Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • В полите на Пирин планина
Според мен мазане само на дължината с каквото и а е масло има само външен заглаждащ ефект, защото живата част на косъма е корена. Нищо не пречи да слагаш в корена, единствено, зада ти расте здрава нова коса, а не за да става по-дълга  Sunglasses За по-лесно отмиване - жълтък в маската. За неутрализиране на миризмата му - етерично масло. Друг трик - балсам преди шампоана, също спомага за отмиването. Но всичко това сигурно го знаеш ...

# 466
Знам,че сте доволни от маската на Орзен с бира или балсам беше,но вчера си купих шампоана му с бира и се чудя за него какво мислите?Доволни ли сте?

# 467
Знам,че сте доволни от маската на Орзен с бира или балсам беше,но вчера си купих шампоана му с бира и се чудя за него какво мислите?Доволни ли сте?

Naughty Доволна  Peace

# 468

Naughty Доволна  Peace
А твоята коса каква е и от кой вид си взе?

# 469

Naughty Доволна  Peace

Орзен с бира за мазна коса- Кафяв е. Косата ми е мазна със сухи краища. Много съм доволна и от шампоана и от маската  Naughty

# 470
  • в.преслав
Аз също много искам да пробвам шампоаните на Орзен с бира ,но за жалост тук ги няма.Ще трябва да си го поръчам на някого.Сега първо ще пробвам Ейвъският и ако не ми хареса идва реда на Орзенският.

# 471

Naughty Доволна  Peace

Орзен с бира за мазна коса- Кафяв е. Косата ми е мазна със сухи краища. Много съм доволна и от шампоана и от маската  Naughty
И аз съм така,но си взех за увредена коса,просто защото от доста време не ползвам шампоани за мазна коса,дано да не съжалявам,че беше на промоция 2 шампоана едниния 400 мл,а другия 200,ще има да се мия.. Joy

# 472
дам  Laughing беше на промоция в кауфланда  Grinning Надявам се да ти хареса  Rolling Eyes

# 473
Аз също много искам да пробвам шампоаните на Орзен с бира ,но за жалост тук ги няма.Ще трябва да си го поръчам на някого.Сега първо ще пробвам Ейвъският и ако не ми хареса идва реда на Орзенският.

Кой на ейвън? Аз съм абсолютно и може би безвъзвратно разочарована от тази козметика...  Tired

# 474
Според мен мазане само на дължината с каквото и а е масло има само външен заглаждащ ефект, защото живата част на косъма е корена. Нищо не пречи да слагаш в корена, единствено, зада ти расте здрава нова коса, а не за да става по-дълга  Sunglasses За по-лесно отмиване - жълтък в маската. За неутрализиране на миризмата му - етерично масло. Друг трик - балсам преди шампоана, също спомага за отмиването. Но всичко това сигурно го знаеш ...

мда уж знам Laughing даже това с балсама го правя, само че той не става за в корените или и там го слагате newsm78

# 475
  • София
Момичета, а кои домашни продукти и масла могат да се използват върху боядисвана коса без опасност да падне боята, тъй като моята е доста сухичка от изрусяването и ми се ще нещо да направя за нея ?

# 476
  • В полите на Пирин планина

мда уж знам Laughing даже това с балсама го правя, само че той не става за в корените или и там го слагате newsm78

Аз слагам и вкорена, но само за секунди - нансям, размазвам малко и отмивам. Не го оставям да стои минути ...

Момичета, а кои домашни продукти и масла могат да се използват върху боядисвана коса без опасност да падне боята, тъй като моята е доста сухичка от изрусяването и ми се ще нещо да направя за нея ?

По принцип повечето продукти извличат до някаква степен боята, но основно трябва да се отбягва жълтък и кисело мляко.

# 477
Имах възможността да пробвам новата серия за коса на Ейвън предварително.
Особено възхитена съм от спрея със средна фиксация. Малко балсам снощи на влажна коса + пръскане със спрея, вързах се с ластик на топка и спах така. Сутринта косата беше по-добре от дните, в които я правя с дифузер.
Извод: подобрили са си стилизаращите продукти, време беше.

# 478
за кой точно спрей става въпрос? ако спестява дифузер това ще е голяма работа

# 479
Все още не е публикуван в каталога. Влиза в следващата брошура.
*С естествена чуплива към къдрава коса съм.
Нещо като мокър лак е този спрей, но не мокри  Laughing
Ползвала съм подобен на Хербина, също беше мн добър, но май е  с по-силна фиксация.

Общи условия

Активация на акаунт