това го правеше защото някой застрашава семейството и , ако в миналото са се появили такива опасности, тя е способна на това. Все пак самолично се разрправи с майката на Толга без да и трепне окото.

# 447
  • Варна

Между другото, това отдавна съм си го мислила! Но не намерих никаква логично обяснима връзка до момента! Мислех си го, когато се чудехме дали Ниса не е сестрата на Бату. Но нищо повече! newsm78

# 448
МИЛИТЕ МИ МАМИ, СЕДЯТ НА БАЛКОНА И ИМ СЕ ДРЕМЕ ВЕЧЕ..
ООО АМА ТО МИНАВА ПОЛУНОЩ, Е АКО ВИ СЕ СПИ УБАВО НО УТРЕ ВЕЧЕР ТУК ДА НЕ ИЗПУСНЕТЕ .......

http://vbox7.com/play:f380b58a ЗА ВАС

http://vbox7.com/play:32c695e2

# 449

Между другото, това отдавна съм си го мислила! Но не намерих никаква логично обяснима връзка до момента! Мислех си го, когато се чудехме дали Ниса не е сестрата на Бату. Но нищо повече! newsm78
Тя започна уж с някакви проблясъци взимайки Едже за майка и така че току виж изкочило някое зайче от там за още няколко серии пълнеж

Общи условия

Активация на акаунт