Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук..... Embarassed   

Но си взех за първи път боя Бюти, номер 18, черно.....от тубата излиза светъл гел, който като намажеш на кожата не почернява изобщо, както другите....На самата туба пак си пише номер 18..........ако някой е ползвал моля да сподели...Благодаря!

# 556
  • Sofia
Аз само искам да споделя, че си взех днес Тривитаминол от един зоомагазин на Хладилника. Някой беше писал за него и действително беше за 5лв и нещо!!! Немога да повярвам. Досега го взимах за 10-11лв. Дано само не му вдигнат цената. Не съм правиламаската от април...доста голяма почивка, но сега пак ще започна  Flutter

# 557
Мирелка, Нели която работи в Капанов горе до 35ти блок (улицата май беше Бдин 22, но може да те излъжа, в нета има координати). Изрично уточни Нели по телефона, че имат и една Мели, от която не съм доволна (а и инфото ми не е съвсем прясно, може и вече да не е там, макар че се съмнявам, от години работи там).
Другата е в салон Уникато, намира се в една пресечка на Железкова (под пазар Левски точно) и тях ги има из нета, ама как се казваше пусто...май беше Ваня? пълничко момиче, русо...другата им фриз. е Дарина или нещо от сорта, слаба, косата й е като гнездо, при нея определено не!

# 558
MissNellie благодаря много за информацията!!! newsm51

Нели от салон Капанов я знам преди да родя ходих само при нея но откакто сме в нова къща ми идва далеко .Ще се замисля отново да използвам нейните умения ; а улицата там е ул.Мир (само да не бъркам и аз нещо)

# 559
Абе може и тази да е улицата , помни ли човек Laughing И аз в един момент се бях преместила и ми беше далече и експериментирах с други фриз. и после съжалявах. Струва си определено, разбира си от работата!

# 560
Егати, аз триваминола си го купих за 15лв/100млл, а вие за 5-6лв говорите- да не би да е по- малка разфасовката?
Sapunci, a къде е този зоомагазин в Хладилника?

# 561
  • в 1001-та нощ
ами не, едва ли, виж картинката на 1 страница - има го показан

# 562
  • Ænima/Albuquerque
Момичета,здравейте!   bouquet
Влизам при вас да ми спасявате косата...
Хора,страшно пада,започвам да се плаша.  newsm45

Правих газ,мас и оцет два пъти преди 10-на дни,но не ми помага.
Писали сте за тази "маска",видях,че мненията са противоречиви,но на мен ми действаше много добре преди.

Кажете какво да правя,че да не остана без коса! newsm45

# 563
  • в 1001-та нощ
а като причина- имаш ли идея защо пада?
нещо, което в последните месеци се е случило в живота ти - стрес, операция, бременност, хормони, лекарства и т.н.?

иначеварианти заборба освен мастката:

1. капсули Пантогар - орално 3 по 1
2. ампули за втриване в корените - има всякакви, на всякакви цени
3. шампоани за целта
4. тинктурата с копривана Мария Требен

има доста писано във форума, но мисля по-важно е защо пада

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Ами...хубав въпрос.  Thinking
Чак стрес не мисля,че мога да го нарека,но се случи голяма промяна преди 2 месеца.
След бремеността (преди 2 години родих) започна да пада,но явно сега е пика,нещо страшно е.  Cry

Какъв шампоан ще ми препоръчате...'щото по принцип им нямам особена вяра. Tired
Предпочитам маските-усещам ги като борба с проблема.  Mr. Green

# 565
  • в 1001-та нощ
за шампоаните против косопад - основното действие (казват, че) е да дразнят скалпа, за да се подобри - кръвообращението и притока на кръв...

виж на 1 страница - по средата има писано за косопада и препоръчани шампоани  Peace

# 566
пробвай ревалид капсули http://www.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4- … -pid01000057.html в комбинация с шампоан http://www.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4- … -pid30001183.html може и маската да добавиш http://e-apteka.bg/node/11
преди 7-8 години пих капсулите  и бях много доволна
газ , маз , оцет и подобни щуротии се предават от нашите баби , защото тогава е нямало нищо на пазара и жените сами са си творяли
момичетата са доволни от по скъпите ампули  тези май на виши от 4-5 лв едната , казват че с 2,3 и се виждал ефект
ако държиш на природните -  тогава коприва, бадемово масло  и билки , може и домашните ако не помогне няма  да навредят http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=60

# 567
Аз само искам да споделя, че си взех днес Тривитаминол от един зоомагазин на Хладилника. Някой беше писал за него и действително беше за 5лв и нещо!!! Немога да повярвам. Досега го взимах за 10-11лв. Дано само не му вдигнат цената. Не съм правиламаската от април...доста голяма почивка, но сега пак ще започна  Flutter
Аз моя си го взех за 7 явно зависи от мястото от където си го копуваш. Два пъти вече си мазах косата и гледам че спря да ми капе а и малки косъмчета са поникнали  newsm44

# 568
  • Sofia
Егати, аз триваминола си го купих за 15лв/100млл, а вие за 5-6лв говорите- да не би да е по- малка разфасовката?

Ами точно срещу колелото на трамваите на бул. Черни връх в една нова сграда. Магазина е огромен и се казваше нещо от типа на Зоомагазим сити център  newsm78

# 569

Ами точно срещу колелото на трамваите на бул. Черни връх в една нова сграда. Магазина е огромен и се казваше нещо от типа на Зоомагазим сити център  newsm78
Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт