То мойто съзрява на Ентелект!

Вкъщи говори гадтЪТ, та се къса и е весела и търчи и всичко, при това говори правилно, с дълги изречения и всеки ден чувам нови фрази. НО в градината почти не обелва и дума...
И до ден днешен обаче не говори с тях, а само с децата. 
Вкъщи говори гадтЪТ, та се къса и е весела и търчи и всичко, при това говори правилно, с дълги изречения и всеки ден чувам нови фрази. НО в градината почти не обелва и дума...
Ама в градината са едни скромниии и едни мили очички правяяят. 
, а вкъщииии - тоя това, оня онова.... нареждала съм ги всички, от цветущо по-цветущо!
Еми ще го слагам повече по корем,пък дано мързелът отмине скоро.

Споделяме си неща(поне аз),които може би на никой не бихме споделили.

, ама не ми се търси сега в "архивите"... Като се прибрах в Габрово веднъж разбрах,че съседката родила, три дни след нас... Нейното момче на 7,5 месеца стоеше право в леглото
Нашата едва седеше седнала
Хванах се да си мисля,че моето е недъгавко
нещо
какво чакам аз.И говори на детето на "пикло" и я пита "Ти що пикаеш в гащите бе?"
Не исках да развалям вечерта,че имахме и други гости, ама малко остана да я метна през терасата
Стои на гърнето по 1 час и когато и сложа гащите - пишка... Ако цял ден е на гърне не ака, сложа ли й памперса за обеден сън и се нааква на секъндата
Опитвам от време на време,но не става все още
Да я бия ли "майка му и прасе"?

.С повод и без повод се влачи ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, мислех, че поне уикенда ще ни остави като семейство, ама не би. Идва без да се обади когато му скимне
. На всичкото отгоре през седмицата когато съм сама с децата първо натиска бравата на вратата и тогава звъни
(щото е заключено, разбира се). Чудя се да го поканя, докато кърмя ли, гола ли да му се покажа, та ега миряса...
,ЧЕ ЗАБРАВИХ ДА КАЖА МЕРКИТЕ НА ВАЛЕНТИНА-61 СМ. И 5,550 КГ.

У нас никой не идва без предварителна уговорка, просто рискува да не му отворим, особено ако спим. И хем нашите живеят на 5 минути пеша.

Защо не помолиш мъжа ти да си вкара у ред татенцето? То добре, че няма ключ, че ако има - ум да ти зайде. Защо не се направиш на липсваща някой път?
Пак културно си постъпила
Мен каквато сачма ме пере - одма съм я Фърлила за първия и урок по летене лелята, само да ми "епитет-ира" детето! 
"

И в двата случая само с пушка ще го изгониш
Намери душа нещо позитивно в цялата работа, за да не си късаш нервите
Що не го хванеш да пазарува, да хвърля боклука, да мие прозорци 

. Трябва да ми се забрани да влизам в детски магазини
. Не мога да вляза и нищо да не купя, пфууу. Ако имах дъщеря обаче вече щях да съм тотално разорена
.
.
Ей сега в квот съм настроение, твоя свекър щеше да е разкостен на секундата 
, която идва всеки ден за по няколко часа. Но ако не е тя, гладни ще си умрем, в мръсотия и т.н. Та си я изтрайвам, макар много да се караме с нея по много теми...