Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 565
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • В полите на Пирин планина
t1 всичко е много индивидуално. Зависи и колко пари ти се дават. Много добри отзиви съм чела за шампоана на Nuxe, който е без СЛЕС и е много щадящ. Но той е около 25 лева, ако не се лъжа. От масовата козметика, която аз например ползвам за коса най-много харесвам новите на Гарние - ултра нейчърълс. Ползвала съм два - с лайка и с липа. Сега съм решила да пробвам с алое. Леки са, не премиват косата, придават приличен обем. Друг, който ми харесва е Syoss Nutrition, който се води за дълга заплитаща се коса. Трети, за който се сещам е Гарние Long and Strong. Всичките са на сравнително ниска цена и дори и да не ти допаднат няма да е голяма загуба.

# 166
 Lady Brinne благодаря ти много  Hug ще опитвам , пък да видим  Simple Smile не трябвя да е изсушаващ определено , защото ползвам преса от доста време и доста често и няма блясъка , който искам ! Сега идва лято , слънцето допълнително изтощава

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:54 от t1

# 167
# 168
И аз взех рициново масло наскоро, прилагам го с още няколко неща за бърз растеж Simple Smile.
Искам да споделя за нещо, което ускорява растежа, но и забавя омазняването.
При последното миене си облях косата с отвара от корени на репей и се омазни с 1 ден по-късно.

# 169
  • София
Тези корени от репей дали се намират по обикновените аптеки или трябва билкова да търся  Rolling Eyes

# 170
Запис от мен с едно въпросче към всички (надявам се да не се повтаря много):
Взех си бадемово масло и масло от пшеничен зародиш .. идеята ми е бадемовото да го втривам в корените на косата, а пшеничното в краищата (защото са ми сухи) .. въпроса ми е какво бихте ми препоръчали към тях (евентуално мисля да си взема и Тривитаминол, само че няма да го правя с оригиналната рецепта) .. как, по колко пъти на седмица и с какво да ги съчетавам?!

Ще са ми полезни всякакви идеи .. питайте ме ако нещо не е ясно?!  newsm78

# 171
Запис от мен с едно въпросче към всички (надявам се да не се повтаря много):
Взех си бадемово масло и масло от пшеничен зародиш .. идеята ми е бадемовото да го втривам в корените на косата, а пшеничното в краищата (защото са ми сухи) .. въпроса ми е какво бихте ми препоръчали към тях (евентуално мисля да си взема и Тривитаминол, само че няма да го правя с оригиналната рецепта) .. как, по колко пъти на седмица и с какво да ги съчетавам?!

Ще са ми полезни всякакви идеи .. питайте ме ако нещо не е ясно?!  newsm78

Да, може бадемово в корените,а от пшеничен зародиш на краищата,можеш да прибавяш всичко към тях,дори и тривитаминол,яйце,мед,абе всичко каквото се сетиш и да ги съчетаваш както искаш.
Може да си я правиш преди всяко къпане,също няма ограничение,просто когато имаш време и когато ти се прави.

# 172
От обикновена аптека си купих корените от репей.
Някой ползвал ли е ето тази маска?
http://butiche.com/maska-s-protein-za-obem-na-fina-kosa-150-ml-v … -mask-p-1840.html

Много добре ми звучи.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 16:35 от Just me

# 173
  • София
Първата маската с Тривитаминол ми се отрази чудесно, въпреки че тривитаминола беше много стар. Замених оцета с лимон и маста с бадемово масло. А след отмиване на маската слагате ли балсам?

# 174
Първата маската с Тривитаминол ми се отрази чудесно, въпреки че тривитаминола беше много стар. Замених оцета с лимон и маста с бадемово масло. А след отмиване на маската слагате ли балсам?

Аз си слагам балсам, даже и готова маска след домашната, навик.

# 175
# 176
Имат кристали, които са хубави, но маски и шампжоани не струват особено, но и моите изисквания са високи  Peace За по-евтин салон са идеални

# 177
Здравейте, момичета, отдавна не съм чела темичката ви, имам едно въпросче към тези, които са си правили маската с тривитаминол: Може ли да се прилага върху боядисана коса и по-специално, върху кичури, и има ли ефект в такъв случай.
И още нещо: Родих преди 6месеца, разбрах, че маската не може да се прави в периода на кърмене, може ли да ми препоръчате нещо за косопад, което да мога да ползвам.
 След раждане, доколкото разбрах, косопада е нормално явление!
Предварително ви благодаря, извинявам се ако се повтарям с въпросите, просто нямам възможност да изчета всички темички назад.  Wink

# 178
  • София
potrebitel4e, аз си сложих серум против цъфтеж само и се разреса много лесно, ще пробвам и с балсам другия път. viksi, моята коса е боядисана, но е червена, не е кичури. Страхотно е. Против косопад не знам, преди години ми падаше косата много и си правих жълтък с чесън. Ефекта е страшен, спря да ми пада, обаче се правеше всеки ден и като се намокри, примерно от дъжд, пак мирише на чесън. Но тогава друго спасение не намерих, даже инжекции ми слагаха против косопад...

# 179
Грижи се, обичай я, не я тормози.
Слагай всякакви масла, можеш да се консултираш и за витамини против косопад. Не се притеснпвай, казват, било нормално.

Общи условия

Активация на акаунт