ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 704
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
   Преди малко се чухме с Цвета.Звучи сравнително добре.  Rolling Eyes Констатира,че май започва да свиква с тези болести,милата...  Tired
   Габчо не е толкова зле,колкото предния път,но има много силна кашлица.
   В понеделник ще им кажат,колко време ще ги държат в болницата....Дано да ги пуснат,де!  Praynig

Мишка (тя пък е с алергична кашлица) утре заминава за Луковит с майката на Цвета.

# 616
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503576.new#new

Момичета, ако някоя от вас би искала да ни помогне, ще съм повече от щастлива да дам Мърджо на човек, когото познавам.

Cry

# 617
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Селма, поздрави Цвета от мен, дай и кураж и я чакаме да се обади и тя от Луковит, с Габи Hug Hug

# 618
Селма, поздрави Цвета от мен, дай и кураж и я чакаме да се обади и тя от Луковит, с Габи Hug Hug
     thumbsup

# 619
# 620
Привет и от мен, мили момичета.  Hug Така се надявах, че за 2-3 дни темата ще се е напълнила с планове за море, с разговори за мъже и пиене, а то.....

Много силни прегръдки за болните дечица! Дано Габчу и Миша вече са добре и да забравят за боледуванията през лятото!

Ним, ще разпитам колеги и приятели...и дано скоро котето намери стопани като вас!

# 621
Вики вече е транспортирана при баба си. Тръгна със желание, опакова си играчките и си облече роклята. Като тръгвахме ни каза чао и че ще се обажда по телефона. Много е щастлива, дано това продължи до края на престоя й.

А ние почиваме активно. Вчера за първи път вечерях необезпокоявана. А в края на седмицата заминаваме на почивка в Гърция.

# 622
Мацки, да ви питам и вас - помните ли колко приема на Пентаксим слагахме на децата?? Аз на Ая със сигурност само три пъти, но вчера се наложи да вадим кърлеж и ми казаха, че ако има 4 приема на Пентаксим няма да и слагат отделно тетанус... Thinking
Като им казах, че само три пъти сме сложили една педиатърка се развика как може, детето нямало имунитет и тн, та сложихме и отделно тетанус. Ама тези кърлежи са ебаси гадините Crossing Arms

Нимче  Hug Hug Hug Аз отдавна съм си мислила дали котето не усложнява положението на СИмонесата. Как стана така, че решихте да му потърсите нов дом на Мърджо?

# 623
  Стилияна,Алекс има 3 Пентаксима.  Peace

# 624
  • София
3 Пентаксима има и Дани.  Peace

Никол е за втори път на плуване. Обаче водата й е до под брадичката, така че Дани ще почака поне година.  Laughing

# 625
Сту, Любо има 4 пентаксима - първите три са един след друг през месец, а четвъртия е чак следващата година.
Къде ви намери този кърлеж  ooooh!

# 626
Сту, би трябвало и Ая да има 4-ри приема на Пентаксима, освен ако не сте пропуснали реимунизацията след годинка  newsm78
Ним дано намерите добър стопанин на Мурджо, но по - важното е Симонка да израсте алергията и след време да може спокойно да се радва на котетата.
Аз съм се заела с преравяне и подреждане на гардеробите  Crazy и чакам с нетърпение събота.
Я споделете - заслужава ли си да се разходиме до ВАрна, за да видят дечурлигата делфинариума и какво му е работното време.

# 627
Сту, Любо има 4 пентаксима - първите три са един след друг през месец, а четвъртия е чак следващата година.
Къде ви намери този кърлеж  ooooh!

Намери ни в Борисовата градина в София, а трябваше да е пръскано. Фандъкова пак се е справила добре  Crossing Arms Беше и в слабините, и аз не знам как се усетих , че е кърлеж  ooooh!

Ая има 3 приема 100%, само не знам защо не са ни казали, че трябва да са 4  Thinking Ама като гледам доста от нас са с по 3 приема. тази педиатърка вчера каза, че задължително трябва да сложим и 4-ти, защото все едно нищо не сме направили  newsm78

# 628
  • София
Сту, Симона също има 4 пентаксима, като последния се прави на година и нещо. Сигурна съм, защото в яслата ми искаха бележка от педиатъра през първата зима, като стана на 2 години, че й е бит и последния прием, за който горната граница била 2 години.  Peace  А кърлежа ще го изследват ли или само ваксина тетанус ще ви е достатъчна?

Аз лично не вярвам, че проблемите на Симона са от котката, защото нямаше да се появят на 1г. и 8 месеца, а много по-рано, но е факт, че сме длъжни да опитаме всичко.

# 629
Здравейте мами,много се радвам да пиша отново тук, че малко се бях поизгубила покрай хиляди ангажименти.Цвета много ми стана мъчно че пак сте в болница били,дано спрат тези болести при вас,както и при всички други.Ние също боледуваме много често и знам какав е ужасът Tired ooooh!Добре поне че сега сме здрави и дано да се задържим така през ваканцията. Praynig
Приятен и хубав ден ви желая на всички и много целувки на януарчетата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт