ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 336
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • offshore & overseas
Аз пък не чета етикети. Защо да се напрЕгам излишно? Crazy Тъй и тъй купувам според джоба, или не купувам...

# 271
Аз жива, умряла, излязох и преди малко се прибрах. Миташки беше облечен с боди с къс ръкав, чорапогащник, панталон, блуза с дълъг ръкав и отгоре яке и не съм го завивала, но количката беше с дъждобран и той държи топло. Така че, Ел, много добре си обличаш детето и хич не ги слушай разните му изкукуригалници - по-добре да е по-леко облечен и да свиква, отколкото да се изпоти и после само малко като го духне да е болен. Много ме дразнят тия черни станции. Та на Миташки му беше добре, ама аз позамръзнах.. обаче си направих една хубава разходка до центъра и обратно, която той проспа, естествено. Сега готвя пиле фрикасе, че тия моите колеги ми пуснаха тая муха и ми се дояде.

Проблемите с кекса и аз мисля че 70% се дължат на овлажняването, останалите 30 са че наистина доста са ме позашили, аз си се усещам, айде отвътре не знам как е, обаче перинеума хич не съм разбрала да са ми го рязали, демек да са ми правили епизиотомия, може и сам да се е разкъсал, но сигурация са ми го зашили, защото ходих да ми свалят конците и там си ме опъва постоянно.

Друго какво.. а и Митко е наддал за 1 месец 600гр. хем е на АМ, но хич не си го вкарвам вътрешно, даже се радвам, че си спомням каката какво кюфте беше станала и не искам и той да е така, честно.
Малката гад и той се надига да сяда, да стои на крака и всякакви такива неща, не го спирам въобще, за мен всяко дете си показва кога е готово за такива неща и трябва да му се помага покаже ли че може и иска, а не обратното. Разумни хора сме и не вярвам някой да прекалява с цел да си контузи детето. Айде стига толкова за сега. И аз записах рецептата на кекса, ще купя силиконова форма за кеск и ще го пробвам.

# 272
Не знам дали какао Нескуик е вредно или не, ма току що опуках две кофички кисело мляко с тая прекраснотия. Повече ми харесва от комбинацията с прясно мляко smile3521 smile3534
Блазе ти CryВкъщи имаме само малко намаляваща кафява захар Mr. Green Mr. Green Ама съм замолила съквартирантИтУ да вземе някое друго кило банани, сладолед и шоколад Twisted Evil Mr. Green

# 273
Аз опуках половин шоколад, но цял ден нищо не съм яла, и Хасан е човек!

# 274
Еее, колко сте активни когато няма разходки, ама и аз съм доволна, щото успявам да ви изчета  Mr. Green

за секса, ами случи се 2 пъти, а аз макар, че раждах секцио, пак си ме боли отвътре, и после продължава да ме боли. ама вчера изядох половин кутия шок. бонбони и често си мислех за това  Embarassed, обаче още не ми беше свършил цикъла, а и мъжо се върна късно от работа, доста уморен.
аз за захранването, живот и здраве, мисля да е след 6 месец. да видим само как ще се справим с този запек. а това чайче Блевит Ел, дето и го давам всеки ден, дали може да ми изиграе лоша шега  newsm78.

мисля да довърша всички бонбони в нас и да спирам със сладкото, ама дали ще се получи ....

# 275
  • София
Абе, много голямо мойто дете (6,450 кг и 64..според моите измервания обаче е 65 см) newsm78. Днес се засякохме с момата дето раждахме заедно при педи и нейната е 2-пъти по-малка от Ясен. А се роди 500 грама повече #Crazy. Питах и педи що така и тя каза .."Ми.....яде си детето" Rolling Eyes...на мама прасунгера Blush

Мери, педиатърката хвана главата на Ясен от двете страни и я стисна като менгеме Shocked. След това каза, че е мека и увеличаваме Вигантола на 3 капки всеки ден.

Танче, приятно изкарване. Как ти завиждам Crazy

За секса - и аз усещам лека болка, като че ли са ме позашили повече. Според мъжа съм си същата. Желание хич нямам, добера ли се до леглото и заспивам веднага ама се отчитам както каза Танчето  Joy

# 276
  • София
Аз пък опуках половин кашонче Холидейки днес.  Embarassed Ся ще си скрия кашончето, че мъжо като види, че ми свършва почти и ще ме спука от бъзик.  Mr. Green
И ние се поразходихме за час, взехме големия, но вятъра си е леден.

Велви, нямам търпение чавето да стане на 10 месеца и да го отпочвам с мл. кухня - рахат си е това, особено ако детето се храни основно с домашна храна. Пък и без пари направо /държавната, частните са си скъпички/. А че бълг. пюрета са тъпкани със захар, сол, сухо мляко, вит. С и кво ли още не е факт неоспорим - гордо изписан на етикета.  Laughing
SUNNYTA, ти ме уби с тая комбинация, за пръв път я чувам. Сега отивам да експериментирам. Crazy

# 277
Ей ся да го пусна моя заплес мъжа ми да прочете какво сте писали за секса. Рещил е че само съм си втълпявала, че ме боли.
Еййй мноооого са тъпи тия същества, мъжете бе! Жалко, че са толкова сладки като са бебета и още повече като са собствените!
Ама моя ще го пухам яко кат порасне!Само да тормози жена си така!

# 278
Ника,
Съкруши ме с тези Холидейки , да знаеш Cry Joy Mr. Green Сега отивам да готвя и да броя минутите до доставката на банани-шоколади- "нещо сладичко"
А и Бръмби с тоз шоколад Twisted Evil
Стар,
да знаеш, че следващия понеделник лицето няма да се води на отчет Crazy Mr. Green

# 279
Стига сте писали за шоколади, днес не мога да ям  Confused

Аз мисля с Тейката да пробваме педагогическо захранване когато му дойде времето. А може да правя комбинация някаква.

За кухнята, уви у наше село нямаме късмет с това жУвотно. Две частни кухни и една държавна и всичките са силно гадни. Нишесте и червен пипер, това им е представата за детска храна. Само едната ставаше, ама скъпинко излизаше.

# 280
Хммхм.. (това е прокашляне) Mr. Green аз си позволявам днес шоколада, защото както знаете въглехидрати не ям хич в името на слабеенето и мисля че един-два пъти в месеца да изям един шоколад, щом ми се яде, няма да ми навреди. Иначе си карам по старата схема, странно е но въобще не ми липсват картофите, а преди много обичах картофи във всякакъв вид и можех само това да ям. НО, твърдо въм решила за още два месеца да стигна заветните кила, а щом съм решила значи ще стане.

# 281
За кухнята, уви у наше село нямаме късмет с това жУвотно. Две частни кухни и една държавна и всичките са силно гадни. Нишесте и червен пипер, това им е представата за детска храна. Само едната ставаше, ама скъпинко излизаше.
Аз ш'ти готвА,ти ша шиеш, има кой да чисти - ей ти я Комуната"Катуна" - готова Mr. Green Mr. Green Обаче, да си ги нямама такива
Цитат
Стига сте писали за шоколади, днес не мога да ям  Confused
, квот - има, туй ше ядем Crossing Arms Пък дари и да е силно шоколадово брауни Mr. Green Mr. Green
П.П. Захарта вкъщи е унищожена, аз също днес съм на въглехидрати Whistling Но смятам и с картофи да стигна до целта, макар и по-късно -след години Mr. Green
Днес - пресни картофки на фурната, тиквички - също, а иначе  за десерт- едно малко,скромно, опърпаношоколадче Mr. Green

# 282
У нас шоколада е мираж,само мъжа ми мъкне от време на време течен-аз не се сещам за шоколад вЪобще(само докато бях бременна го коснумирах).За кг. аз диетите ги отсвирих,но като гледам малко по-малко нещата си идват по-старо му и вече съм 59 кг.,остават още 5-7кг.Ама то и майка ми и сестра ми са яко клечки явно си е ген! Praynig

# 283
Доня Велвиния, спрете с това брауни, защото помня как благоверния ви го описа и как спомена бял и черен шоколад в едно изречение и ако не замълчите по темата след два дни идвам у нас на госке да си чакам браунитУ  Crossing Arms

# 284
'Ялате ми маняня, ялате ми почвеко, че тогава ми денят "всичко коз" Mr. Green
Само че, аз като една класичка  chef, си го правя просто - шоколадово с топка ванилов сладолед (ако можете, донесете клонка прясна мента) Hug
Без туй съм ви едни мъфини назад - ето на, виждате ли, как без бой си признавам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт