ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 336
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мики, като ходите на консултация специално кажи на педката ви да ви обърне внимание. Не е хубаво преди 6-месечна възраст да се затваря напълно- т.е. мозъка да има място да расте.  Peace В този случай просто спират вигантола. Борис също се роди с малка фонтанела, хем зимно бебе и пак на 6 месеца почти се беше затворила. Педката му спря Вигантола. Иначе нормално се затваря напълно на 1-1,5г, че и по-късно.
Далче, дали е хремав можеш да разбереш само с помпата - и на Макс не му тече носа, защото секрета е жилав та знае ли се.  Mr. Green
Силвъри, нещо и педиатрите не са много в час с безплатния пентаксим, но вече за всички е безплатен, независимо кога са родени и незивисмо кой прием им е.  Peace Просто безплатното ДТК е заменено с безплатен Пентаксим.

С получаването на първата доставка през м. май 2010 г. спира употребата на ваксините ДТК (ДТКц или ДТКа) и инактивирана полиомиелитна ваксина за имунизация. Ако имунизационният курс е започнат с тези ваксини, имунизациите и реимунизациите продължават с Пентаксим независимо от поредността на приемите до наличие на три приема на дифтерийния, тетаничния, коклюшния и полиомиелитния компоненти. От м. май 2010 г. всички реимунизации се извършват също с Пентаксим, като се спазва 12-месечен минимален интервал между 3-ти и 4-ти прием.
http://www.riokoz-sfo.com/vaksini.html

Егати колко време спи това дете, кога ще излизаме?  #Crazy

# 256
Мики-бравос Hug
За секса-да се успокоя,че все пак не съм единствената,не че ни се случва често,но определено е болезнено(преди да родя не съм изпитвала никакава болка) newsm78
За нощните лампи има и на Томи и на Фишър Прайз и на други фирми разбира се.
Мойта мома си набутва цялата ръка в устата,и когато и я махна започва да се сърди(голямо удоволствие и е)
Понякога сега ми се дояде кекс,направи го ти,след няколко дни и аз,записах си рецептата  chef
Ще захранвам след 4 месец,при нас с този нисък хемоглобин е желателно newsm78,за съжаление.
Танче,ако имате време,знаеш добре дошли сте Hug

# 257
Танче,ако имате време,знаеш добре дошли сте Hug

Блаодаря, МагиHug Стига да остане време, задължително ще се обадя.

# 258
  • offshore & overseas
Меги, какво направихте вие с хемоглобина? Какво се оказа?

# 259
Най-накрая и аз да намеря две свободни минути!направо си ви завиждам(не много благородно Mr. Green) за поспаливите бебета.Сияна вчера спа два часа през деня,но пък днес ми излезе през носа.А в това скапано време не можахме и да излезем,а щях да се постригвам.Да си идва баща и да я гледа,че поне да се изкъпя.А довечера и гости ще имаме ooooh!

Честити месечинки на бебчетата които празнуват днес! Heart Eyes

За секса- и мен са ме позашили повечко,едно дърпащо чувсвтво,не много приятно,но дано скоро се нормализират нещата.Иначе за шоколад и сън заменям и секс и всичко Laughing

Като ходих сега на консултация доки ме съветва да съм започвала плодови пюрета,преди кърмене за да не ми намалеела кърмата.Първо като знам моето чаве как го мързи да дърпа,то чакай да си залъже глада пък после да дърпа ooooh! Доколкото аз съм запозната първо се кърми и после се захранва,нали?Да не би да съм в грешка аз?
Иначе и аз мисля към 4-я месец да захраня,но с какво не съм решила.

Сиянка също се надига-къде ще върви не знам Simple Smile
Отивам,че вика.

# 260
# 261
  • някъде тук
Прибрахме се преди малко от консултация  отчет : 6.800гр и 63см сложиха ни втория Пентаксим за другата ваксина ни казаха че  нас не ни хваща  а само родени от февруари нататък ,тка че за януарчетата няма Rolling Eyes

Тая нашата педи си кара по старата схема за захранването направо се втрещих  , ами казва вие вече сте на 4 месеца започнахте ли зел. пюре към плодовите и сока който ни беше казала да почнем още преди два месеца Shocked
може да включвате каша , жълтък ,нишесте  и аз Shocked аз се правя на ударена и я питам всичко това наведнъж ли еми да започваш едно по едно и вече да замествате хранене ooooh! А сега кажете за какво иде реч и като си представя че някои майки я слушат изпълняват препоръките и  направо  се шашнах  #Crazy
Ама то бива бива ама пък пет нови храни за един месец ooooh!

# 262
  • York
Като чета какви дивотии дрънкат педиатрите ви направо онемявам  #Crazy

# 263

Joy Joy Joy

А пък аз съм си така по рождение  Twisted Evil

# 264
  • България/Германия
Вчера като разглеждах пюренцата на ХИП за след 4 месеца, направо се втрещих: имаше например пуешко с градински зеленчуци, макарони с шунка, спанак със сметана... Shocked Не е ли твърде рано за такива храни?  newsm78 А, да, имаше и спагети болонезе...  Twisted Evil

# 265
  • София
Е, то няма горна граница кога да ги даваш, посочено е 4 месеца долна - т.е. преди това да не ги даваш.  Peace

# 266

Joy Joy Joy

А пък аз съм си така по рождение  Twisted Evil
Стела е виновна пък Whistling Joy Mr. Green
Аз,ако ще захранвам Mr. Green, защото храня глвано без поискване ще е с дом. кашички и пюренца  chef Иначе доколкото знам Семпер не са лоши и нямат много гадости Mr. Green

# 267
  • София
Велви, баш на Семпер купувах по едно време десерти и плодови, докато не ми направи впечатление надписа, че могат да стоят отворени в хладилник една седмица#Crazy Това е абсурд, освен ако не са тъпкани с консерванти.
За справка - на българските пише до 48 часа, за други чужди марки вече не помня.
Иначе и Макс ще яде домашно, та ушите ще му се пукат.

# 268
Никич, Мойта кума( технолог и мама) ми ги  похвали, не че нещо Mr. Green Ама и аз да не се заричам, че се сещам за твоя пост за близнаците, дето "уж" нямали да помиришат Млечната кухня.
Иначе за Бг май са с добавени захари, подсладители и какво ли не Joy
Цитат
•За деца от 4 месечна възраст.
•Не съдържат захар.
•Не съдържат глутен.
•Не съдържат консерванти, оцветители и ароматизатори.
•Не съдържат генно модифицирани продукти.
•Цвета на капачката и етикета на бурканчето съответства
на възрастта, от която, можете да дадете на вашето бебе.
ама то няма да си напишат и друго де Mr. Green ( туй от тук: http://www.semper-bg.com/index.html).
Егасимуси ooooh! Едно време какво беше - филията с лютеница и сирене и марш навън, а сЯ да се четат етикети като за световно Mr. Greenблях!

# 269
Не знам дали какао Нескуик е вредно или не, ма току що опуках две кофички кисело мляко с тая прекраснотия. Повече ми харесва от комбинацията с прясно мляко smile3521 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт