Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не я гледай така, бе, тая не е за теб!  smile3513
Кометке,той не харесваше ли чернокоси и смугли?Тази нещо бозава ми се струва.
[/quote]

Тук й гледа деколтето, но тя е взела мерки нищо да не се вижда. Ама една жена не е само деколте...Откъде изпадна тази женица?

# 601
Еееееее Бай Ганьо, с тоя " Сценарий " , както бях уморена направо ми просветна. Чета и се смея  Joy  Joy   Joy
Ще ме вземеш ли поне да ти нося папката със сценария?  newsm78 , даже и химикалката ще ти подавам като ти хрумне някоа гениална мисъл.

# 602
Като гледам и днес не сте скучали.Написали сте страхотни стихотворения ,измислили сте достоверни сценарии.
Браво,справили сте се чудесно!

# 603
Едно хубаво клипче. Има и кадри от прословутата улична дупка!!
http://vbox7.com/play:18a60c18

# 604
 Wink Sad Sad Здравейте и от мен,много сте забавни,а снимката на Серхан направо спира дъха newsm78 newsm78 newsm78

# 605
# 606
Петко имам предложение към целия творчески колектив. Забавляваме се, но си губим времето. Затова предлагам, да помислим на един такъв варянт. Имам една идея, по скоро интересна тема за сириял (мисля,че и на вас ще е интересна) да разработим един общ сценарий, може и да излезе нещо.

И в нашия филм Петко да играе ролята на Харун, а две девойки от форума (по споразумение или чрез жребий) съответно Еда и Мелда.
В останалите мъжки роли пак форумки, преоблечени като мъже.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:57 от marmalon

# 607
  • София
Еееееее Бай Ганьо, с тоя " Сценарий " , както бях уморена направо ми просветна. Чета и се смея  Joy  Joy   Joy
Ще ме вземеш ли поне да ти нося папката със сценария?  newsm78 , даже и химикалката ще ти подавам като ти хрумне някоа гениална мисъл.

Като гледам кандидати за носене на папки и за асистенти има, но не може само един да пише. Не случайно говорим за сценаристи в множествено число. Екип трябва за тая работа. А как ще си разпределяме хонорарите, честта и славата е отделен въпрос...За всеки ще има. Аз съм на тоя принцип.

# 608
А като правите филма няма ли да имате нужда и от зяпачи, аз май само в нея категория намирам приложение - обещавам нама да се пречкам.

# 609
  • София
Петко имам предложение към целия творчески колектив. Забавляваме се, но си губим времето. Затова предлагам, да помислим на един такъв варянт. Имам една идея, по скоро интересна тема за сириял (мисля,че и на вас ще е интересна) да разработим един общ сценарий, може и да излезе нещо.

И в нашия филм Петко да играе ролята на Харун, а две девойки от форума (по споразумение или чпез жребий) съответно Еда и Мелда.
В останалите мъжки роли пак форумки, преоблешени като мъже.

Как се обръщат нещата само. Едно време само мъже са играели, вкл. и женските роли - сега ще е обратното. А за ролята на Харун - благодаря, но по-добре да не рискуваме.

# 610
  • Варна
Бон Бон,това да не е някаква конкуренция на Дани и Кометка.Ако е така май ще хвърчи перушина.
Ааааа, Дани е по-запалената! Все пак Харун може да бъде мъж на повече от една жена - доказал го е!  newsm53 newsm03 newsm53
То няма лошо,но не е зле човек да си пази територията.
Права си, сега като гледам тези снимки, май взех да се обезпокоявам сериозно! Ще събираме с Дани арсенала! #Sniper fight fight newsm29 newsm66 ignore2 #2gunfire
Бон Бон,това да не е някаква конкуренция на Дани и Кометка.Ако е така май ще хвърчи перушина.
Ааааа, Дани е по-запалената! Все пак Харун може да бъде мъж на повече от една жена - доказал го е!  newsm53 newsm03 newsm53
То няма лошо,но не е зле човек да си пази територията.
Права си, сега като гледам тези снимки, май взех да се обезпокоявам сериозно! Ще събираме с Дани арсенала! #Sniper fight fight newsm29 newsm66 ignore2 #2gunfire
Аауу, днес аз малко се разсеях и какво да видя некаква си afwitch там се гласи на моето момче  newsm29 Няма да я бъде тая! newsm66 Чудо ще става- моят хубавелко на никого не го давам! smile3514 Е, само можем да направим комбина с Кометка, защото нали знаете, че имам голямо сърце! bowuu

# 611

И в нашия филм Петко да играе ролята на Харун, а две девойки от форума (по споразумение или чпез жребий) съответно Еда и Мелда.
В останалите мъжки роли пак форумки, преоблешени като мъже.

Как се обръщат нещата само. Едно време само мъже са играели, вкл. и женските роли - сега ще е обратното. А за ролята на Харун - благодаря, но по-добре да не рискуваме.

Няма страшно, само трябва да правиш същото като Харун, нали от 5 месеца го наблюдаваш, а за вдъхновение,а ко не ти стигат форумките,ще държим пред теб една голяма снимка на Еда и готово.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:09 от marmalon

# 612
  • София
Няма страшно, само трябва да правиш същото като Харун, нали от 5 месеца го наблюдаваш, а за вдъхновение,а ко не ти стигат форумките,ще държим пред теб една голяма снимка на Еда и готово.

Да, де, а от време на време можете и да ми я махате, но пред очите...

# 613
 smile3511 smile3516 smile3515 Ей ,каква е тази тет се гласи за наш Харунчо,то и ние можем да раздаваме юмруци не само Еда,не го даваме #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 614
Wink Sad Sad Здравейте и от мен,много сте забавни,а снимката на Серхан направо спира дъха newsm78 newsm78 newsm78

Tц,тц,тц.тц.... То очи, то поглед, то устни, то брадичка, то тяло, то какво ли не...Докторката го беше нарекла мъжка Афродита и има за какво.

Общи условия

Активация на акаунт