ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честити месечинки на всички  bouquet Бъдете щастливи и здрави,мили деца  bouquet  bouquet

# 226
Аз да питам,по едно време си спомням,че се дискутираше в темата, за лампи,които се слагат на кошарата и дават отражения по тавана и съответно пеят.
Доволни ли сте,тези които ги имат ?И някой модел нещо,ако може?

Ние имаме, но засега е абсолютно безполезна  Crossing Arms Лорката вечер заспива докато суче или с дундуркане, иначе е голямо мрънкане. Надявам се след време да й е интересна...
Аааа Crossing Arms на Лорката всички капризи са й позволени, след това което трябваше да преживее Naughty
Леле колко сте изписали в това лошо време Laughing
Аз заменям секс за спокойствие,книга, чаша кафе с мляко и шоколад  Mr. Green Ако това ми се осигурява всеки ден за по 1-2 часа, шА пусна миОто да се освежава...да речем 2 пъти седмично за по час при конкуренцията  Crazy Crazy Crazy
Връщам се съвсем назад за подробности   bouquet

# 227
  • York
Ника, дай рецептата за кекса /не шоколадовия/  chef

# 228
  • France-Bulgaria
Привет момичета.  bouquet
Ние се завърнахме след дълъг престой в Родопите...
Честити Месечинки на  Августин, Стелиан, Стас, Натали, Ивайла и Валерия
За протокола;
Днес ни поставиха 1-ви прием Пентаксим и другата,която била вече задължителна.
Много исках да знам дали ми стига кърмат в момента Есер е 6500кг и 62см.Което ме успокои,макар каката да беше малко над-нормата  Simple Smile

Връщам се да чета...

# 229
  • София
Ника, дай рецептата за кекса /не шоколадовия/  chef
Най-простата рецепта за кекс е:
Хващаш една чаша за мярка и караш само с нея - моите са около 250 мл. като чашите за капучино по кафетата.

4 яйца
1,5 чаша захар
1 кофичка кисело мляко
1 лъжичка сода
2,5 чаши брашно
1 бакпулвер - ползвам само на Д-р Йоткер
1 чаша олио
2 ванилии

Миксирам яйцата и захарта.
През това време съм разбъркала киселото мляко със содата да шупне, много бързо шупва.
Изсипвам и млякото и бъркам.
Добавям постепенно брашното и бакпулвера, като бъркам постоянно.
Добавям и олиото и ванилията.
Аз го разделям на две части - в едната слагам какао, в другата стафиди/орехи.
Във формата изсипвам първо кафявото, после бялото.
Пека на 150 градуса на вентилатор като го слагам в студена фурна.
Пече се бавно, може би над час, не съм засичала точно колко.

Неви, крема ще го оправям довечера като си дойде съквартиранта, че Макс сне спи и единственото което успях е да разтребя, простра и да пусна една прахосмукачка. Искам и да влизам в банята. Ако тръгна да оправям крема със сигурност ще се разквичи, знам си аз.  Laughing

# 230
  • София
ДД майчета!

Ох, това лошо време вече ще ме подлуди Sad

Честита месечинка на Натали на Ледено момиче, Ивайла на aksiniq, Валерия на ПИПИТУ, Стас на star, Августин на Merijaan и Стелиян на vanya_pleven!

# 231
  • София
Вижте какво открих в една друга тема - бебета ядат лимони. М/У другото като видях сина на брат ми как яде лимони направо ми се схвана ченето - яде ги като за световно и му харесват.  Laughing
:http://joke.bg/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%B5 … D0%BE%D0%BD%D0%B8

И 3Д анимация на раждане
http://joke.bg/3d-%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1% … D0%B5%D0%B1%D0%B5

Ей тая нивея ме дразни, подмишниците са ми добре, благодаря, ползвам Дав.

# 232
 Липсвахте ми момичетаааа!
Не мога да ви насмогна на писането ЕЙ! ама то и лошото време помага явно,от снощи до сега успях да попрочета тая тема,ама и предишната цялата съм я проспала.
 Ние бяхме в Търново,малко да се поглезя и аз Simple Smile нямах нет,мързелувах и четох книжка,а мама готвеше и чистеше след мен Simple Smile)))
 Вчера се прибрахме,успяхме и на консултация да минем 5800гр,60см (+800гр и +4см за този месец,доволна съм) Сложихме и пентаксима,изненада ме педиатърката,че има безплатни за нас,каза че им дали само за родените след февруари и пентаксим и синфлорикс,но синфлорикс за сега не слагали,че така им казали от министерството  Crazy то аз и не се натисках де. Ели добре я прие ваксинацията,дори не плака.
 В резултат сега имам 2бр пентаксим,който бях си взела от аптеката в която рабетех,та ако на някой му трябва да пише,ако не ще ги връщам в аптеката тия дни
 През толкоз теми сме минали,исках да коментирам,ама ми изфиряса всичко от главата...

# 233
# 234
  • България/Германия
Добър ден!

Честити месечинки на Натали на Ледено момиче, Августин  на Merijaan, Ивайла на aksiniq, Стас на star, Валерия на ПИПИТУ и Стелиян  на vanya_pleven!

Нас коликите ни подминаха, но за сметка на това истерията със зъбките ни тресе отвсякъде! Ужасно е  Confused Педи предписа нещо хомеопатично, но още не мога кажа дали има ефект.

А как ми се хапва шоколад, не е истина...И кафе ми се пиеееее, но не смея.

# 235
Мацки, аз пак се вкарах в някакъв филм.
Моят дЗвер от няколко дни както казах е много нервен, постоянно търси да яде и като му предложа се въртъ, суче, суче и пак почва да реве. Освен това се налива с много вода - тоест наливам го и пие наистина доста и си дъвче и смуче ръцжете. С акането не мога да сравня, че нали ака през няколко дни и то с помощта на свещичка.
Та като събрах две и две и стигнах до извода, че не му стига манжата.

Ще съм благодарна на някое коментарче!

# 236
  • York
Ника, мерси за рецептата. Оказа се, че само какао нямам, но ще го заместя с инстантно кафе  Laughing

Може да си ги позвалиш в малки количества  Peace

Ефтелия, неблагородно ти завиждам  Mr. Green Ние сме запланували пътуване към Родипа планина към септември чак  ooooh!
Магнолия, прибрахте ли се?

Моето детенце определено се чувства по - добре. Диша по - спокойно, а и успя да се изкендза два пъти  Mr. Green

# 237
Бързо влизам да драсна някой ред,че и ако днес не изшетам къщата мъжо ще ме #2gunfire.
Честита месечинка на всички!!!  bouquet
Вчера бяхме на РД и трябваше да го сложа рано да спи та днес режима ни е изпокъсан Tired
За захранването по съвет на педи ще се случи след 4 навършени месеца със зеленчуково пюре,аз съм за защото е на АМ.Огледах се вече за пюрета мисля да пробвам тези за които Бръмби е писал и Хип и нестле.
Нещо друго ми прави впечатление като сложа Явор полегнал в мен започва да се набира и стига до почти седнало положение,мислите ли,че е нормално.Ортопеда ми каза,сядане след 6 месеца,ама какво да направя като той сам се изправя. Thinking

# 238
  • София
Ехеее, Ефи и Силвъри се появиха. Добре сте дошли момичета, липсвахте ни  Hug
Радвам се, че всичко е наред с вас. Peace
Сега остава и Шоколада да се появи... както и останалите лиспващи.
Понякога, да нацелуваш малка Анетка и бързо да оздравява  Hug

# 239
  • България/Германия

Може да си ги позвалиш в малки количества  Peace

Наточила съм се на един великденски заек на Линд, не за друго, а защото нямаме нищо друго сладко вкъщи.  Rolling Eyes От сутринта го гледам и се облизвам.

И аз се вкарах във филм.  ooooh! Моята девойка от няколко дена яде (с 300 зора заради зъбките, но все пак яде), слагам я на активната гимнастика, започва да си играе и да гука, и в един момент я гледам, че е заспала. Това се повтаря почти след всяко хранене, освен когато излезем на разходка, тогава пък си заспива в количката. Та се чудя нормално ли е да спи толкова често през деня, да се притеснявам ли или да се радвам, че имам кротко дете? newsm78 Иначе когато е будна, е супер активна и контактна.

А за захранването, по принцип не ми се искаше преди 6-и месец, но се чудя дали да не започна по-рано заради бавното наддаване.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт