, но и ти заслужаваш похвала, че си я научила. Соня единсвтеното което прави е като й кажа дай на мама ам и тя пъха лъжицата в устата ми, но не винаги де, коагто е на кеф. А и от няколко дни си върти кехлибареното герданче с двете ръчички както аз съм си играла с него, в смисъл хващам го в двата края (като е разкопчано) и го въртя (както се върти въже да скачаме), и тя мног се радва на това и гоям смях му удря. Сега я гледам че се опитва сама да го прави. А за кърменето по вереме на бременност чувам за пъври път това. Аз питах лекарката ми дали е проблем ако прдължа да кърмя и тя каза, че ако се чувствам добре и нямам контракции от сукането, че мога да си я кърмя спокойно, само да пия витамини и да се храня много добре, и да пия вода много, това ми каза. Аз искам да поразредя вече де, да не е толкова често както е досега, но нещо не става, Соня си търси, не знам как ще стане, а ми се иска да съм я отбила до раждането, то има време де, ама искам да е отвикнала като почна с другото.
.

, ето една страхотна историйка да разправяш на Бела един ден!
Няма нищо срамно в това, не се притеснявай!
Я кажи, нали вие ядяхте и не качвахте много? Че аз незнам, вече дали да се притеснявам, Савана яде много, а качва по 100 гр (последния месец), срамота, 8 кг нямаме още
Аз нали съм старомодна и ФБ не ползвам, само аз не мога да се порадвам на Дария... 

.
айде да се оправя това време,че полудявам вече...

Днес от нямане какво да й дам да закуси освен кърмата (понеже нали сме в Канзас и тепърва трябваше да ходя да й купувам работи) й дадох намазана филийка с масълце и кашкавалче - ей така! Еми познайте - на малки залъчета ВСИЧКО изяде и то без никакъв проблем! А до вчера се чудех как яде НЕмачкан банан на парчета! И като видя как добре се справя И с филийките с кашкавал

Разгледай форума 'примерна схема на захранване'.Там има много инфо и специало една статия съпоставяща качествата на различите марки според редица характеристики. 

много меси за рецептата. Купих пшеничен грис и в София ще го направя, че трябва да купя АМ (от едно известно време сме си само на кърма и и пни изтече срокът на предното
Съжалявам, че е минало така кофти, но Дарито е герой и то красив герой
Анди се дразни като го пръскам, но за всеки случай го правя. 
Ох сестра ми правилно е купила на племенницата ми каска! Странно ми се стори първоначално, но сега се замислям дали да не й кажа да ми вземе и а мен една да ми изпрати, че тук не съм виждала. Те са специални бебешки и са страхотни!
Шошко си е прекрасен, ти знаеш! Гледкам си го у фейса редовно
Ама мнооого станаха русите и синеоките мъже бее - и зет ми на Данчето и Шо, и Дани на Трейси, май и на Веси, ако не бъркам, а със сигурност има и още. А уж българите сме повече с прабългарски черти (тъмни) за сметка на светлите славяни 

. А за слънцезащитните кремове- 50 + фактор.
.А акушерките наистина нямаха вина, просто съвпадение на ситуации. Не ми минава през ум да им се сърдя, защото се грижеха страхотно за бебетата.Прекарах много часове в детската стая и останах възхитена от това , че гледаха бебетата не машинално, а с невероятно чувство.
.Хайде, утре да се похвалиш с още нещо от малката сладурка
Дано само да й харесват на Ники, тя нали избирателно си хапва 
А за качването на кг просто си е до физика най-вероятно. Виж има други деца като Макси и Саванка например, които изяждат много повече от други, но не качват. И такива като нашите девойки, които си качват добре, какво да направим ... После ще отслабват, нали сега са още бебета. 
Кофти ситуацията със засичането на пистолета, но ... нали е минало вече. На детенцето на една приятелка също така беше засякъл пистолета, та тя беше като смазана, много лошо го прие. Защо на тях се случило, всичко наопаки им вървяло, чак се разплака от нерви, но ето че не е само на тях, а се случва просто ...
..Днес , ако е свободна лекарката ще ида...пък и да видим калко големи сме станали, че пропуснахме консултацията..

Направо ми пълни душицата това дете как вече си иска и си хапва с кеф храна за възрастни, нищо, че няма нито един зъб.
Не е кой знае какво, но аз си се гордея 

Приятно прекарване и на вас в Кюстендил Сити!
Иначе знам, че за разлика от мен ( 
Е в такава ситуация и каска няма как да помогне! 

Ще правим и тортичка за утре. Този път най-проста бисквитена, че тук ми е по-трудно с домакнстването, а и на мъжо му е любимата и ми се примоли.