В крайна сметка това е и целта на форума - споделяне, обмяна на опит и взаимопомощ 

(само без припадъци, моля
Айде дано ви дадат колкото искате и да си имате ваша къщи4ка 
Взех, 4е купих 5 вида балони и едните големи боклуци излязоха, с лампи4ка в балона, за да свети и то явно се нагрява или и аз незнам защо, но гърмят и имаше - смях, смях и като гръмне, рев...и после пак наново
Ако комшиите са си били вкъщи, сигурно пак са ни борили за ку-ку
Със здраве да си ползваш 4анти4ката и да си разхождаш 4ехли4ките. А Саванка какво намаза 
Дано се оправите бързо и да разбереш от какво е 
накрая. А за пляскането го мъ4а от месец и нагоре и неще, а като му кажа : кажи 'ма-ма' и той ми се хилоти и казва 'та-та'
Ама наро4но го прави де, защото знае, 4е после се хиля и така..Белким някой ден продума като хората 

Написах това, което е истина за всички! 
Много хубав подарък сте й направили за този толкова важен ден! 

, напротив, гледам на тази отчетна положително за гледането на детето, а не за сравнения и дразнения. Много ми харесаха снимките на Деската и Митко с уолкъра и сега мисля и аз да взема на моята г-ца един такъв. Мисля, че е много полезно приспособление. Обаче, гледам тук съседката имат едно такова, то е като уолкър от едната страна, а е като кола, може бебето да сяда и да го дърпат от другата, дано си ме разбрала, че как го обясних...
и искам да е такова. Честито на Митко, все така да му върви в живота на детенце!
Много е лекичка тази количка и е супер удобна при пътувания.
Трудно е решението, знам.
Сега купихме машинка и с нея го подстригахме, но го притесни самия звук на машинката. Инъче стана бързо и ако има кой да помага няма проблем

:

Много си ми весела 
и вие казахте, че яде много, та затова си помислих. Иначе да - то е повече от ясно, че ако Дани яде по 100 гр, а вашите бебоци по 250-300, то значи не е прехранен. А и знам, че Анди е 9,5 кила. А и повечето бебоци са около 9кг. Така че не се притеснявам. 
Слава Богу Анди не успя да се стресне от сирените и си продължава да си спинка. Аааа, и снощи си спинка непробудно сладката ми, противно на предположенията ми, че обечките нещо ще я дразнят. Много се кефя!

На фирмата Слънчо са и като се сварят само намачкаш с вилица и стават като кашичка! А ечемичени фини не намерих и съответно взех каквито имаше в големите магазини. Доста са едри дори намачкани, но Анди ги яде. Не знам как Али се справя с по-едри парчета, но на Анди от около месец почти нищо не й меля, само мачкам и тя си хапва с кеф, въпреки че е БЕЗЗЪБА баба
Та ако Али не е така просто ги пасирай. 

Всички много ви обичам иначе, да знаете, ще ме прощавате, че не се обръщам поименно към всички.Препоръчани теми