Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 537
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Благодаря ти The Baroness, може би  ще избера между посочените от теб  Peace На Бюбхен си взех един с лайка и нещо си друго, но после прочетох, че повечето тук са доволни от другия - с алое. Ще го опитам, или пък този на Нукс, единственото, което не ми се иска е да си мия косата всеки ден, но пустата много кльопва и на втория ден е ужасна. Приемам и други предложения  Wink Благодаря ви!

# 211
Здравейте,мами  Grinning !
Тъй,като косата ми е голям проблем-чуплива е ,но няма обем и с повечето шампоани стои отвратително,без блясък,увиснала.Пробвала съм какви ли не шампоани,като с някои съм постигала някакъв успех.Скоро си купих от здравословен магазин индийски шампоан ,казва се "Тричуп" и останах възхитена-резултатат е невероятно жизнена и блестяща коса ,омазнява се по-бавно и си усещам скалпа невероятно спокоен.Много бях учудена от резултата.Шампоанът съдържа и къна и цветът на косата ми стана по-наситен,без друго оцветяване . Поизгорелите ми кичури живнаха,като и те леко потъмняха,но без никакви оранжеви или червеникакви оттенъци.Във форума има отделна тема за индийски средства за измиване на коса,но ми се стори сложно да смесвам съставките.
Отделно си купих и масло за коса на същата фирма,но не съм го ползвала още и нямам впечатление.
Хубаво е да се постои около 3 минутки с шампоана и тогава да се отмие.Не е от най- пенливите и не бива да се прекалява с количеството.

# 212
Аз искам да попитам, понеже видях че няма кой знае колко мнения в форума за шампоана на Nuxе, какви са впечатленията на тези които са го ползвали? Понеже май се спрях на него...  Grinning

# 213
Ей сега се връщам от пазар...купих си тривитаминол, стимулант на Икаров, витамин А, бадемово масло и шампоан на Милва. Grinning Май малко се поолях. Ей сега ще забъркам една смес (в голям казан с дървена лъжица Grinning ) и да видим. Преди година нещо прищраках и коса, коята беше малко под гърдите ми я правех на бодлички и някакви такива щръкнали неща.

Почвам да се правя днес и ще докладвам резултати, че ако не й помогна малко имам чувството, че изобщо няма да порастне.

Към момичетата, които ходят на плаж и имат проблеми с косата - аз съм морско дете - варненче. Винаги съм била на плажа от началото на май докато може. Кристали за цъфтежа, балсам и маска за суха коса. Аз съм с мазна коса, но лятото винаги съм с продукти за суха, че иначе е като слама.

# 214
Здравейте,мами  Grinning !
Тъй,като косата ми е голям проблем-чуплива е ,но няма обем и с повечето шампоани стои отвратително,без блясък,увиснала.Пробвала съм какви ли не шампоани,като с някои съм постигала някакъв успех.Скоро си купих от здравословен магазин индийски шампоан ,казва се "Тричуп" и останах възхитена-резултатат е невероятно жизнена и блестяща коса ,омазнява се по-бавно и си усещам скалпа невероятно спокоен.Много бях учудена от резултата.Шампоанът съдържа и къна и цветът на косата ми стана по-наситен,без друго оцветяване . Поизгорелите ми кичури живнаха,като и те леко потъмняха,но без никакви оранжеви или червеникакви оттенъци.Във форума има отделна тема за индийски средства за измиване на коса,но ми се стори сложно да смесвам съставките.
Отделно си купих и масло за коса на същата фирма,но не съм го ползвала още и нямам впечатление.
Хубаво е да се постои около 3 минутки с шампоана и тогава да се отмие.Не е от най- пенливите и не бива да се прекалява с количеството.

От къде го купуваш този шампоан? Съдържа ли парабени и други химии?

# 215
Заинтригувахте ми и мен с този шампоан.Дай малко повече инфо за него и какво ще рече от здравословен магазин си го купила?  Thinking

# 216
Чак сега сварвам да влезна във форума.Магазина го наричам "здравословен",защото вътре се продават билки,здравословни брашна ,ядки и др.Тъй като магазинчето е мижаво,както и градът ни,имаше само едно шише,което купих ,и когато сестра ми пожела да и купя-нямаше.Поръчах и го по интернет от http://krem-za-men.de31.com/.Цената е около 6 лева.Съдържа консерванти и A.L.E.S.- сега ходих да го гледам,това май не беше много полезно,но шампоанчето си е супер.

# 217
Аз искам да попитам, понеже видях че няма кой знае колко мнения в форума за шампоана на Nuxе, какви са впечатленията на тези които са го ползвали? Понеже май се спрях на него...  Grinning

ДОбър е ако търсиш лек шампоан за всекидневна употреба, бива. Не прави много пяна, но не е и като някой шампоани без СЛЕС които никаква пяна не правят.Ако ползваш някакви стилизиращи продукти, пяна, лак , гел, и т.н., по-добре някой друг, ще трябва да го нанасяш няколко пъти за да ги отмие. Като цяло не лош, но си мисля че не си струва парите (лично за мен)

# 218
  • София
А не може ли да си смеся тривитаминола и другите неща в по-голямо количество, за няколко пъти, да не бъркам всеки път? Бях ви питала някой знае ли нещо за лененото масло - как действа на косата? Че имам половин литър, щях да го ям в салати, но не ми харесва вкуса му, а ми се свиди да го хвърля. Дали да си го сложа на главата? Laughing

# 219
Знае ли някок къде другаде в Бургас има ветеринарна аптека, освен на Ботева?

# 220

ДОбър е ако търсиш лек шампоан за всекидневна употреба, бива. Не прави много пяна, но не е и като някой шампоани без СЛЕС които никаква пяна не правят.Ако ползваш някакви стилизиращи продукти, пяна, лак , гел, и т.н., по-добре някой друг, ще трябва да го нанасяш няколко пъти за да ги отмие. Като цяло не лош, но си мисля че не си струва парите (лично за мен)
Стилизиращи продукти не ползвам, но все още съм в търсенето на добър шампоан, на някаква горе долу по нормална цена...25 лв за 200мл не звучи особено добре...Мия си косата през ден, два, зависи.Наистина незнам на кой шампоан да се спра, но искам да е без СЛС, натурален (да няма много химии с една дума). Ако има още някакви предложения, давайте, все още набирам информация! Колкото повече отзиви за даден продукт-толкова по-добре Simple Smile

# 221
Здравейте дами,

досега не съм писала в темата ви, но реших да се включа тъй като аз самата водих двугодишна битка с косопада. Моят беше породен от медикаментозно лечение, подобно на химиотерапията и косата ми падаше в продължение на една година докато остана 1/3. Аз бях с много дълга, къдрава и здрава коса и това беше голям удар по самочувствието ми. Това което ми помогна да я възстановя бяха няколко неща- серия 8 на Ниоксин, витамини Дорианс ( намират се изключително трудно по аптеките, струват около 25лв. на месец) и най-вече домашните маски със затоплен зехтин. Пробвах и с Тривитаминол; с ампули Виши, с шампоаните на Рене Фуртерер, но нямаха кой знае какъв ефект. Мисля, че зехтина остава номер 1 в класацията ми  Peace така че не го подценявайте. Успех на всички ви  newsm10

# 222
затоплен зехтин ако сложа това означава да не слагам жълтък защото ще се свари жълтъка Rolling Eyes

# 223
Запис от мен с едно въпросче към всички (надявам се да не се повтаря много):
Взех си бадемово масло и масло от пшеничен зародиш .. идеята ми е бадемовото да го втривам в корените на косата, а пшеничното в краищата (защото са ми сухи) .. въпроса ми е какво бихте ми препоръчали към тях (евентуално мисля да си взема и Тривитаминол, само че няма да го правя с оригиналната рецепта) .. как, по колко пъти на седмица и с какво да ги съчетавам?!

Ще са ми полезни всякакви идеи .. питайте ме ако нещо не е ясно?!  newsm78

Да, може бадемово в корените,а от пшеничен зародиш на краищата,можеш да прибавяш всичко към тях,дори и тривитаминол,яйце,мед,абе всичко каквото се сетиш и да ги съчетаваш както искаш.
Може да си я правиш преди всяко къпане,също няма ограничение,просто когато имаш време и когато ти се прави.

Благодаря ти!

# 224
затоплен зехтин ако сложа това означава да не слагам жълтък защото ще се свари жълтъка Rolling Eyes
Аз затоплям зехтина, както и останалите масла малко, не чак да ги правя горещи, а колкото телесната температура да речем. Като си топна пръста вътре да не ми пари. Не мисля, че ще се свари жтлтъка, ако не затопляш прекалено, но нека и други да кажат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт