Красивите турски актьори

• 211 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
За мен най-красивия и талантлив  турски актьор е МЕХМЕТ АКИФ АЛАКУРТ!

За най-талантлив бих поспорила, но е красив без съмнение.  Simple Smile

# 526
# 527
 Тинче Hug Hug Hug Hug видях случйно темичката и тъкмо щях ти се карам  Mr. Green защо го няма моята слабост в анкетата и видях че темата е правена отдавна  Peace

За мен най - красивите турски актьори и талантливи също  Wink са Чачко Heart Eyes както му казва Светлето  , Къванч Татлату и като му прочетох годината която е роден  ми чи той е мой набор  не го знаех  Mr. Green Peace   също и Бурак Йозчевит и  другия Бурак Тозкопаран от Парчетата , Еркан  , Толгахан от сезони на любовта   и от Мечтатели  актьорите    но им забрайх имената . Може да включим и турски певци ако искаш  аз не бях слушала турска музика но от както загледах комшийте и сериалите им и филмите и  харесвам и техните певци  и не прават само маанета турски а и модерна музика  и звучене .

# 528
  • София
Феми, темата е от мнооооого отдавна. Искахме да я избутаме до 50-та страница, за да направим нова и по друг начин, ама много трудно става. Wink

# 529
Слагайте повече фотоси, за да приключите по-бързо със страниците! Темата е интересна!

# 530
Трябва всеки ден да се слагат фотоси или видео с актьорите че да се изпише  Hug

Памир Пекин също е чок красив туркиш актьор  Crazy

какво тяло , какво нещо  Mr. Green smile3544 bishop bishop bishop

# 531

ТОП 10 Самых красивых турецких актёров

# 532
ЕНГИН АЛТАН ДЮЗЯТАН

клип на roza diva кадрите са от Ако бях облак

# 533
 ооооооооооо с Енгин Аталан  те са чок добри аркадаши с Ча   ето ги при Беяз  от старите ленти  Mr. Green

# 534

Още един красавец, Бурак Йозчивит, в клип на roza diva кадрите са от "Чучулигата"

# 535
# 536
Усхан Чакър в кадри от "Курт Сеит и Шура"

# 537
# 538
femmi2  Hug Къванч е запазена марка, мъж от класа!

и още Усхан Чакър

# 539

Общи условия

Активация на акаунт