Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 547
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 350
Сещате ли се Каменарови с кого бяха на номинации?

# 1 351
  • в 1001-та нощ
май с анжелика и радо, но не съм много сигурна

# 1 352
Искам наградата да се даде на всеки друг ,но не  и на Качанови,ама май те ще спечелят. По точно ще им я подарят глупавите българи,които гласуват.Я никой да не пуска есемеси,нека Никито и психоложката да теглят заем,а също така и Зурлева да помага. Тя е шефката на Нова,за смях станаха. То не бяха трите ологофренки,ами сега и тоз мърлщо Давид и неговата вярна половинка ще вземат наградата. . Такова самочувствие придоби това момче,че ми ида да му фрасна една. Какво искат да ни покажат продуцентите на ББ,че в Б-ия само глупаците печелят. брВО,ХУБАВ УРОК НИ ДАВАТ. нА КОГО ДА ПОДРАЖАВАМЕ.
Ти да не си очаквала някакви примери за подражание да гледаш вътре. Mr. Green

# 1 353
Току що Давид каза,че със сигурност ще останат до петък  Crazy

# 1 354
Може ли да малко инфо , с кой бяха на финал трите  руси грации? Някои предавания бях в чужбина и не съм глеала, та съвсем се омешах...

За кои руси грации питаш?
Ако е за тризначките  http://avtora.com/news/nowini/triznachkite_triumfirat_w_big_brot … golyamata_nagrada

# 1 355
  • Варна/Лондон
Albo, за това питах, благодаря!  bouquet
Верно, че грации е малко пресилено, важното е , че се разбрахме. Laughing

# 1 356
Хайде и аз да се запиша, а не само да ви чета. Искам Норчето да спечели, за да може да си купува колкото си иска обувки и чанти Simple Smile

И наистина не разбирам защо предаване по ТИЛИВИЗОРА трябва да бъде възпитаващо?

# 1 357
На колко опции имаме право в анкетата  Mr. Green

Те трябва повечето да са такива, но това е отделен въпрос.

# 1 358
  • София
Хайде и аз да се запиша, а не само да ви чета. Искам Норчето да спечели, за да може да си купува колкото си иска обувки и чанти Simple Smile

Да ти имам именцето. И си правете сметка за кой гласувате, защото не давате само на единия, а и на другия боклук..Аз няма да гласувам, за да не ме обиждат после,че това бил моя избор и да излезе, че аз съм тъпа.

# 1 359
И на мен ми се струва, че ще спечелят Качанови. Това не е фемили шоу, а Качанови шоу, всичко се върти около тях, всички останали са за декорация. Много съм възмутена от този факт Sick Нямам думи.

# 1 360
И на мен ми се струва, че ще спечелят Качанови. Това не е фемили шоу, а Качанови шоу, всичко се върти около тях, всички останали са за декорация. Много съм възмутена от този факт Sick Нямам думи.

Споко бе, няма да спечелят те. Тях ги ползват за работни добичета, ще ги употребят и захвърлят. Жал ми е за тях.
Победителят е друг, но не се наемам да гадая.

# 1 361
Споко бе, няма да спечелят те. Тях ги ползват за работни добичета, ще ги употребят и захвърлят. Жал ми е за тях.
Победителят е друг, но не се наемам да гадая.
[/quote]
Успокои ме, дано да е така, че иначе Sick
Как мислиш/те, кой ще е победител?

# 1 362
  • София
  Дайте да разберем,тези фризьорки къде работят и за да не отидем случайно при тях. В момента подстригват главата на Давид! Sick Тая машинка после трябва да я унищожат и претопят. Брр ,и четката за четкане на космите!

# 1 363
Тайна, кажи какво става в момента в къщата, освен, че подстригват този плазмодий Sick?

# 1 364
в момента дават по диема фемили

а разбраха ли вече, че бюджета им е раменен?

Общи условия

Активация на акаунт