Отговори
# 585
  • София

Всъщност току-що го видях на килима Crazy. Таса, не акото hahaha.
Ха ха ха  Joy!

Леле, вярно за Гери!!! И аз тотално съм забравила за нея  ooooh!  ooooh!  ooooh!!
Дано е вече при съпругът си и всичко около тях се нареди както трябва  Peace. Тя спомена, че в началото едва ли ще имат интернет... дано се обади, когато може.

# 586
Тази вечер и аз си мислих за нея. Дано да са добре - заедно и мн щастливи. Герчо айде като можеш пиши  Hug

# 587
Една заблудена уФцЪ рапортува на хоризонта  Mr. Green Сори, че не се вясвах, но цяла седмица съм в превод от 8.30 до 19.00 и утре пак съм и не мога да се добера до компа в офиса. А сега най-после и у дома имам връзка!!!

Поли  Hug Честити 12 годинки и да внимавате в пубертета  Mr. Green

Голямо четене ви четох ама и бая се посмях - то не бяха джоджени, кокошки и единодуШен смях  hahaha хихихихихихихи

Реа, само Здравна карта си вадих - нищо друго  Peace

Сега мисля да поспя, че главата ми бучи  Crazy

Hug Hug Hug Hug Hug За всички а ако не се появя скоро пак - не ме забравяйте.

Flowers Rose за едно малко ангелче  Sad

# 588
  • София
Иии, бре, Джес, най-сетне се появи! Лорд ъф дъ денс дойдоха, ти се покри  Joy!

# 589
Вий, Hug!
Ей, за пубертета не се бях сетила Thinking. Какво ли ни чака ooooh!.........

Ям едно мляко от хладилника и треперя от студ Close. Май ще пускам климатика Rolling Eyes.

# 590
 ooooh! Уфффф Вени, не ми напомняй, че мноооого ме е яд, че няма да мога да ги видя Лорд-овете  Close
Вий, Hug!
Ей, за пубертета не се бях сетила Thinking. Какво ли ни чака ooooh!.........

Акне и мноооого с*кс ъъъъ кекс де  Whistling Mr. Green

# 591
Въх, туй с акнето ш' го прИжаля. Ма толкоз кекс кой ще яде Whistling. Ни щЪ Crossing Arms. Искам да слабея някакси Mr. Green. Освен да наблегна на секса Crazy.

# 592
Вени, до под кривата круша. Всичко е наопаки, изкъртено, мръсно и тепърва ще става по-зле. Ще мине доста време докато нещото придобие някакъв вид.

# 593
Ям едно мляко от хладилника и треперя от студ Close. Май ще пускам климатика Rolling Eyes.

Ми, зАтвори вратата на хладилника де, сигурно си я забравила отворена, кат си взимАла млЕкото.  Whistling
Аз одеве пих бира, не е като да не съм.
Сега реших да ви прочета, гледам, че за акита, килими, найлонови пликчета и тасове си говорите.
Няма лошо, важното е всичко да е ъндър контрол.
 Wink

# 594
Добро утро Hug!

Рекох си, че Джулка е припнала рано сутринта, даже а-ха да се учудя като я знам, че е нощна птица Crazy. Но тя пак по нощите Wink.

....Сега реших да ви прочета, гледам, че за акита, килими, найлонови пликчета и тасове си говорите.
Няма лошо, важното е всичко да е ъндър контрол;-)

Ей това му харесвам на форума. Всеки си пее неговата песен hahaha.

Тук е грейнало страхотно слънце. Хубав ден на всички Hug!

# 595
Добрютро

Имам повечко работа тия дни. Не. Имам много работа. Почти набързо влизам из форума. И пиша само ко нещо много ме предизвика. Края на месеца. Пък и нещо нали ви казах - пак промени из структурите.

Ама ще си наваксвам де. Тъкмо като четиво после.

Хаяси, почнали сте ремонта, а? Браво, браво.

Полинко, не изчетох подробно защо ме питаш за резолюцията. Сигурно сте купили монитор друг. На моя резолюцията е 1920 на 1200. На  24 инча. Не успях да прочета вашия колко е. Не знам ако сте взели от по-големите - 26 инчовите колко трябва да е. Но ми се върти по бегъл спомен, че навремето като вземахме тоя, гледах и онези. Май пак бяха със същата.

О! И щото видях, че ставало дума за мониторите дето ни изкарват ниски и дебели. Ми... моят пък не ме изкарва. Аз съм си таковУ. Embarassed

Тединко, их, ми драго ми.

Ох, има и още толкова събития дет не знам. Sad

# 596
Стеф, не сме купували нов монитор. И не мисля, че си ниска и дебела. От монитора ти е Mr. Green. Сега като че ли оправих моя. И шрифта добре Thinking. Тези пиксели, дето ги споменаваш, моя хич ги няма даже newsm78. Абе да те питам нещо. Батко ти нали разбира от компютри? Знам, че е трудно от разстояние, обаче дали мога да ти пиша на ЛС какъв ми е проблема и да го питаш да си каже мнението?

# 597
Добро утро.

Бачкам яко и това е.

Стеф, започна се, да. Пълна лудница. Но се надявам да се оплаквам кратко. Ужасно много неща има да се правят и дано успеят до края на другата седмица да свършат. До неделя трябва да са приключили с картона. Тръбите в банята са сменени и аз имам вече нормално течаща вода, а не църцореща. Сложно е, защото дребното е вкъщи по цял ден, следобед спи, няма как да се работи и това ги спъва малко, но да сме живи и здрави, за сега понасям всичко нормално, но не е ясно до кога.

Пол, радвай се на слънцето, в Сф е ужасно, забулило се е откъм Витоша и сигурно ще вали, а е и студено. Приятна разходка.

На всички  Hug Hug Hug Хубав ден.

# 598
  • София
Добро утро  Hug!
Хаяси, важното е, че сте почнали! Пък все някога ще го свършите.
Стеф, радвам се да те видя  Hug.

# 599
Добро утро!
Лек, приятен и спокоен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт