Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 537
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • в.преслав
Аз също ги затоплям и след това слагам другите неща.Както е написала Amra -като си потопиш пръстчето да ти е нормално.Ако случайно много са се затоплили изчаквам да поизстинат,но пък само ако сложа жълтък ми се измива лесно зехтина и маслата от главата.

# 226
  • В полите на Пирин планина
Аз също ги затоплям и след това слагам другите неща.Както е написала Amra -като си потопиш пръстчето да ти е нормално.Ако случайно много са се затоплили изчаквам да поизстинат,но пък само ако сложа жълтък ми се измива лесно зехтина и маслата от главата.

И аз така  Peace

# 227
бихте ли ми казали някакъв спрей за обем в корените на косата,който да има ефект Praynig

# 228
Искам да питам ползващите кокосово масло как го съхранявате в жегите?Беше ми се разтопило цялото и реших в хладилника,да ама там пък доста се втвърди и трудно загребвам от него  newsm78не 4е нещо,ама трябва да го "остъргвам" с нещо и ме домързява,преди само топвах пръсти и готово.... Whistling

# 229
dilandii държа го в хладилника, и си вадя по съвсем малко в кутийка от крем да ми е течно, хем повечето е в хладилника и не се разваля, хем си имам подръка да ми е удобно за ползване, а в кутийката стои не повече от ден-два ( примерно като знам че ще си правя маска сутринта с лъжицата загребвам от буркана, оставям в кутийката отвън и след няколко часа е течно и лесно за нанасяне на косата.)

# 230
добре де,искам да попитам нещо за този тривитаминол.може да ви се стори малко смешно,но ще питам.те го дават за подхранване и растеж на косата до колкото разбрах.ами при миене на косата като попада върху тялото да не започнат да растът и космите по тялото.

# 231
Здравейте, мацки   bouquet
На мен много добре ми влияе витамин А на косата, обаче в аптеката е 2 и нещо, а е много малко и ми стига само за една маска. Кажете в кое масло има витамин А?

# 232
  • Пловдив
добре де,искам да попитам нещо за този тривитаминол.може да ви се стори малко смешно,но ще питам.те го дават за подхранване и растеж на косата до колкото разбрах.ами при миене на косата като попада върху тялото да не започнат да растът и космите по тялото.

Няма страшно, ползвай го без притеснение.

Аз от едно известно време никакви маски не правя. Сякаш малко прекалявам с мацането всяка седмица и почнах да усещам, че вместо положителен ефект, косата ми става на нищо. Преди няколко седмици се къносах, сега мисля да повторя. 

# 233
Взех си този шампоан Тричуп  Mr. Green тази сутрин се измих и се харесах,въпреки че от едно миене няма да получа голяма представа,но като за първи път ми хареса.Косата не стоеше като слама или накъдето си поиска  Laughing

# 234
  • София
Вики, би ли споделила от къде си го взе? Дали може някой да сподели адреси на магазини, в които го продават, не ми се поръчва от интернет  Peace

# 235
Здравейте, мацки   bouquet
На мен много добре ми влияе витамин А на косата, обаче в аптеката е 2 и нещо, а е много малко и ми стига само за една маска. Кажете в кое масло има витамин А?

В тривитаминола, за това всички тук си го  мажат  Mr. Green В такава концентрация и на такава цена, друго по-добро няма.

Няма да ти се окосми тялото повече, спокойно. Тази маска се държи по няколко часа на главата за да проникнат витамините, от едно докосване размесен с гореща вода нищо няма да стане.

# 236
Смело с тривитаминола,мн.помага

# 237
Вики, би ли споделила от къде си го взе? Дали може някой да сподели адреси на магазини, в които го продават, не ми се поръчва от интернет  Peace
съжелявам за закъснението. От аптека го взех с поръчка и на следващия ден го доставиха Heart Eyes

# 238
  • София
Здравейте на всички,
само да споделя и моя опит. От 2 месеца имам ужасен косопад породен от лекарствата, които пия. Започнах да се мацам с какво ли не и вместо да си запазя косата, тя започна да пада още повече. Струва ми се, че съм прекалила с витамин А. Затова искам да ви предупредя, че честото ползване на маски също може да има своето негативно значение.
А днес вече съвсем оплетох конците, защото за капак си направих маска само със зехтин и 1 яйце и косата ми започна да пада на огромни кичури  Rolling Eyes Не знам за положителното действие на зехтина, но никога през живота си няма да повтора този експеримент и честно казано не го препоръчвам и на други  Naughty

# 239

Здравейте!
Аз също съм си правила маска със зехтин, но нещо не мога да го измия. Косата ми остава мазна и гадна. За да го измия трябва поне три път да си я измия с шампоан и от това миене ми се изсушава косата и вместо да ми помогне маската ми вреди.
Как е възможно подобна маска при мен да има такова отрицателно действие, а толкова много хора да си я правят и да са доволни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт