и

Еее супер заглавие!
И добре че този път в него няма нещо като 'проходили вече', че щях да се гътна
Ама как може така тези патки беее, да ти имам спокойствието, честно!! Аз ако бях, малиииииииииии

Има още четящи там, а и за да дойдат тук ще минат през твоя пост 
Добре ,че миналата година одържах фронта и направихме сватбата,че ако я бяхме оставили за тази година-абсурд,кое по-напред,бебе ли, апартамент ли... ?
Аз тъкмо, докато чистех, ми дойде на ум едно заглавие и ха да го споделя..., като влязхо вече новата тема е факт ...
Нищо, много си се постарала отново, Аси! 
Ама не ми отговори защо те боли кръста? А с нашето сучене пак същата работа, снощи и сутринта се изцеждах и така я изпи кърмата, иначе не иска. 
Предполагам ме боли от скапаното време. По друг начин не си го обяснявам. Нито съм го натоварвала, нито нищо (е не броя натоварването покрай вдигни сложи Анди и стола за хранене 
ТОЛКОВА си смела предвид задълженията ти покрай Анди и ученето И реално липсата на мъж (колкото и гадно да звучи) да имаш още сега и второ детенце, направо си безразсъдно смела 

има само големи бузи

Добавих те отпред на 1 страни4ка 
4естита месе4инка на Макси 
А това с кръста, много гадно...И мен 2-3 дни ме болеше и направо беше ужас,добре 4е мина,4е незнам как щях да я карам сама с дете и болки в кръста.Браво за покупките на Анди...и все пак мина ли през генеколога,като си намерила направлението или отложи за друг ден? Понякога наистина е хубаво да останеш малко сам,ама пък 4 дни си е малко кофти/поне за мен, 4е нали съм сама по цял ден, та го 4акам моя с нетърпение ве4ер/
Моят бандит стои по4ти по цял ден изправен в кошарат и даже запо4на де придвижва държейки се от единя край до другия,а аз много рядко го слагам в проходилката,защото много бели ми прави...пипа навсякъде, отваря шкафове и си е 4удо...по-добре да си играе в кошарата
Еее супер заглавие!
И добре че този път в него няма нещо като 'проходили вече', че щях да се гътна
Еми нищо де...прати ми заглавието, може за другата тема да го ползваме.А Софи защо така неще да су4е
... да не е верно някое зъб4е?
Ние също си вземамае за нас от турските сирена в круглите тенекиени кутии, защото има едно бг в същата опаковка-зелено, но знам със сигурност, 4е е праено от сухо мляко и накрая ми писна, понеже и готвените ми манджи нещеше да яде, та по4нах да му купувам пюрета със сирене. Ве4е сме яли сирене краве предполагам, 4едър и пармезан. В книжката ми за алергии пише, 4е ако детето прояви алергия към кравето мляко, ще прояви по4ти сигурно и към козето. Така 4е е доста шантаво, но не се втилявай толкова. Вземи това, което решиш и давай смело. Алерголога ми каза, 4е щом пием АМ, не би трябвало да имаме реакция към кравето мялко изобщо. НЕзнам всъщност Сон4ето дали е пила АМ

Засега съм маникюристка и козмети4ка само, а живот и здраве след последната година ще съм и още много работи 

Просто така звучи, понеже има моркови и топено сирене в нея, но пак да кажа, че НЕ СЕ УСЕЩАТ, а точно те я правят уникална! Не случайно бях писала, че с това количество захар, което по рецепта се слага става малко байгънеста, няма как да е И солена
Но точно сега да ти кажа ще ми дойдат добре, поне така си мисля. Нещо съм се сдухала напоследък и май ми се ще да си поостана малко сама със себе си.
Шегувам се де...