Ама какво да го направя,като много го обича
Малко със закъснение, но а се отчета
Искам и аз такава количка, моята едната се разскърца и не иска да върви, а и другата е на път.. абе мани ..
ед м
Целувки на теб и малкия бонбон и успях с ипотеката
Пожелавам ви да си купите мечтаното жилище
Много мило ми стана как Анди не може да те подели с мечето
Магаренце,честита придобивка на баткото и Деската е страхотна. Много хубаво се е случило, все едно наистина като си го е пожелал и е станало
Де да ставаше със всичко така.
Аз сега си търся някой дърводелец за кухнята. Можете ли да ми препоръчате някой?
и аз със него и треперих половин час след това. Сега едвам заспа пак с много рев и накрая и ме ухапа. Направо ще полудея последната седмица, какво става незнам
И от работата ми звънят да се връщам от другия месец, няма кой да ми гледа детето и направо.. а не мога да остана у дома защото хем пари трябват, хем и започваме нов проект и аз мога да постигна много ако се върна сега. .. Ще ми се пръсне главата от мисли 
Ходи ми се на морето и като ви гледам само ви завиждам на мацките дето сте по морето
) Аси за теб се отнася, Ради е много сладък на плажа 

, браво на нея, как успя да я научиш, много се впечатлих, да zнаеш
.
Ами аз почнах от 6-я месец някъде да и имитирам животни

Добре да си изкараш в Канзас, а и всички останали и да се щракнете да гледаме снимки после.
, айде на теб ти е простено с това неспане и работа, качила съм клипчето във Фейса, ако искаш го гледай. Вие къща или апартамент търсите?
, аз докато бях да диета опитах и никак не ми хареса, правих си един хляб от овесени и пшенични трици и така ставаха, а знам че са много полезни и ми се искаше да продължа. За млякото по спомени трябваше да е над 3% масленост, но защо нямам никаква идея. Как го правиш по точно качамака? Забелязваш ли че всички теб питаме за някакви рецепти, може да почнеш да вземаш пари вече. 

Включвай се по-често, много се усеща липсата ти. 

, ужас, утре пак ще ми се спи.
Да си много здрава и усмихната, обичана жена, много радост да ти носи Ради, да си построите къщата възможно най-скоро и с най-малко нерви и всичко останало, което си пожелаеш да се сбъдне!

А дори преди мес. и половина се бях шашнала, защото беше ка4ил за 2 седмици 60гр.
Сега е 8,220кг.
но всеки път като се теглим ми е свито какво ще покаже кантара...

Айде чакаме после да видим снимки на дупчени ушета
. Аз също смятам сега за лятото да вземам сандалки направо.
Кво ли си викате,изчезна таз,най-вероятно ще да е у Курило 
А аз забравих да те питам имаш ли предпочитания какво да бъде бебето,искаш ли сега едно момченце?

. Като чета за гаденето и повръщането и се сещам за първите 4 месеца от моята бременност. Направо беше ад, имах чувството, че няма да спре никога
. Много е гадно.
И ние правим някакви опити да даваме боц, да показва колко голям ще стане, но общо взето ги прави нещата, когато е в настроение. Най- много му харесва да пляска с ръчички за браво 
Уж чета, ама на .... явно съм пропуснала. Хем се върнах да ти видя публикациите
какво съм чела незнам
извинявай. Направо е страхотно видеото, невероятна е Дарито, браво на нея, страхотна е