Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз доста лесно го измивам тривитаминола Wink и косата не ми се омазнява по бързо. А след като се изкъпя не слагам маска или балсам имам чуство че когато е само с него ми е по мека от колкото когато сложа и маска. А вие как успявате и вечер да го държите нали се слага шапка или найлон и после кърпа. Аз една кърпа не мога да задържа докато спя Grinning

# 586
MissNellie, искрено се радвам, че има и други хора, толкова запалени и знаещи  Peace  И съм скептична и Тома неверни, докато не се уверя. Аз от 2 седмици направо не мога да си позная косата. Мисля, че се дължи на deep fuel на Редкен и не толкова на Керастаз, макар че този път си взех наистина подходящите продукти за мен. И наистина много ти благодаря за информацията, защото не съм всезнаеща  Crazy

Обаче няма да го ползвам толкова често, колкото си мислех в началото.

любов GROZDANOVA, аз не се вписвам в общите критерии за грижа на косата. Категорично няма да мога да се среша, ако след тривитаминол не сложа хубава маска. Тук съм виждала хора да се хвалят от маската миосотис, но аз след нея също не мога да си среша косата, камо ли пък само с шампоан  Crossing Arms Но това си е моята проблемна руса и жадна коса и хората се радват на орзен и аз се радвам за тях, но не е за мен.

Моят е нещо такова, може би вече не толкова обемна, сещате се от коя страна на главата  Grinning

# 587
ох аз бях така до преди няколко дни ама само в краищата Laughing бях си прави експерименти с горката коса ( първо я обезцветих , след това я боядисах но цвета беше много светъл и накрая го направих така както искам и всичко това в къщи без намеса на професионалист Mr. Green ) сега вече ми е добре след като постригах крайчетата. Иначе не полагам кой знае какви грижи само с тривитаминола хубав шампоан и чак пат маска Mr. Green

# 588
Но моята си расте от корена такава, дори и да не я боядисвам . Гени. И полагам огромни грижи, а маска след всяко миене - от поне 15-16 години. Ако не ми е изсушена косата не излизам от нас  Laughing
В момента изглежда така, след сешоара разбира се

# 589
Aз тотално съм се отрекла о всякакви домашни маски, не само че нямат ефект на моята коса ами и по-зле става.  Mr. Green
И тривитаминол съм използвала и какво ли не, не става и това е.  Simple Smile

# 590
И аз съм се отказала от домашните маски. Само тривитаминолът ще го пробвам. Длъжна се чувствам просто  Grinning

# 591
определено има ефект

# 592
  • в Кошера
И на мен домашните бъркочи ми се отразяват ужасно на косата  newsm78
Поне не съм сама в това си "страдание", виждам, че и други (макар единици) са като мен  Mr. Green

# 593
Моята коса е доста дълга и гъста, но няма блясък. Използвам тривитаминол и определно има ефект. Нещо за блясък на косата да ми препоръчате?

# 594
 с балсам не ставали.  Thinking

# 595
Ами определно не се получава това, което ми се иска на мен. Някаква маска за блясък? Само това ме притеснява за косата ми, иначе, както казах е здрава, дълга и гъста, само този блясък ме мъчиии... Sad

# 596
Ами определно не се получава това, което ми се иска на мен. Някаква маска за блясък? Само това ме притеснява за косата ми, иначе, както казах е здрава, дълга и гъста, само този блясък ме мъчиии... Sad

На мен за блясък ми помага лимона, знам ли, пробвай..... newsm78 newsm78 newsm78

# 597
Как точно го използваш? Косата ми е лееееко суха, предполагам няма да й повлияе неприятно лимона...? Rolling Eyes

# 598
Как точно го използваш? Косата ми е лееееко суха, предполагам няма да й повлияе неприятно лимона...? Rolling Eyes

Изстисквам 2-3 лимона и втривам в корените и по дължината. След 10тина минути измивам. Пробвай, но щом е суха по- добре сложи само по дължината.  Simple Smile Дано има ефект и при теб, аз съм много доволна .  Peace

# 599
сега се сещам и за оцет , докато се къпеш моше да си я измиеш първо с оцет а после и шампоан. Аз съм го пробвала има ефект

Общи условия

Активация на акаунт