Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 502
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета  Hug
от близо година и нещо си правя маската  ТРИВИТАМИНОЛЪТ
но последния път когато ми свърши си взех от ВИАЛИТОНЪТ
защото нямаше от  ТРИВИТАМИНОЛЪТ
и сега се притеснявам да не би да стане нещо лошо ако си я направя с  ВИАЛИТОНЪТ
макар че ми казаха от Ветеринарната аптека че са еднакви
 ТРИВИТАМИНОЛЪТ бил на мазна основа
а
ВИАЛИТОНЪТ на водна основа
вие правили ли сте с ВИАЛИТОНЪТ и има ли разлика
Благодаря ви  за отговорите Hug

# 91
  • В полите на Пирин планина
Ралка, прочети обесненията на първа страница. По принцип наистина това е разликата в двете, но витамините са мастно разтворими и се предполага, че в Тривитаминола се усвояват по-добре.

# 92
Благодаря ви за съветите!   bouquet Предписаха ми Неовал, това било шампоан за бременни. Още не съм го купила, като го пробвам ще дам отзиви!

# 93
Lady Brinne четох ги мила но исках да го чуя от вас момичета Hug
Благодаря ви   bouquet

# 94
Току що се връщам от последния магазин, в който мислех, че може да има бадемово масло на "Балчо", но естествено обикалянето ми беше безрезултатно! Обръщам се с огромна молба към дамите, които живеят в по-голям град и знаят, че го има това масло - някой би ли желал да купи и да ми го прати, аз ще платя всички разходи!  Praynig

# 95
Здравейте момичета  Hug
от близо година и нещо си правя маската  ТРИВИТАМИНОЛЪТ
но последния път когато ми свърши си взех от ВИАЛИТОНЪТ
защото нямаше от  ТРИВИТАМИНОЛЪТ
и сега се притеснявам да не би да стане нещо лошо ако си я направя с  ВИАЛИТОНЪТ
макар че ми казаха от Ветеринарната аптека че са еднакви
 ТРИВИТАМИНОЛЪТ бил на мазна основа
а
ВИАЛИТОНЪТ на водна основа
вие правили ли сте с ВИАЛИТОНЪТ и има ли разлика
Благодаря ви  за отговорите Hug

Ако витамините не са в маслена основа, нищо няма да стане.

# 96
И аз днеска си взех Виалитон, защото Тривитаминол нямаше ама ми казаха, че е същото

# 97
Благодаря ти  potrebitel4e  Hug
това ме интересуваше Peace

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 15:57 от ралка_80

# 98
Аз също го почнах конския витамин, но да видим кога ще ми мине мерака. Гледам че всички сте писали че ви ставали меки косите, моята пък стана по твърда, което по ми харесва, че моята коса е една тънка, мека и кльопнала (отврат с една дума). Не знам ефект дали ще намеря, ама прическата ми определено е по трайна.

# 99
  • София
Във връзка с косопада, съветите на д-р ихайлов (хомеопат):
"Мили дами,
Главната причина за косопад при мъже и при жени е излишъкът от тестостерон.
Четете препоръките в "Целулит". Джодженът помага за тази регулация.
Може да се прибави Testosterone 15 CH - през ден - примерно - пон-ср- петък по 5 зрънца.
И нещо локално:
Смесена маска за коса: Подобрява структурата на косъма и придава блясък.
- Смесват се: 1 яйце + 2 чаени лъж. рициново масло + 1 чаена лъж. оцет + 1 суп. лъж. глицерин. Съставките се смесват при непрекъснато разбъркване. Втрива се в косата, главата се покрива с найлон и хавлиена кърпа, след половин час косата може да се мие.
"
Ето оттук: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=37612
Аз си пия джоджен от около седмица (помага и за премахване на целулита). Докторът е казвал, че повлияване може да има най-рано след 3-4 седмици, така че ми е рано да казвам за резултати.

# 100
момичета откъде купувате газ Rolling Eyes

# 101
  • На края на вселената!
момичета откъде купувате газ Rolling Eyes
От железария

# 102
  • София
Мацки, в чудо се виждам напоследък. Косата ми издържа да е чиста точно 30 часа. Измивам се аз вчера сутринта, днес на обяд вече беше ужасно мазна и на клечки. Не е било такова чудо, както последните месеци. И шампоани сменях, и маски правих. Отворена съм за всякакви идеи. Не искам да я мия всеки ден, че и без това е тъничка и рядка. В краен случай май само това е решението. Благодаря ви! Hug

# 103
  • В полите на Пирин планина
Домашни маски за коса. Добави алкохол и яйце - действат изсушаващо. Можеш да добавиш зехтин, някакво масло, мед. Мажеш и стоиш поне 30 минути. По-добре 1-2 часа.
Хума в корените, разбъркана с кисело мляко.
Етерично масло от чаено дърво - 5-10 капки в шампоана - действа регулиращо на омазняването.
Някакъв мек шампоан за честа употерба.

# 104
Как се справяте в горещините?
Аз се скъсвам да я мажа с обилно количество зехтин от гроздови семки (това имам в момента) и пак краищата ми се сухи. Сега съм се омазала със същия и стоя вече 3-ти час, ама взех да се плаша, че до догодина няма да си опазя гривата.

Общи условия

Активация на акаунт