Отговори
# 600
Хаясинка, ам да питам аз това дали водата ще е църцъпрочеща дето казваш ти, от тръбите ли зависи? Питам защото в нас от казанчето в тоалетната не се пуска достаъчно вода.

Полинко, помислих, че придобивка имаш. Нали ти викам - не смогвах да изчета. Тук-таме квот' Фана.
А брат ми - няма регистрация в мамите. Мога да ти дам скайп примерно. Или ако искаш пиши какво е, пък аз да предам. Ама Вени през това време ще ти каже де, аз знам. Ама както прецениш.

newsm79
И аз Вени, всички ви  Hug

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:41 от Stefka.b.k

# 601
  • София
Стефи, не мога да й помогна на Полито  ooooh!. Има разни ядове с изчезнали и неработещи файлове.
Малиии, тая порта многУ висока и много тайна, щом вратите трябва да затваряте  Mr. Green!

# 602
Аааа. И аз наскоро се блъсках над тия въпроси. Без нужда. Внезапно ми хрумна, че искам да знам. За възстановяване на файл ли става дума? Какво да питам.

Мани, мани, Вени. И баш ся кат е затворена вратнята, аз се оказАх без запалка. Някой ми я е гепил. А ми се пуши две не виждам. Оле, не са хубави тези работи с подобни нареждания. Това предизвиква някакво стресиране.
Като да сме добичета. Айде веднага сичките котур! Къъът-кът-кът. Усь! Чиба!

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:42 от Stefka.b.k

# 603
Стеф, това за казанчето не го знам, на нас кенефа в банята ни е извън строй от години, сега тепърва ще слагаме нов. Тръбите са от както е строен блока и къпането си беше живо приключение. Но все пак си мисля, че казанчето ако събира вода и след това не тече добре, не е от тръбите. Ако не забравя ще питам баща ми.

Не се ядосвай за вратите, аз пък не обичам да работя на отворена врата. Въпреки че съм в най-отдалечената стая.

А според мен Пол искаше на теб да ти напише ЛС и ти да питаш брат си.

Ай да бачкам, че и шефа трябва да видя и чакам да ме извика.

# 604
Стеф, ш'ти пиша ЛС да питаш брат си. Ако може, да помогне със съвети Wink. Само че по-късно, че сега трябва да излизам.
И някой да ми пише какво изпуснах току-що Crossing Arms.

# 605
Не само ти си изпуснала нещо  Crossing Arms

# 606
Ми къде блеете?  Whistling

/Да не се разсърдите, ей/  Hug

# 607
И аз съм от забляните, дет изпуснахме.
Къде, какво, кога, защо?
 newsm78

# 608
Ми къде блеете?  Whistling

/Да не се разсърдите, ей/  Hug

Ми ш'се разсърдим, как Crossing Arms. Някой ще ни светне ли нас, блейките, все пак Close?

# 609
Добър ден   bouquet

Сутринта написах един пост голям и интересен . Беше ми дошла музата и тъкмо приключвах с умностите си и влЕзнАха от инфо отдела двама в стаята и аз затворих сайта преди да пусна поста си  Mr. Green Crossing Arms Joy Още ме е яд и забравих на кой кво исках да кажа  bowuu

Стеф кво си мела ?

# 610
Нищо особено не съм замела, хора. Написах просто нещо за работата ми. Много неща искам да ви кажа за ситуацията в работата, но не мога - не е безопасно все пак.

Ех, Рейче, ха сети се де. Обожавам дълги постове, напук на всеобщите тенденции на кифлите тук понякога. Тук имам предвид не нашата тема, а някои места във форума

# 611
АААА Стеф разбрах нещо за високата порта най вероятно. Др път ще пишеш. Абе все да те питам ходили ли на лекар?  Flutter

Тук стана малко топличко и пекна слънце  Peace

# 612
Ходих, да. Забравила съм да кажа. От работата ни направиха профилактични. Гърдите с ехограф гледаха. И на гениколог ходихме и на разни други. само да си призная аз се направих на ощипана и не отидох да дам кръв. Искат все от вената. Пък мен ме е страх. И кат се стегна и те още повече се скриват вените и ония още повече почват да ме бодат. Затова излъгах, че съм яла и освен това съм си изгубила лабораторните бележки. За да се откача от сестрата.  Crazy

# 613
Ходих, да. Забравила съм да кажа. От работата ни направиха профилактични. Гърдите с ехограф гледаха. И на гениколог ходихме и на разни други. само да си призная аз се направих на ощипана и не отидох да дам кръв. Искат все от вената. Пък мен ме е страх. И кат се стегна и те още повече се скриват вените и ония още повече почват да ме бодат. Затова излъгах, че съм яла и освен това съм си изгубила лабораторните бележки. За да се откача от сестрата.  Crazy

Оки и какво стана? Всичко наред ли е?

# 614
Ми гърдите ми си били такива - като с такава структура и затова понякога много опъване чуствам. Имали нещо като миниятюрни кистички. Аз се опулих. Тая обясни, че това било нещо като мастопатитна структура и нямало страшно. Де да знам сега и аз.  Thinking Генеколожката казА, че да си слагам 10 дена едни хапове. Инак каза, че състоянието ми било отлично. "Ми как отлично - викам - като ми предписвате хапове за отдолу?". Но тя каза, че това било за течение във влагалището. Инак матка и яйчници наред. Обаче аз казах, че искам да си направя изследване за плодовитост щото. И за запушване там де има едно. Пък тя каза "Ти добре ли си"  Rolling Eyes Та не нам какво да кзвам

Обаче утре е последният ден за къв и учина и май ще трябва да ида.

Общи условия

Активация на акаунт