ЮНИ месец ни зове, ще сме с бебчета в ръце! - 26

• 23 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
 tooth
Лорка, браво на вашата кака Simple Smile Пък ако се вярва на синоптиците, доста дъдж ни очаква тия дни. Апфуууу! Както свикнах по цял ден на разходки и на слънце, сега ми е едно кофтииии Wear Umbrella
Аз отивам да се опитвам да си стегна багажа за болницата... кой знае колко неща ще изпозабравя  newsm78

# 106
... всичко друго беше изпълнение в стил тройно превъртане на бременна косатка.

Joy Много познато чувство, а да не говорим, че от тези два дена на подреждане и чистене дясната ръка ме боли зверски. А като се сетя, че ми остават и прозорците на нашата т.нар. всекидневна - не ми се мисли. Днес трябва да ходя и до общината и от сега ми е едно такова, но няма как трябва да извадя документ, че сме женени с моя мъж.

Пожелавам ви успешен ден!

# 107
Добро утро,

Вчера от много подрежзане, готвене, оправяне, вечерта бях като инвалид, всичко ме болеше и едва ходех. Повече такива упражнения не.
Но като ми се доядоха едни неща, няма да споменавам, и нямаше как. После  видях, че няма и вечеря, хайде на печката, като преди това тичане за малката и пазаруване. То не веше вечеря, едно допълнително предястие, пък и салатка да има и накрая капитулирах.

А целия ден подреждах един шкаф с боклучки, бумащини и т.н

Днес ще почивам и дано се възстановя малко, че съм като баба Цуцолана.

Дрешките са готови, през уикенда слагах мрежа на прозореца на детската, само той остана със стара дограма, че е вътрешна стаята. Спретнах обиколниците, вече и те са сложени, чаршафите поставени. Иска ми се и играчката да сложа вече и да тичам в болницата.

Утре съм на преглед, ще ми вземат вече секрета, та  пак се настройвам...

Тази вечер сме на гости на наши познати, девойката ми била приготвила някакви дрешки от нейната кукла, та ще се чудя къде да ги слагам , ако са хубави и ми харесат.

Приятен ден момичета.....намерете си приятни занимания в този студен майски ден!

# 108
Добро утро!
Тук времето е слънчево, засега и след малко пускам пералнята  Grinning.
За лекцията няма да успея, че след обяд съм на ЖК. После мисля да мина през един - два магазина за последни покупки.
Лек ден!

# 109
  • Пловдив
Добро утро и от мен, момичета!
Днес сте много ранобудни - благодаря за кафенцето и за закуската - и аз сега ще наблегна на тях, след като изпратих таткото и каката.
И тук времето е едно такова понамръщено, духа силен вятър, може и да не завали, но си е хладно - да не кажа студено!
Хайде приятен и лек ден!!!

# 110
  • Велики Преслав
Добро утро тумбаци!
И при нас времето е  cold, и е само за спане.
Да ви питам, вашите бебоци протягат ли се? На мен така ми се струва че прави моето, опъва ми кожичката на тумбата, тя горката вече не остана място де да се разпъва - лъщи, лъщи, да се огледаш в нея. Уж се бях мазала, нищо не помогна. С първото не беше така, едвам едвам имах стриички отстрани на тумбата, обаче сега - огледало, и като родя живот и здраве ще стане еднааааааааа.
Айде, стига толкоз, лек ден от мен

# 111
Добро утро сладуранки  Hug
 Ужасно време е навън Sad Хич не ми се мърда на никъде.. тука ще си дремя цял ден  Crazy Вчера почти целия ден се чувствах ужасно, но вече избягвам да се оплаквам, че ставам досадна  Rolling Eyes Парацетамола ми стана пръв приятел  Shocked от къде идва това главоболие изобщо не мога да си обясня.. че даже и повръщане цял ден.. вместо в началото бременността ми да е лоша, а сега да се чувствам добре, то се получва точно обратното  ooooh! ooooh! ooooh! Охх оплаках се - за което се извинявам   bouquet За бебка иначе аз съм готова напълно  Crazy айде да идва вече  Laughing
Лек ден на всички  Hug

# 112
Добро утро сладуранки  Hug
 Ужасно време е навън Sad Хич не ми се мърда на никъде.. тука ще си дремя цял ден  Crazy Вчера почти целия ден се чувствах ужасно, но вече избягвам да се оплаквам, че ставам досадна  Rolling Eyes Парацетамола ми стана пръв приятел  Shocked от къде идва това главоболие изобщо не мога да си обясня.. че даже и повръщане цял ден.. вместо в началото бременността ми да е лоша, а сега да се чувствам добре, то се получва точно обратното  ooooh! ooooh! ooooh! Охх оплаках се - за което се извинявам   bouquet За бебка иначе аз съм готова напълно  Crazy айде да идва вече  Laughing
Лек ден на всички  Hug

Да не си завила някой синузит, Смилянче?

Майка ми е така, като я стегне глава и повръща чак, и само с инжекция минава, вече и хапчета не и помагат?

# 113
Смилянова, защо да се оплакваш, нали споделяме.
А кръвно мериш ли си? Албумин, отоци?
Това с повръщането и главоболието заедно в този срок на бременността не е много добре, питай лекаря си, за всеки случай.

# 114
Благодаря Ви за подкрепата милички  Hug
Чесно казано не знам от къде идва всичко, както бях споменала като ме заболя главата за първи път, още миналата седмица, ходихме даже в бърза помощ , защото реших че съм вдигнала кръвно  Shocked (кръвното ми беше нормално)
 Не знам дали е синозит, защото ме боли тилната част на главата  ooooh! Като се наведа и направо ми се завива свят все едно някой ме натиска с крак към земята  Cry
албумин нямам, отоци имам, но нормално, чак пък нещо фрапиращо не е  Rolling Eyes Ходих на лекар, Според нея общото ми физическо състояние е нормално  newsm78 Rolling Eyes Аз се притеснявам да не развивам някоя мигрена, че тогава си е**а м**та  #Crazy  Cry Cry

# 115
Дано отмине след раждането....но си направи изследване след това, че знае ли човек...

Егати болките, не стига, че ни е тежко от бебоците, пък и такива гадории да ти се случват. #Crazy

# 116
Добро утро и от мен на всички  Grinning Показа се леко слънце при нас... малко да ми се оправи настроението,че от вчера съм се сринала леко психически.Ношият бебок окончателно не иска да се обърне и си е с дупето надолу  Rolling Eyes Ще раждам секцио и съм планувана за 28-ми.Някой мама със секцио има ли, че много ме е страх...четох какви ли не неща и направо снощи имах големи кошмари... то не бяха болници,бебета ..чудеса сънувах.

# 117
Смилянова, не си единствена и аз се чувствам точно като тебе. Вчера станах да заведа малката на ясла и  още по пътя като ме заболя главата не мога да сваря да се прибера. Като се прибрах като ми се заповръща, а то с тоя голем корем много трудно се повръща. И така цял ден съм лежала до 16:30ч докато стана време да отида да я прибера от яслата.
 Днес пак съм така и с едни странни болки в корема, но в горната част на корема, дори сутринта се обадих на майка ми да дойде с мене, че да не ми стане лошо по пътя, нищо че яслата е срещу нас на 2минути път.
 Но при мен явно е от ранното ставане, защото съм забелязала и друг път като ставам рано и ми става лошо, а не ми се спи сутрин, но явно трябва да се излежавам малко повече. От петък мъжът ми е в отпуска и вече той ще се занимава да я води сутрин.
Иначе някой беше писал за ходенето до тоалетна, еми аз да ви кажа през целия си живот не съм била толкова редовна колкото сега. Направо незнам какво става, ходя си сутрин и вечер без проблем, дори започнах да се притеснявам дали е нормално /преди ходех на 2-3дни веднъж/. Някъде бях чела че когато наближи времето за раждане организмът сам почвал да се изчиства и на това се дължало честото ходене до тоалетна. Някой беше писал, мисля че Пепси, че е от черешите, а при мен може да е от ягодите, понеже ям по 2кг. на ден.
Още нещо щях да пиша, но забравих, пък и стана много дълго.

# 118
Добро утро,Мами HugИ аз съм доста ранобудна последните дни,а времето е отвратително,сигурно защото реших да пера най-накрая бебешките дрешки Sad Между другото,това главоболие,притискане и повръщане,щом не е свързано с бременността ThinkingВсъщност много ми напомня на симптоми за шипове във врата,които при промяна във времето се обаждат.Една моя роднина ми ги описваше много подробно и точно по този начин се чувстваше...Едва ли е това,ноооо....

# 119
Добро утро и от мен на всички  Grinning Показа се леко слънце при нас... малко да ми се оправи настроението,че от вчера съм се сринала леко психически.Ношият бебок окончателно не иска да се обърне и си е с дупето надолу  Rolling Eyes Ще раждам секцио и съм планувана за 28-ми.Някой мама със секцио има ли, че много ме е страх...четох какви ли не неща и направо снощи имах големи кошмари... то не бяха болници,бебета ..чудеса сънувах.

Аз имам едно секцио и сега пак искам.
Няма от какво да те е страх и не чети нищо, ще ти е по-леко.
Че страшни неща има, има ги и при нормалното, даже къде къде по-страшни.

Щом повечето докторки раждат и предпочитат секцио, не е толкова страшно.
Настрой се за болка след отпускане от упойка, така 4-5 дни, после ще усещаш леко придърпване при шева и това е.
Но от раждането нищо няма да усетиш, става за 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт