Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 547
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 120
Как ще се отразят на вота на зрителите обвиненията за натрапчивото и дразнещо поведение на Боби, .......... - на драгия зрител няма как да му се отрази нещо, което не е видял, тъй като беше занимаван с идиотщини няколко седмици. - Това до някой от ББ, който посещава темата и се осведомява.

# 121
  • София
Да бе, какво натрапчиво повдение - аз в дейлитата не съм видяла и минута в тяхна чест. Thinking

# 122
 Продуцентите прекалиха с драмата Качанови  Close ...а до края остава малко. ...

# 123
  • София
  Корни са я направили в главата като овчица! Бухнала и много къдрава.Ама хич не ми харесва, хич! Confused

# 124
Корни са я направили в главата като овчица! Бухнала и много къдрава.Ама хич не ми харесва, хич!
Тайна, къде в момента на живо гледаш BB?

# 125
Е тя намери ли пари за прическа.Одеве се тюхкаше,че и искат 45 лв.за косата.

# 126
  • София
Корни са я направили в главата като овчица! Бухнала и много къдрава.Ама хич не ми харесва, хич!
Тайна, къде в момента на живо гледаш BB?
На сайта им. Абонамента ми е до днес , до 23.30.Мисля да не взимам повече.

Е тя намери ли пари за прическа.Одеве се тюхкаше,че и искат 45 лв.за косата.
Явно е намерила, гледах как я правеха.Може да са им отпуснали, да се нагласят за довечера.

Всички си хапват някакво месце със зеле, само Качанов мажеше филии, май никой не им е дал от манджата?

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:42 от Тайна

# 127
Аз искам Трифонови да останат.Другите въобще не са интересни,постоянно странят от останалите.Дори искам Трифонови да спечелят.Мисля,че само те заслужават наградата.

# 128
Според вас, Христо излъга ли детектора на въпроса дали е изневерявал на Корнелия?
Според мен - да.
Гледах го вчера как коментираше, че Антоний трябвало да отрича за изневерите и мога да ви кажа, че той изневерява не по-малко, просто го прави скрито-покрито.

# 129
Напоследък не следя много много ББФ, но наваксвам тук  Hug
Довечера мисля да изгледам лайф-а от началото до края.

# 130
от колко часа е лайфа

# 131
# 132
инсп. Гаджет Хич , не се напъвай да гледаш ....аз ще ти го преразкажа с 2-3 думи...
.имаме 2 семейства едното от които почти непознато за драгия зрител но благодарение на голямата уста Руслан
а и на поддръжника изрусен траверс дошъл да представи новото си парче Mr. Green
 и слабата защита на баба Лара ,,,,,,,
имаме по малко от 1% разлика
 "И такааааааа....изчакваме зашото , нали по регламент знаете че с по малко от 1 % неможем да изгоним семейство  Joy и да вече ми съобщават че имаме семейство което ще напусне тази вечер къщата на ББ завинаги ето сега се вкл. на живо в къщата ,,,,,, семейство Иванови това сте вие имате 1 мин. да напуснете ,,,,, а вие драги зрители останете с опосумите за да видите и първото интерв. на Иванови.......................стига ли?

п.с. Пусни си филмче , обичай ближния и пийнете по едно определенно по добър начин за вечерта...........а коментарите от очаквай очакваното утре тук

# 133
Запис:)
И моят абонамент в сайта изтече и изобщо през ум не ми минава да го подновявам.
Даже сутрин по Диема не гледам вече.
Каквото хвана от дейлитата докато слагам децата да спят това е.
И ви чета разбира се.
Не съм си мислила, че ББ може да ми дотъпее толкова.

# 134
Според вас, Христо излъга ли детектора на въпроса дали е изневерявал на Корнелия?
Според мен - да.
Гледах го вчера как коментираше, че Антоний трябвало да отрича за изневерите и мога да ви кажа, че той изневерява не по-малко, просто го прави скрито-покрито.

И аз си го помислих.

инсп. Гаджет Хич , не се напъвай да гледаш ....аз ще ти го преразкажа с 2-3 думи...
.имаме 2 семейства едното от които почти непознато за драгия зрител но благодарение на голямата уста Руслан
а и на поддръжника изрусен траверс дошъл да представи новото си парче Mr. Green
 и слабата защита на баба Лара ,,,,,,,
имаме по малко от 1% разлика
 "И такааааааа....изчакваме зашото , нали по регламент знаете че с по малко от 1 % неможем да изгоним семейство  Joy и да вече ми съобщават че имаме семейство което ще напусне тази вечер къщата на ББ завинаги ето сега се вкл. на живо в къщата ,,,,,, семейство Иванови това сте вие имате 1 мин. да напуснете ,,,,, а вие драги зрители останете с опосумите за да видите и първото интерв. на Иванови.......................стига ли?

п.с. Пусни си филмче , обичай ближния и пийнете по едно определенно по добър начин за вечерта...........а коментарите от очаквай очакваното утре тук

Мерси! Спести ми повече от 2 часа блеене  Joy

Общи условия

Активация на акаунт