ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Ооох, как си поспахме с със Стас, отперихме 5 часа следобедна дрямка  Mr. Green ! Ставам и кво да видя , кексове, сладоледи и шоколади в темата! Нямате срама бе  Crazy !

Киселото мляко с НесКуик съм го открила отдавна, поне от две - три години го зобам, ям го и с какао и с какаовите топчета, разкошотия ! Добре, че няма на лице в момента, иначе отиде ми диетата....

# 286
Доня Велвиня.. ще ме убиете! Joy Joy Joy

# 287
Бравос бе -  шоколади, мъфини  #Crazy ВъзмУтена съм, а "Неделя"-та  ей в тая минута затваря - срам не ви беше! smile3516

# 288
Здравейте мацки, нямам време сега да ви изчета, че пак сте изписали света, но ако може пак онзи сайт с пълните памперси да ми пусне някой...може и на ЛС, че днес мис е стори прекалени зелено, пък не съм яла нищо такова наскоро  newsm78

Айде бягам да къпя чавето, че не се издържа вече...

Спокойна нощ  Hug

# 289
За захранването по съвет на педи ще се случи след 4 навършени месеца със зеленчуково пюре,аз съм за защото е на АМ.Огледах се вече за пюрета мисля да пробвам тези за които Бръмби е писал и Хип и нестле.
ДВ!ОТносно захранването- мисля ей ся като навърши 4тия месец да го почвам- и ние сме само на АМ така че ми се вижда добре да почна сега -но мисля или със зеленчуково пюре /картоф / или с безмлечна оризова каша,понеже е малко по-слабичък моя момък! newsm78

# 290
Абе и моят не е от тлъстите, но педи ме светна, че като захраня трябва да слагам и мляко в пюрето. Честно казано това с каката не съм го правила и въобще не ми е минавало на ум.. ooooh!

# 291
  • София
Бръмби, големият е хранен точно така - във всичко е бухано АМ, щот нали отказа да пие и все отнякъде трябваше да си набавя мляко. В момента е гърчав като щиглец, в смисъл това да не се тритеснява, че Митето ще стане дебел.

Гледам Референдум по Канал 1, темата е младата 62-годишна майка.

# 292
За захранването по съвет на педи ще се случи след 4 навършени месеца със зеленчуково пюре,аз съм за защото е на АМ.Огледах се вече за пюрета мисля да пробвам тези за които Бръмби е писал и Хип и нестле.
ДВ!ОТносно захранването- мисля ей ся като навърши 4тия месец да го почвам- и ние сме само на АМ така че ми се вижда добре да почна сега -но мисля или със зеленчуково пюре /картоф / или с безмлечна оризова каша,понеже е малко по-слабичък моя момък! newsm78

Ами че той и моя юнак е слабушко,но както вече много пъти споменах,надявам се със захранването да го споходи и апетит.
Като стана на въпрос моето мишле иска пак да разреди  яденетата  на 4:30 -5 часа,но се страхувам,че така ще започне да изпуска още едно ядене(демек ще му станат 4Х170/180) newsm78

# 293
  • Бургас
Аз пък съм голям мързел.  Blush  Остана ми да пиша една курсова работа и от 2 седмици се каня да пиша,ама все не почвам.

Ей сега,мъжа нощна, не ми се спи,може да почна,ама се ровя из интернет и се чудя какво да поръчам.Май голяма грешка беше тая карта.

Ника, аз пък съм на Нова,при Иван и Андрей ,темата е същата.

# 294
Хайде и аз се доредих да драсна някое редче  Crazy.
Ходихме в мол Сердика днес на разходка, че навън е ужасно, а беб се хремосва. Откарахме 4 часа там напред назад. Доволна съм, видях свят дет' се вика  Joy!

За секса - и аз съм като повечето шити - търсене ми е още определено (не се оплаквам обаче от сухота, а от придърпване), а и не се случва особено често, защото съм скапана вечер и си лягам преди любимия  Tired.

Пфууу, още с едно кило съм надолу, т.е. вече 5 на брой  bowuu. Още толкова и съм екстра  Whistling. Добре че качих 16 кг за 9 месеца, а не повече  ooooh!. И грам не ми се яде сладко! Върнах си предишния вкус, че по неведоми пътища в 9ти месец много прекалявах с шоколадите.

Мисля да захранвам Йо по-натам. Ще говоря първо с педка. Спомена ми да започваме от 3 месеца със сокчета, но аз не съм навита. Искам да е първо със зеленчуково пюре и то след месец, два поне. Ще видим кога. На смесено хранене е още от началото и сме си прекрасно така с момчето ми  Heart Eyes. По-натам ще му мислим.

Спокойна нощ!!!  Heart Eyes

# 295
  • София
Момичета, водихте ли вече бебоците на ортопед, аз мисля другата седмица да заведа Ния профилактично, моя доктор ми каза до 4ия месец е хубаво да я заведа, но не знам къде и при кой.

Що се отнася за захранването, мисля от другия месец да вмъкна едно пюре в менюто, каши не мисля да давам, че без туй сигурно е станала 7 килограма.

Лека нощ на всички.

# 296
Здравейте мацки, нямам време сега да ви изчета, че пак сте изписали света, но ако може пак онзи сайт с пълните памперси да ми пусне някой...може и на ЛС, че днес мис е стори прекалени зелено, пък не съм яла нищо такова наскоро  newsm78

Айде бягам да къпя чавето, че не се издържа вече...

Спокойна нощ  Hug

Заповядай: http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 297
Едно късно включване от мен-има-няма приех 10-на -15 момичета във фейса,ама да си призная,че не знам имената на кои никове от БГ мама отговарят-нищо,ще ви разконспирирам... Simple Smile
За тези,коиот не можаха да ме открият по име-имейл NEWFLOWER@MAIL.BG
Относно секса...ми е срам да си призная-забравила съм какво е това-имах толкова травмиращо раждане,епизиотомия и разкъсване,болки и лохии към 50 дни,че скоро няма и да опитам...Сега като всички сме родили,без да плаша никого ще кажа че беше УЖАСНО...Ама си заслужаваше
айде лека от мен..

# 298
  • York

Goooooooooood Morning Vietnam!  Mr. Green

# 299
Добро утро !

Има и предимства ранното ставане, ама още не съм ги открила  Crazy! Може би само едно, тишината на утрото ....

Днес пак кофти вятър , ще я мисля обаче някак програмата , не ми се стои цял ден у дома !

Sunny9 , водих Стас на ортопед точно преди месец !

Велви, спри се душко, ела в редиците на правоверните, кви брауни , кви 5 лева  Sign Exclamation

Рали, бравос за килото, размърда се работата  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт