По-слаб алерген е,съдържа по-ниски нива на лактоза. И се препоръчва при деца с АД или с непоносимост към крав.белтък. С по-малко мазнини е, което го прави по-лесно смилаемо..и т.н. Скоро я обсъждахме темата и стана ясно, че често се препоръчва като 1 сирене. А и ние сме си фенове на кози сирена от всички видове
Успешно справяне с гаденето 

....
Ама съм и аз...ама верно ,4е като беше написала рецептата и беше писала,4е по-добре по-малко захар да се сложи, 4е става много сладка....естествено ,4е с толкова 4аши захар,няма как да е солена
Ама съм изтрещяла нещо май май

Тези от регистратурата са за

Браво на Дани за пълзенето.Ние само заставаме в поза пълзене и се мъчи и реве,че не може.За сега само на няколко пъти успяваше ама явно бързо забравя как става номера 

Тук се стараем да ти пишем и то все хубави неща, а ти така да ни игнорваш
Само ти и Аси честитихте новите придобивки на щерката! Хайде пак сърдита!

Е хайде честити Андини придобивки!! И ние не пълзим, но пък както каза някой много бързо взеха да схващат тези деца и то без много обяснения. Нямам идея как Еванджи се научи да показва колко голяма ще стане, сега на дневен ред е пляскането на Браво, па другото и омразна.. явно да пляска е по-забавно
образче. И аз и купих един строител на Дисни, но естествено иска заедно да го правим..
Имаме го замислено ходенето към вас, но първо ти, че съм ти на пътя дето се вика 

) и не ми се вижда нищо, дава ми горните редове и пиша на сляпо. Е, много е кофти. Освен да сменя на Мозила примерно, ама съм си свикнала на IE.
да са ви честити, аз отдавна не съм купувала на Дани, ама той има толкова много, че вече няма къде да се стъпи вкъщи. Ние пък му купихме седалка за кола. Бай дъ уей, и той е луд фен на всичко дрънкащо и пеещо. Относно чакането ти с нетърпение да пропълзи, абе то и аз като тебе си виках - мен не ме е страх, ще ходя след него, ади да почва. Е да, ама сега малко си промених мнението
Вчера се изтърси от леглото
, само се пресегнах да му взема дрехи през фотьойла и той се търкули .... Днес не мога да свърша абсолютно нищо, защото където и да го оставя, за точно 30 секунди е до компа и започва да го дърпа и да го затваря и ... Пред поне като го сложих на метър от него и се мъчеше да го стигне, ма не ставаше, а сега вече няма такива.

малко залита, пада, но гордо се изправя и продължава напред
до заветната цел
Компа винаги му е стимул да пълзи
.
Я кажи ти какво бачкаш та да ти открия и аз слабо място, че иначе не е честно
А иначе даже не съм се старала да обяснявам какво сме взели. Мислех, че като кажа дрънкалки това е от ясно по-ясно
Сега за теб ще се постарая повечко
- основното, което купихме е едно нещо като голям биберон вътре с много различни дрънкалки. Така по-добре ли е?
А иначе ами май второто -сама сама, ама с Анди ще съм

Ама ми се струва, че и с тях ще е точно за 3 дни, та ако не и за по-малко 
И пак да кажа - хич не ме е страх нито да пролазва, нито да прохожда. Напротив чакам го с нетърпение както за да й се кефя, така и за да опровергая слуховете, че видиш ли тогава съм щяла да стана клечка
Съжалявам, че е тупнал на земята:( Нали нищо му няма?
А иначе Анди беззъба, беззъба, ама с коса
Казвам го защото като ти прочетох поста и се сетих майка ми какво казвала на хората : едната внучка без зъби, а другата гологлава 

А това, което взехме е супер шаренко, представлява ферма и е адски сладко
.
Ти откъде и за колко го взе и моля те опиши ми материала, от който е направено. Меко ли е, твърдо ли е, гума или нешо подобно? 
Препоръчани теми