ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Добро утро !

Трапчинеста притурка към кофито  Mr. Green

# 301
SuNnY SkY , усещам, цяла нощ си била на пазар в нета  Grinning !

Тоз младеж не е кофти , малко сладникав за моят вкус, ама ще го преглътна !

# 302
  • някъде тук
Добро утро  Hug

Май и аз ще измислям нещо за днес че вътре не се стои вече Thinking

# 303
  • гр.София
Добро утро,
SuNnY SkY , тръпчинестата притурка ми харесва. bowuu
Дано се пооправи времето, че и на нас не ни се стои вкъщи.
Честита трета месечинка на Янко на сестрата на Амелия,Гого на Toby,Мартин на  margarete. Да са здравички и щастливи.

# 304
Добро утро, момичета!
Честити месечинки на бебоците, които правят днес три месеца! Heart Eyes

Изкарах кошмарна нощ..., почти не съм спала. Мислих, мислих.. и аз не знам какво. Сега съм като труп, а трябваше да си въртя колелото. Но ще го отложа или за следобед или за утре..

# 305
Ех, изтървах ви! Много писателствате...

След обстойни размисли открих, че Бо си прави 8 часа пауза, но или през деня или от 18 до 2... newsm78 сега се чудя как да я убедя, че по друго време се прави този дъъъълъг сън и на майка и и писна да става. Като знам че скоро и зъби ще ни подгонят   ooooh!

# 306
Добро утро!!  bouquet

# 307
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДУРИТЕ!   bouquet
СЪНИ ОБОДРИ МЕ-С КАФЕТО ЛИ?С ПРИТУРКАТА ЛИ.....?

# 308
  • Бургас
By The Sea ,да я нагушкаш от мен  Hug А кога я къпеш ? Щом спи от 18 до 2?

Честита месечинка на Тин на Маргарете и на Гого на ТобиMr. Green

# 309
  • France-Bulgaria
Добро утро.
С кофти настроение съм днес.Снощи не мигнах  Tired
Есер ми вдигна  39 градуса Т след двете ваксини.
Подути са му и местата където са го боцнали... Sad
 Сега сме с 37.7 но е много кисел.
Още не мога да се побера в кожата си,за дето позволих две ваксини наведнъж да му сложат Cry.
НЕ знам,как да го облека,като е с Т
Те ръчичките и краченцата му вече са ледени,а самия той гори newsm78
оплаках ви се  Embarassed

щях да забравя...
Честити месечинки   bouquet

# 310
Добро утро!
Ние да се Пофалим ядем през час и половина два. Това послучай ставането на четири месеца. Да, да няма грешка - през цялото денонощие. Вчера следобяд вече със сигурност открих, че кърмата ми е много рязко намаляла. Та сега не стига, че не може да се наяде от едната гърда, ми и двете не стигат. За сега действа номера с честото кърмене. Направо се плаша какво ще стане следобяд когато попринцип кърмата ми е по малко.

Наистина се чудя дали да не дам малко добавка. Като го гледам колко е неспокоен през целия ден. Вече няколко дни!

ШАМАНЧЕ, МЯУЧЕ и другите вещи по въпроса? Къса ми се сърцето. Като се сетя колко мами извървяха тооолкова по труден път. Всъщност за мен досега беше една голяма песен. Чак ме е срам да питам затова, но и до мойта глава дойде най накрая.

Иначе аз вчера си извадих отново космонафта - за пръв път бях щастлива, че съм го взела толкова голям. И Днес ще излизаме след малко и пак ще го навлека. Но ми се струва, че пак хъркаме нощем. Дано не е сериозно, че вече и без това отложихме Пентаксима цял месец.

Айде хубав ден!

Честити месечинки на Гого и Тин! Много спокоен беборански живот им пожелавам!

# 311
ДУ!
Съни на мен младежа ми е тамън   Crazy
eftelya  дано бързо да му разминае на Есер Hug
Честита месечинка на празнуващите!
Аз и днес мисля да изляза поне за час,че това мойто дете хич неще да си седи вкъщи,ама се чудя какво да си обличам Thinking

# 312
  • София
Добро утро!

victorita
, и аз те добавих във ФБ.

Съни, водих Ясен на ортопед преди месец и нещо.

by the sea, при нас до скоро палзата беше от 8 вечерта до 2-3 през нощта. Сега вече е от 11 вечерта до 5-6. Стана си естествено.

Ясен имаше температура 37,7 снощи след ваксината а и много спа през деня. С Панадола я свали бързо. Сега пак ми е топъл нещо ама не съм му я мерила. До колко часа след ваксината има реакции? Минаха 24 часа ама нещо ми се върти, че до 48 часа може да има реакция.

Приятен ден на всички! аз ще си чиста къщата днес, че на нищо не прилича вече ooooh!

# 313
Добро да ни е мрачното дъждовно утро  Hug
Бобиш благодарско за кафенцето и за момченцето  Joy Joy Joy/ ниакои по- брадиясали ниама ли в колекциата ти/ ,че този както СТАР каза 'малко сладни'

Аз да се похваля - поразредих малко кърменията/минахме на смесено хранене ,от 7 хранениа в денонощието 3 са АМ Лактана Био/ и след седмица се мушнах в една пола ,която мислех за изгубена кауза,нооооо се наврях  newsm44

Момичета чета ,че някои  от бебоците хапват по 160-180гр АМ,нее ли малко множко? Макси яде по 150гр най-много и качва по 1200гр на месец

За захранването,ще захранвам както педи ни каже,за сега не ни е дала нищо -- каза да си се кърмим,а пък и аз не бързам.Макси колики ниамаше ,а и да е имал не съм разбрала  Thinking,тъй че с каквото каже доки с това  . . .

Колкото до секса - ама разбира се че хич не е лоша работа ,не се дърпайте, шитите мами просто помолете съпружествата си да са по-внимателни и след първите два пъти всичко ще ок Peace

Целувки мами   bouquet

п.с. Какви са тез мъже дето готвят  Стели чак такъв кулинарен разврат като пиле с каперси и сини сливи . . . . ПОЗДРАВЛЕНИЯ Peace

# 314
ЕЛ аз имам спомен,че педи каза ,че реакция може да има до 72 часа

Общи условия

Активация на акаунт