. Пилешкото давах 1 ден, на следващия пропуснах и след това 3 последователни дни. А прасковата давах 4 дни, след което съм му давала, но рядко, но не е правил реакция
. Днес ги няма пъпчиците, има само един участък към вратлето и то много бледо. Ще ги спра и двете и след месец примерно ще опитам пак, пък да видим
Здравичка и много послушна...

Спри ги и двете и след около 2 седмици започни наново - 4-5 дни само пилешко и 4-5 дни само праскова.
ю
Анди се буди към 8.00, будува към час и половина-два и после задължително пак заспива. Днес например си би рекордите по сутрешно-обедно спане като спа 3 часа!!!
Досега това го е правила следобед, а сутрин най-много ми е спала 2,5 ч, което пак си е бая. Както и да е, мисълта ми е - Дани кога заспива пак след като се събуди за пръв път сутринта?? 

(нали мама такива деца обича
)!
, как се ядосах и какви му ги наприкаzвах, не е zа раzправяне, чак ми стана жал zа него после като се успокоих, а той милия после ми писа майл, че много ме бил обичал
, сигурно не е смял да ми се обади по телефона
, браво на нея, как успя да я научиш, много се впечатлих, да zнаеш
.
, сладурченце!
, каква ще е тая иzцепка чак толкова
!
).

Ти да не се обиди нещо, че ти казваме, че не знаеш какво купуваш?
Просто аз лично не съм виждала хем ядки, хем пресяти, а и явно са адски миниатюрни, щом даже и намачкване с вилица не се налага. Дори тези, които аз взимам, а те са супер фини и малки и стават супер меки си имат нужда от намачкване. Аз квася мляко, но ако не квасех щях да взимам 2,9%. Понякога ползвам неги и като закваска. 4,5% ми се струва доста, колкото и пълномаслени работи да трябвало да ядат бебоците... 

Не ти е леко и на теб и на Поли зо и дано е само поредният период! 

Много да слушка мама, 4е има да наваксва с послушанието и много да се фръцка с новата коли4ка. Браво на мама, 4е е уцелила такава оферта
Също и да е много здрави4ка

.
Тя беше казвала 'мама' няколко пъти, но от вчера е много активно и ми е страшно мило.
А от днес започна да си става съвсем самичка от легнало в седнало положение. И всичко това в рамките на 2 дни - страхотен скок! Много й се радвам когато научи или започне да прави нещо!
Сега вече чао!

А какво клипче е пускала Гануша???? Аз нещо съм изтървала .... 

Днес ми е едно патриотично 

от това време променливо и дъждовно ни отиде виждането 

И на Бебешондел малкият просто е пич и с тази косичка 
Лиде нарочно го прави. 
Ехх остава още малко до август ... и вече ще са на годинка. 

Препоръчани теми