Отговори
# 570
Пол, казах ли ти , че поръчах соларни лампи от Шел бензиностанцията с точки + 16лв , 8 броя. https://www.shellsmart.com/smart/catalog/ShowProduct.html?prodID … 92552&pType=c Сега ми се обадиха, да ми кажат, че лампите са изчерпани и другият месец ще гойгели от Германи  Grinning Искаше ми се да занесе на баща ми сега като ходим до Вд , ама явно няма да е сега а др. месец. Поръчах си и 2 комплекта прибори ( вилици, лъжици, ножове )  точки + 10лв за бройка. Като дойдат ще ги фотна. https://www.shellsmart.com/smart/catalog/ShowProduct.html?prodID … 92412&pType=c

# 571
Милото детенце Веско  Praynig

Ками, ти можеш и с една кутия бонбони да почерпиш (дето се вика) или нещо правено от теб, пък дори и съседите. Нас вече ни черпи  Hug От зло да се отървеш!

Разните курсове поне в нашето Бюро по труда - никакви ги няма, нямали пари...!?

# 572
Кукуууууууууу!
Добра ви вечер!
Ко си прайте?

Много ми стана тъжно за Веско  Cry и сега с нетърпение чакам новините, за да чуя е видя какво ще кажат за случая

# 573
Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител...

Да говорим за друго - харесаха ми манджата с джоджен, само питаха що така мирише и на кво.
Тортата, обаче я ометоха от раз.
Пак ми се яде сладко, но не знам какво и умувам цял ден.  Rolling Eyes

Ох, криво ми е, даже не знам дали ми се пише.
  Confused

# 574
Добра вечер Hug!

Ако съм ви залипсвала днес, да знаете, че бях без компютър. Ходи малко на ремонт. Нали ви бях казала, че ми се затриха една камара снимки Confused. Еми не изскочиха отнийде Crossing Arms. Голяма мистерия между другото Thinking. Съществуват като обем информация, а не се показват никъде Sad. Не знам какво да правя. Идва в къщи един наш познат, работи с компютри, обаче не можа нищо да направи Cry. Някой има ли идеи Rolling Eyes?
Освен това една част от снимките ми, които са смъкнати на дискове, не се отварят ooooh!. Направо ще се гръмна вече. Не мога да си го обясня. Как може в една папка с 50 снимки, 2 да се отварят, а останалите 48 - не Thinking? Ако някой има идея и за това, да ми даде малко акъл Praynig! Искам си снимките Sad.
Джулке, направи си бисквитки Hug. Като ми се прияде бързо сладко, това е Crazy.
Норче, лампите са същите, само дето моите са черни. Тези май изглеждат по-добре Crazy. А защо не провериш в магазините, които ти казах? Може да има и да купиш веднага.
Венче, шрифта беше зададен нормален, ама пак го зададох Crazy, и сега смених резолюцията и шрифта също се смени ooooh!. А иначе се води нормален. newsm78 Абе шибана работа. #2gunfire
Ще гледате ли новият турски сериал? Аз не Rolling Eyes.

# 575
  • София
Поли, сори, не мога да ти помогна за ядовете с компа Crazy! Повредени файлове много трудно се възстановяват, трябва да ги погледне някой наистина разбирач.

# 576
Добър вечер и от мен  Hug!

Пол искам ама немога да ти помогна. Нямам идея какво им е на снимките ти  newsm78 Много е гадно това обаче стискам палци всичко да се оправи.
Кво стнане с лампите не ми се занимава вече с тях  Grinning Когато дойдат - дойдат  Peace

Пол аз не гледам турски сериали. Мъчих миналото лято като бях в болнични, ама така и не ми харесаха. На раб колежките ми по цял ден бъбрят за тези сериали. Явно интереса е голям при малко и голямо. Няма лошо.........

# 577
Ще гледате ли новият турски сериал? Аз не Rolling Eyes.

Не.
Тъжно ми е, тъпо ми е, меланхолично ми е, депресивно ми е...
Още не е късно и май ще изляза с кръстниците на по бира, и без това ми звъняха, че са в заведението пред нас.
 Rolling Eyes

# 578
Още не е късно и май ще изляза с кръстниците на по бира, и без това ми звъняха, че са в заведението пред нас.[/b]  Rolling Eyes

Ако бях на твое място щях да отида веднага при тях на биричка. Хайде бягай ще видиш как ще се върнеш нов човек  Hug

# 579
Джулка, иди се разтуши, мила Hug!

Момичета, знам, че искате да помогнете Hug! Дано си реша проблема, че много ме е яд Sad. Там са голяма част от снимките на Ник, останалото е манджи Sad Sad Sad

Сега пък Ник май глътна една миниатюрна гума на количка ooooh!. По-скоро таса ooooh!.

# 580

Сега пък Ник май глътна една миниатюрна гума на количка ooooh!. По-скоро таса ooooh!.

Споко ако изобщо го е глътнал ще излезе утре. Няма страшно.
Ама и при теб е весело. Ти нали качваш снимките в еднин сайт? Там поне ще ги има  Peace

# 581
  • София
 Joy
Пол, преди време Марти беше глътнал някакво найлонче и го бъзиках, че ще дриска полиетиленови торбички  Joy. Та ти се подготви за автопарк  Wink  Hug!

# 582
Joy
Пол, преди време Марти беше глътнал някакво найлонче и го бъзиках, че ще дриска полиетиленови торбички  Joy. Та ти се подготви за автопарк  Wink  Hug!

Joy Joy Joy  Joy Joy Joy

Джулс, и аз да те подканя да отидеш на биричка.

Баси исках да пиша поне 100 неща, ама  smile3537 и сега няма нищо в главата ми.

Може би защото имам да чистя тепърва, или защото като се върнах от работа, направих бутер банички и изпекох едно пиле с фикс и не съм подвила крак откакто съм се прибрала от работа. Че и работа имах много, поне там да дремех и да си почивах, ама от де таквиз екстри. Ще свършим ремонта и ще дремя в работата.

Ай лека нощ.

# 583
  • София
Хаяси, до къде сте с ремонта?

# 584
Уф, че ме уморите от смЕх бре Joy
Със сигурност няма да ровя в акото да търся таса Thinking.
Всъщност току-що го видях на килима Crazy. Таса, не акото hahaha. Добре все пак, че не го е глътнал Wink.
Знаете ли какво се сетих вчера? Гери трябва да е заминала вече Rolling Eyes. Не я изпроводихме Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт