Накрая се сетих да проверя в братовчетката на нейната приятелка,те живеят в една къща ,но с отделни входове.И като я видях,направо камък ми падна от сърцето.Направо незнам какво щях да правя,ако и се беше случило нещо...
Браво Янче! Аз не мога да се престраша още 

.
Честит празник на всички дечица-да са ни живи,здрави,весели,засмени,обичливи и винаги да ни радват
.Така хубаво си бях измислила да излезем с Али да и купя нещичко пък то...даже тук толкова тъмно стана че си светнах лампата
, като знам че с Али са родени на една дата пък каква разлика имат,нашата маймунка дава боц,чао,пляска с ръчички за браво,но хич не се е разбързала да върви,даже права не стои само ако аз я изправя някъде се задържа за малко и после и се подгъват крачетата, крачки също не прави.Като дойдете Деси ще и покаже как се правят нещата 

.Дайте съвет плийс.Ако я натисна да изяде още няколко лъжици и повръща.Педито вика че е заради зъбите, ама колко време ще е така, то от сега на татък все зъби ни чакат.А и нали си мислех че като изникна зъбчето ще се кротне и ще спи през нощта, НО не, пак продължава да се буди и да и давам да суче.Дали е от глад или от зъби 
.Абе заспала работа
Дано повече не се повтаря!! А мляко - ПРЯСНО мляко ли даваш вече? 

(Нали има алергия към царевицата). Та повече не го направих. Та засега следобед грис и нишестен крем са аут следобед. Май засега ще премина на АМ (просто вместо цицане) и после плод. пюренце. А по-натам, може би когато стане на годинка мога да започна вечер да давам супичка, а следобяд да редувам кис.мляко с бисквити и каша... 

, явно от зъбките е била цялата работа.
, все забравям да кажа добре дошли на новите мами! 
Я кой не ме чете?? Вече не ми липсваш пЪ
Ама аз нали толкова време имах проблеми с това, че Дани не искаше да яде, че сега като взе да си хапва и се радвам много и не съм се замислила, че може да му идва в повече. Макар че .... като ходихме на 20.04 на доктор (тогава още не ядеше изобщо) беше 8460 гр. Сега - месец и половина по - късно е 8400 гр, а така добре си хапва. На 19.05 хо теглих беше 8300 гр. Та незнам, може би просто не наддава много от храната. А то цокането ... ами той пие по 4-5 минутки, колкото да утоли жажда май, понеже вода не пие. А през нощта пие даже и по - малко. Лапне цица и заспива. Та не знам. Като се замисля - има 500 гр. твърда храна и цокане ...
дано да ни дадат толкова, колкото искаме. 

Чудесно си е качила Дарито, дори и повече да беше, нямаше да личи, ами че тя е дръпнала 4 см на дължина!!!
Честито ви зъбче, да ви е беличко и здравичко!
Приятно ви прекарване в Гърция, жалко, че няма да сте там, когато ние с мъжа ми тръгнем на обиколка. Но поне може в Германия да се видим. 

И аз търся това ''и'' с ударение (нали за него говориш) отгоре откакто съм почнала да пиша в този форум...
-дано ви е приятно тук 

.Големи са сладурки 
, извърта се настрани и почва да протестира. Ако продължава така ще си караме на домашно производство.Препоръчани теми