Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 724
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Маската с бира е само един вид, да. Те са по принцип само две маски на Orzene, няма повече - едната е с бира и се води за боядисана коса, другата е с мед и се води за суха и дехидратирана коса. Имам и двете маски, като обаче тази с меда не ми допада, много мазна и тежка ми идва, явно наистина е за суха коса.
За обем не съм сигурна кой точно шампоан е за обем, аз съм ползвала този за нормална коса и не беше лош. Не мога да преценя точно дали придаваше обем, защото аз общо взето нямам проблеми с обема, от всеки шампоан ми бухва косата и даже се опитвам да я събирам и смачквам да не е толкова бухнала. Само да кажа, че по различни теми прочетох не малко мнения, че не са доволни от шампоаните Orzene и им направили пърхут. Аз нямах проблем, но вече ти си преценяваш Peace Simple Smile

# 541
Благодаря ти много Амра  Hug
Почти се ориентирах...Като че ли този шампоан дава обем:
Шампоан ORZENE BEER за КОНТРОЛ НА ОМАЗНЯВАНМЕТО на мазната коса.
Или всички видове придават обем на косата?

И само още един въпрос:
Само един вид ли е маската за коса с бира, тази, която е за боядисани коси и за запазжане на цвета?

Аз ползвам шампоана за мазна коса и маската за боядисана коса. Мноо съм доволна. Мисля, че маската е само една- тази за боядисана коса, не съм намирала друга.

# 542
Благодаря ви много Amra и babyface_f
Много ми помогнахте да се ориентирам : )

# 543
Шок концентрат против косопад LAKME k.therapy active 6 мл.
Активен концентрат, който интензивно спира косопада. Съдържа procapil, който стимулира клетъчния динамизъм срещу появата на косопад. Предотвратява остаряването на косата. Увеличава плътността и здравината. Екстрактът от листата на маслина регулират секрецията на себум. Съдържа биоактивни пептиди и витамини, които стимулират клетъчния метаболизъм и доставят липсващите витамини на скалпа. С ледникова вода, обогатена с олигоелементи и минерали. Нанесете върху чиста и подсушена глава, само върху скалпа. Масажирайте нежно с пръсти. Не изплаквайте. Пулвелизаторът не се предлага с концентрата. Произведено в Испания.

Някакви мнения по въпроса??  newsm78 newsm78 newsm78

# 544
MissNellie, за малко да дойда там да живея, но не - все още съм си в Пловдив, мерси иначе  Simple Smile

Та това, което казваш за подстигването - и аз си смятах, че е заради мен(защото не давам много да ми взимат), един-два пъти си тръгнах без 1/3 от косата ми уж да се почисти вече изцяло. Същата история след това.
Сменям фриз. просто  afwitch

P.S. И аз ще опитвам прословутата маска с тривитаминол... като видях какво се е изписало за нея иии  #Crazy

# 545
Аз не прочетох много инфо за маската с тривитаминола, но вече се мазах 2 поредни пъти. Възможно ли е толкова бързо да е подействала или си самовнушавам, че косата ми е станала по- бляскава, по- жива и косопадът ми рязко е намалял само от две намазвания? Ако действа така- направо е уникална  Party.
И за да е е спам- за какво се слага аспирина в нея? И колко време се прилага маската, след което колко се почива и отново се започва с нея?

# 546
  • в 1001-та нощ
за растеж и против пърхот - написано е в обясненията за маската

# 547
Току що се нацапах с маската за 6-ти път... не смея да кажа, но има ефект май, не ми пада косата толкова   bouquet  bouquet  bouquet
Само, че аз я слагам вечер и я отмивам на другата сутрин... през 2 дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече си харесвам косата.

# 548
момичета, този спрей дали е добър? обещава лесно разресване и интензивен блестящ цвят без утежняване

# 549
  • В полите на Пирин планина
За разресването има ефект, но на мен ми намалява обема, което не ми допада. Особен блясък не съм видяла. Честно казано по-скоро не ми харесва.

# 550
днес си измих косата само със балсам изми се чудесно преди да я измия я намазах и с масалца от пшеница и бадемово мислех че балсама няма да измие всичката тази мазнатия ама я изми и сега за пръв път след къпане косата ми не е хвърчаща не е ми се и лепнала за главата направо е супер . А за спрея имам подобен и не съм доволна става за разресване но като изсъхне косата ми става лепкава все едно съм и слагала пиана нещо подобно не ми харесват тези спрейчета вече  съм събрала 3 различни бр. и определено съм спряла да си купувам #Cussing out

# 551
По мои наблюдения всички подхранвящи и овлажняващи продукти намаляват обема, което ми се вижда съвсем естествено, имайки предвид, че съдържат силикони и подобни. Елсев не съм ползвала, но бях много доволна от спрея на Глис - дива роза, цикламен. Ползвах го, когато косата ми се беше изсушила и наистина има ефект. Сега съм  този с коприна, но той е по-лек.

Относно шампоаните за обем на Орзен - някой има ли впечатления дали изсушават като цяло косата, особено този за мазна?  Rolling Eyes

# 552
falling-leaves има значение как си подстриган и с какво. Важно е да се изчисти хубаво, някой фриз. просто или от неможене, или защото клиентката не дава да й режат много косата не подстригват достатъчно,а и тъпите ножици също са от голямо значение, има си причини косата да се подстригва със специални ножици, много по-остри са, и е важно да са хбави и остри.  Бях чела, че Бритни Спиърс като се подстригва, ползват ножици от японска стомана за самурайски мечове, които струват 3000$, и се ползват само веднъж и се хвърлят, защото вече не били достатъчно остри Joy Ей такива ми ти  Laughing

За издухването, глупости. Единственото, за което помага издухването е ако косата е  чуплива или къдрава, да си види фриз. евентуално ако е допуснал някакви грешки  и неравности и да се поправи.

П.п. мога да препоръчам фриз. за Варна.

Ако може на мен да препоръчаш !!!! Praynig

# 553
Кой Орзен да си взема за коса склонна към омазняване в корените и суха по краищата?

# 554
  Минавам само да се похваля, че съм правила маската с тривитаминола 3-пъти (веднъж в седмицата) и освен това смених кристалите с масло от пшеничен зародиш и вече получавам много комплименти за косата си. Аз си я виждам по- жива и с блясък, но мислех, че си въобразявам. Една колежка направо дойде при мен, почна да ми пипа косата и каза " какво правиш с косата си не знам, но искам да ми запишеш всичко подробно"  Laughing. Много съм горда. Скоро ще покажа снимки. ... А, и беше започнала да цъфти ,но май стопирах нещата. Не съм се подстригвала вече 2 месеца и ми е нацъфтяла съвсем малко от долу, където ми се допира в дрехите  Wink Надявам се да издържи до края на Август и някъде Септември да се подстрижа .
  Но тривитаминола не ме подведе, страааааашно доволна съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт