Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 525

Днес си взех тази на орзен и ще я пробвам утре сутрин. днес слагах само от стимуланта на икаров и маслото от гроздови семена.

Пробвах шампоана и маската на орзен- много много много обем /сигурно от бирата/ и ощи няма омазняване!!!
Благодаря Ви момичета  Heart Eyes

Кой вид по-точно? Поръчах да ми купят, но се оказа, че са няколко вида: С бира, но за мазна, за суха, за боядисвана коса и етц..

# 526
Аз съм с доста суха коса и съм много доволна от този метод с балсама. Това е единственият начин да си видя косата блестяща и хидратирана. Ползвам го от много време, но напоследък го бях позабравила в бързината.
Много често използвам балсам и преди шампоана, просто става по-лесно и измиването и разресването, защото винаги успявам добре да я "оплета" моята коса с дифузера.

# 527
Oтносно маслата, бях си купила бадемово и стимулант преди месец, почти са свършили, обаче може ли от тези жеги да са се развалили....  newsm78 newsm78
ако е напряка слънчева светлина може. Мойто така се развали. Grinning

# 528
Aми, не..в шкаф съм ги прибрала и не е близо до прозорците

# 529
ми тогава няма как да се развали. Поне до сега мойте така не са се разваляли. А аз в някой случай ги използвам около година. Wink

# 530
мн много

# 531
MissNellie , falling-leaves  , мерси и на двете   bouquet аз мисля да редувам един път балсам един път шампоан

# 532
  • Пловдив
ми тогава няма как да се развали. Поне до сега мойте така не са се разваляли. А аз в някой случай ги използвам около година. Wink
стимуланта е със срок на годност 3 месеца след отваряне на капачката,после и да не мирише не е това което трябва да е..това важи за всички масла(бадемово,кокосово,карите,жожоба и т,н.)

# 533
Тъкмо си го взех тоя стимулант. Доволни ли сте?

Имам един въпрос към MissNellie... възможно ли е според теб неправилното подстигване да води до цъфтеж? 
За да се поясня... след подстигване имам усещането, че нацъфтелите краища са премахнати, но след седмица-две(при това без третиране с преси и сушене) - я усещам отново нацъфтяла, дори повече. Възможно ли е това да е от начина на подстигване?

Преди време ходих на друго място, където казваха, че е задължително издухването след подстригване, за да се "затворят" връхчетата? Има ли такова нещо?

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:43 от falling-leaves

# 534
Тъкмо си го взех тоя стимулант. Доволни ли сте?

Имам един въпрос към MissNellie... възможно ли е според теб неправилното подстигване да води до цъфтеж? 
За да се поясня... след подстигване имам усещането, че нацъфтелите краища са премахнати, но след седмица-две(при това без третиране с преси и сушене) - я усещам отново нацъфтяла, дори повече. Възможно ли е това да е от начина на подстигване?

Преди време ходих на друго място, където казваха, че е задължително издухването след подстригване, за да се "затворят" връхчетата? Има ли такова нещо?

Ами това с издухването ми се струва пълен абсурд. Да ти навреди може ( особено силен сешоар в не професионални ръце), но да ти окаже добро въздействие върху косата- съмнявам се. По- скоро са искали да ти взимат парите за сешоар  Wink
  А за подстригването има нещо вярно. Знам, че ножицата трябва да е много остра. При мен е факт, че косата ми цъфтеше повече при предишната фризьорка, а от както я смених мога да изкарам и повече от 2м. без да ... цъфна. Тя много се хвали, че клиентките казвали, че от както ходели при нея, косите им цъфтели  по- бавно, но и при мен е факт...

# 535
Tonichka, на мен също ми изглеждаше доста чудно още повече сушене + преса и то за моята коса, която и веднъж като я изправя и все едно "повяхва" после.
Така или иначе отидох веднъж само при нея и не повторих. Такива тинтири-минтири и да не се интересува клиентката какво иска, а да си прави каквото си знае... не ми допадат.
Жалко, че си от София - щях да искам препоръка.

# 536

Днес си взех тази на орзен и ще я пробвам утре сутрин. днес слагах само от стимуланта на икаров и маслото от гроздови семена.

Пробвах шампоана и маската на орзен- много много много обем /сигурно от бирата/ и ощи няма омазняване!!!
Благодаря Ви момичета  Heart Eyes

Кой вид по-точно? Поръчах да ми купят, но се оказа, че са няколко вида: С бира, но за мазна, за суха, за боядисвана коса и етц..

Момичета,

Попитах по-горе...Може ли някой да ми каже, колко варианта на маската и шампоана с бира има?
Оказа се, че са много видове...и всичките ли имат този еффект на обем? Нещо не схващам идеята за шампоани и маски с едни и същи вид съставки, а пък изредени за различни коси...Може ли някой да ми помогне в избора? Благодаря предварително...А, и ако има снимка или линк...

# 537
falling-leaves има значение как си подстриган и с какво. Важно е да се изчисти хубаво, някой фриз. просто или от неможене, или защото клиентката не дава да й режат много косата не подстригват достатъчно,а и тъпите ножици също са от голямо значение, има си причини косата да се подстригва със специални ножици, много по-остри са, и е важно да са хбави и остри.  Бях чела, че Бритни Спиърс като се подстригва, ползват ножици от японска стомана за самурайски мечове, които струват 3000$, и се ползват само веднъж и се хвърлят, защото вече не били достатъчно остри Joy Ей такива ми ти  Laughing

За издухването, глупости. Единственото, за което помага издухването е ако косата е  чуплива или къдрава, да си види фриз. евентуално ако е допуснал някакви грешки  и неравности и да се поправи.

П.п. мога да препоръчам фриз. за Варна.

# 538
Liann , за Orzene:  

http://www.sarantis.bg/bg/page.php?item_id=2123&class=bgprod … mp;p=MTQ0LDE1MA==

Ето тук може да видиш всичките им продукти как изглеждат -
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=or … 014f3eb808a85a70b

# 539
Благодаря ти много Амра  Hug
Почти се ориентирах...Като че ли този шампоан дава обем:
Шампоан ORZENE BEER за КОНТРОЛ НА ОМАЗНЯВАНМЕТО на мазната коса.
Или всички видове придават обем на косата?

И само още един въпрос:
Само един вид ли е маската за коса с бира, тази, която е за боядисани коси и за запазжане на цвета?

Общи условия

Активация на акаунт