Всичко стана много набързо след предния ми пост (нали козметичката ми е комши). Анди е истински герой - изплака само при първото продупчване и това беше. Направихме 'фърррр' (което тя обожава) и веднага сложи обратно усмивката на красивото си личице и даже на второто дупчене почти не изплака! Много ми олекна, тъй като много се притеснявах и не знаех дали съм взела правилното решение! Но сега съм убедена, че ДА!

Спокойно.
Ако винаги си ми чела постовете (или поне почти винаги) и то когато коментирам наддаването й и яденето ще знаеш, че тя тежи повече от Дани
А и грамажът все пак има значение - Анди си хапва по 250-300гр. Бе като гледам повечето тук си ядат колкото Анди.
Аз казах ли ти че нещата при нашите две дунди се развиват еднакво, утре имам записан час за 11 часа да я дупча и моята. 
, че днес не съм излизала и детето остана без подарък.
За кърменето за мен си направила повече от достатъчно и няма никакъв смисъл да се обвиняваш. Какво стана с алергията, Али има ли подобрение?
, че днес не съм излизала и детето остана без подарък.
За дължината си права, тук много често на консултациите ми се е случвало така, един път пораснала с 6 см
Аз много не вярвам в чести материални подаръци, та на Андичка подаръкът по случай първия й детски празник е истински специален - обечки - така винаги ще помним първият ни първи юни. 
(аз тамън пък мислех да пиша, че и режимите ни на хранене са почти еднакви май
) Успех утре, дано не плачка много!

Аз точно вчера му разправях, че ако искаш нещо, трябва много силно да го желаеш и то ще се сбъдне
и ето, че думите ми станаха реалност 

айде, че то май аз наживо ще я видя по-скоро в К-к

Гадно ми е,че не мога да се включа по адекватно в темата.
Но въобще нямам време.Отново цял ден по лекари заради тези червени петна докато накрая ни изпратиха в децкото отделение.Спряхме АБ,защото е от него.Дадоха му фенистил и за сега е по добре.Вече не го сърби.Утре е на последен преглед и въобще за лекар поне до края на годината не ща и да чувам
със здраве да си ги носи 
ние ще пътуваме в четвъртък, но в петък обещах на една приятелка да отида до Ст. загора да се видим, а и както го дават да преваляваааааа
, предлагам да се уговаряме "в движение" 
за това другия път искай антибиограма преди да изпише АБ педиатърката /ако има време да се изчака де/
а дай Боже скоро изобщо да не се налага да пие малкият антибиотик
. Чакаме за снимки 

. Правим си го повече за нас май
Но определено сте си направили първия детски празник незабравим 
Първото подстригване ми се струва малко страшничко, затова би ли споделила как мина при вас. 
. 

Имам съмнение, че е от прасковата, но не съм съвсем сигурна. Единственото ново нещо, което въведохме скоро е пилешкото, но онзи ден пак видях малки червени точки и спрях. В същия ден обаче му бях давала и каша с праскова и сега не знам от какво е. Вчера му се бяха скрили. Днес сутринта и следобед му дадох пюре от праскова и вечерта- изненада
. Аз нея я въведох още преди месец и не е имало проблем, но пък и му давам много рядко
Препоръчани теми