Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Преди четях темята редовно, но не съм писала. Да попитам някой ползва ли шампоани на Керастаз и по- конкретно ме интересува този  http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-de-Force-250ml  Косата ми е изрусена със сухи краища, а в корените се омазнява повече. Дали е подходящ?

# 76
Здравейте в новата темичка. Много съм доволна от маската на Миосотис! Супер е!
  Hug Flutter  bouquet

# 77
Здравейте в новата темичка. Много съм доволна от маската на Миосотис! Супер е!
  Hug Flutter  bouquet

Подкрепям omm

# 78
още 1 глас за Миосотис  Heart Eyes сухата ми коса вече е по-малко суха Party

а иначе и аз си търся продукт, който да оформя хубаво къдрава коса, но съм се убедила, че с пяните не става Naughty или поне това, което аз искам

# 79
А какво ще кажете за новата серия на Вела- пяни и лакове  според дължината на косата?

# 80
  • София
Благодаря ти dilandii    bouquet
Аз ги гледах от един сайт на български затова изпитах затруднение с  името "динамична" .

Момичета, преди няколко дни похвалих тази маска, но преди следващото миене скалпът ми доста се раздразни, не съм сигурна дали е пърхут или скалпът се лющи (и дали има разлика между двете неща  Embarassed)! Twisted Evil Възможно ли е да е от споменатата маска? Тъкмо си мислех, че косата ми се омазнява по-бавно - по дължината изглежда доста добре за 3ти ден, но в корените  #Crazy

# 81
  • В полите на Пирин планина
А какво ще кажете за новата серия на Вела- пяни и лакове  според дължината на косата?

Пробвах тази за средно дълга коса - не е хубава, няма почти никаква фиксация и прави косата ми на клечки.
За оформяне на къдрици аз няколко пъти съм хвалила ето този продукт: http://www.saphir.it/en/tocco-finale.php?categoria=nomousse

# 82

Момичета, преди няколко дни похвалих тази маска, но преди следващото миене скалпът ми доста се раздразни, не съм сигурна дали е пърхут или скалпът се лющи (и дали има разлика между двете неща  Embarassed)! Twisted Evil Възможно ли е да е от споменатата маска? Тъкмо си мислех, че косата ми се омазнява по-бавно - по дължината изглежда доста добре за 3ти ден, но в корените  #Crazy

Да, има разлика между пърхут и раздразнен,пресушен лющест се скалп. Пресушения скалп се дължи на някой от продуктите за коса, ако преди не си имала проблем, от новия продукт е, прекалено агресивен изнимващ агент, или много алкохол обикновено предизвикват такава реакция.

# 83
Lady Brinne професионални ли са и от къде го взимаш Rolling Eyes

от новата серия на Вела си взех лака за дълга коса вчера и още не съм го пробвала после ще пиша отзиви Flutter

# 84
zapis i otivam da vi 4eta

# 85
Lady Brinne, от къде купуваш продукти на saphir?

# 86
  • В полите на Пирин планина
Момичета течния фиксатор на Сапфир се внася от Кристиан оф Рома груп. Аз си го купувам от козметичен магазин.

# 87
Здравейте!
Аз отдавна не съм писала, но ето че имам нужда от съвет.   bouquet
Появи ми се пърхут, не много, но искам да взема мерки. Леко ме сърби и скалпа. Мия си косата всеки ден с бебешки шампоан и слагам балсам. Обаче усещам, че сега през бременността косата ми се омазнява като че ли по-малко, пък и не ходя на работа и съм повече вкъщи - възможно е да съм пресушила кожата със всекидневното миене и заради това да се лющи. Мислех си да си купя катранен сапун от аптеката, но той много изсушава. Ако го взема него, колко пъти на седмица да го ползвам? Какво друго по-безобидно мога да ползвам, защото нямам финансова възможност за скъпа медицинска козметика.
Много ще се радвам да споделите, благодаря!  Hug

# 88
  • На края на вселената!
Облаче, на мен за пърхот и то сериозен ме спасяват домашните маски на два пъти. Аз правя маска със жълтък и рициново масло (половин или 1 шишенце от аптека). Мажа я в корените преди измиване, после си измивам по обичайния начин. Пробвала съм да добавям и други масла и зехтин, но все не се измива добре и стои по-мазна моята коса. Прави тази маска веднъж седмично и за месец, месец и половина пърхота си е отишъл  Grinning

# 89
Облаче, Себорал Форте лосион от аптеката, 2лв. след всяко миене обтриваш хубаво корените с памуче напоено. Ще ти реши проблема! И щом не си чувстваш мръсна косата, не я мии само по навик, когато я усетиш мръсна тогава. За мен лично примерно е оптимално 3 пъти седмично само. И може да размиваш шампоана с водичка в шепичка преди да го сложиш на главата също.

Общи условия

Активация на акаунт