Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 763
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Вие вече си знаете, че сте страхотни, незабравими и с невероятно чувство за хумор. Аз когато имам възможност ви изчитам и следствие на това не мога да спра да се смея, каквото и да измислите е страхотно продължавайте.

# 586
# 587
# 588
# 589
Това го написах преди да видя горната снимка и сигурно щеше много по-добре да се получи, ако я бях видял. Но има и следващ път...

Сценарий

Край локвата Незабравима
Ще творим сценарий май
Един предлага да е в рима
А друг да е с неясен край
На трети смешен му се иска
Та публиката да се киска
Но кворумът ни е безспорен
За един момент опорен
Не може без любов и страсти
но открито, не зад храсти
и секс ще бъде разрешен
ако не всеки, то през ден
От Бегхелп се чака рамка
а ако може даже сламка
да се хванем ний за нея
пък ще спретнем епопея
на чувства и съдби човешки
на щастие, но и на грешки
защото станахме добри
да пишем всякакви творби

Бай Ганьо, не мога да проумея откъде го вадиш това вдъхновение??? newsm78 Всяка твоя мисъл превръщаш в гениално стихче и то с лекота! newsm51 smile3501 Ти ще си главният сценарист, а ние асистентите!  smile3521 Съгласен ли си?

# 590
  • plovdiv
Бон Бон,това да не е някаква конкуренция на Дани и Кометка.Ако е така май ще хвърчи перушина.

# 591
Бон Бон,това да не е някаква конкуренция на Дани и Кометка.Ако е така май ще хвърчи перушина.
Ааааа, Дани е по-запалената! Все пак Харун може да бъде мъж на повече от една жена - доказал го е!  newsm53 newsm03 newsm53

# 592
Бгхелп, Харунски май не е излъгал Еда за кулинарните си способности! Ах, как искам да дойде и да ми сготви една пържолка на тиганче, като тази на Еда... newsm64

# 593
Тази мома много дебела, бе! smile3534 Серхан нали имаше претенции към външния вид на жените! newsm78
Откога си плюе на принципите? smile3515 smile3516

# 594
  • plovdiv
Ааааа, Дани е по-запалената! Все пак Харун може да бъде мъж на повече от една жена - доказал го е!  newsm53 newsm03 newsm53
То няма лошо,но не е зле човек да си пази територията.

# 595
Не я гледай така, бе, тая не е за теб!  smile3513

# 596
То няма лошо,но не е зле човек да си пази територията.
Права си, сега като гледам тези снимки, май взех да се обезпокоявам сериозно! Ще събираме с Дани арсенала! #Sniper fight fight newsm29 newsm66 ignore2 #2gunfire

# 597
  • plovdiv
Кометке,той не харесваше ли чернокоси и смугли?Тази нещо бозава ми се струва.

# 598
  • София
Бгхелп, Харунски май не е излъгал Еда за кулинарните си способности! Ах, как искам да дойде и да ми сготви една пържолка на тиганче, като тази на Еда... newsm64

Всеки с мечтите си - аз пък искам спагети и готова супа "Маги", приготвени от Еда...

# 599

Не знам коя е .Казва се Eylüll Eylül. Сигурно е някоя щастлива фенка, сгащила го на кортовете. Случайно я открих снимката.

Общи условия

Активация на акаунт