ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Клемс  #Crazy представам си ужаса, дано пръстчето напълно заздравее, ама казваш хич няма да и е за урок  Sad Hug Господ да ни ги пази!

Гали, честита рожба! Много щастие, здраве и късмет на цялото ви семейство!

Ели, честит имен ден! Да си жива и здрава!  Hug

Ноеми, честит 100%-ов дом! Чудесна новина!

Бързо отминаване на всякакви болежки и неразположения на всички!

# 196
   Гледам сладката Вики и Галина по БТВ.  Wink Heart Eyes

# 197
  • София
   Гледам сладката Вики и Галина по БТВ.  Wink Heart Eyes

Да, много сладка беше!  Hug Поздравления на мама, дето готви салатки!  Laughing

# 198

Има ли някой не получил адреса?

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 19:26 от Селма

# 199
  • София; Дружбето
Искам от тортата newsm45 Сега успях да си сваля Т до 37,5 и живнах, цял ден съм като парцал. Бах тоя вирус

# 200
  • София
21-ви май беше дата голяма -
Една рожденничка обаче тука я няма,
А вече направи годинка Една,
Но кръстница има си тя без глава!

Честито, Еличка, щастлива бъди
И нека избягват те всички беди!

КайРенн да прощава, че ЕГН-то казват хич не прощава!  Mr. Green

# 201
Селма, хилади благодарности за гостоприемството и вкусотийте с който ни посрещна!!!  bouquet  
Страхотна домакина, а и гостите бяха от най-възпитаните. Flutter Всичко си изпихме, изядохме и си тръгнахме навреме.
Цвета, не искам да те ядосвам, ама торти бяха 2 и бяха божествени. Mr. Green

Имах 3 неприети обаждания от мъжа ми, който е искал да ми каже, че супата от спанак била много вкусна.  

# 202
  • София
Селма, благодарим за страхотната събота и чудесното изкарване, което ни създаде! (нЕма такова тъпкане! - собственоръчно приготвени кексчета от Манга, палачинки от Галина, салати от Ноеми и други вълшебства от Селма....)

# 203
  • София; Дружбето
Добре, че не съм бременна Crossing Arms

# 204

Честито, Еличка, щастлива бъди
И нека избягват те всички беди!

Честно казано,тъкмо се чудих на коя ли дата беше родена Еличка?  Rolling Eyes

КайРен,честита ти рожденничка!Нека расте здраво и радостно дете!   bouquet  bouquet  bouquet

# 205
  Много благодаря на всички посетили нашия дом днес!  Hug Hug Hug
  Беше ми изключително приятно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Надявам се срещата да има и повторения!  Simple Smile
  Мерси за милите думи.  Blush

Цветка,ще се видим ние и с теб!Не тъгувай!  hug
  Нека Габчо оздравява по-бързо!  Hug

# 206
Молим да ме извините, дето не си донесох чаровната физиономия до Дружба. Вярвам, че никоя не се е изложила в яденето и пиенето Simple Smile Сутринта Мите имаше странна пъпка на врата, която аз писах за варицела и не посмях да ходя при бременни. ама до сега други не са се появили...........само тая е.
Та по случая..........кажете горе-долу с каква скорост излизат пъпките ако е варицела.............

# 207
  Има доста забравени неща,обаче...
  Чинията на Магнолиамм,нечия щипка за коса,играчката на Мая,бурканите на Ноеми.... Rolling Eyes

# 208
Селма, благодарим за страхотната събота и чудесното изкарване, което ни създаде! (нЕма такова тъпкане! - собственоръчно приготвени кексчета от Манга, палачинки от Галина, салати от Ноеми и други вълшебства от Селма....)

Ееееее, Ив много богато си описала менюто. Няма как да не похвалим и виното което ти беше избрала и вкусните сиренца и мезета. А останалите вкусотии, който си избройла също бяха много вкусни. Искам да кажа, че наистина всички се бяха подготвили.

# 209
  • София
...
Та по случая..........кажете горе-долу с каква скорост излизат пъпките ако е варицела.............

Другите ги чакайте утре...  Wink

ПП. Ти не дойде и пиенето не се изпи!  Crossing Arms

ПП1. Шош вече се е гътнал, нали днес не спа - даже не е успял да легне, ами е отнесъл плувката почти на колене, със забита напред глава!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт