Много мило ми стана, като го гледах как лази, клатушейки се, към теб ...
Душичка ...
Не си и представям, че ще видя Софи в същата поза ... 
Аз покрай възмущенията от отношението в Токуда забравих да ти честитя най-важното....
Сигурно я е боляло душичката ... Да я цункаш от нас със Софи!
А я кажи, за коя частна кухня става въпрос, как се казва, че и аз ги проучвам, като му дойде времето. За сега сме на кухнята на мама, но да събера впечатления все пак.
Кажи, защо питаш? Кефят ме много и двата филма! Мисия Лондон не съм го гледала още.
Кога ли и аз ще видя Алекс да лази така бързичко
юнак без рани няма

кога ли ще излезе,че Алекс реве по цял ден 
днес се завърнахме от Канзас, уви времето не беше толкова хубаво и не успяхме да се видим с jijin и Али, но здраве да е , следващият път.
дано изкарате леко ноща 

на дядо си от лаптопа за секунда изчегърка едно от копчетата и се оказа, че не е просто извадено а счупено.... и то най-използваният клавиш - буквата"а" и сега е мн неудобно за писане......а не съм чувала да се подменят само копчета, май ще трябва нова клавиатура
ако има по-запознати от мен с компютърните истории, моля за съвет 
как само пълзи - като бубулече е
направо сама се усмихвах като го гледах преди малко 
жалко, че апарата ми нещо "сдава багажа" и не прави клипчета, за да ви я покажа
Батко и проходи на нейната възраст, та няма да се учудя ако и тя го последва....

разбрах те аз, за скролинг-а и прочие...
Я кажи сега, тия кг дето и аз имам като теб, как да ги свалим? И аз така, не че съм дебела сега, но като помня, че бях 50-55 кг на 173 см ми се плаче. Но и аз мисля, че ще ги сваля от раз, като спра да кърмя!
и моята е така. Съжалявам за падането
, сигурна съм, че добре душичката, просто тези неща се случват!
Давам ви макс една седмица и ще видиш, че ще лази като фурия, не можете да го стигнете! Така бързо се учат и усъвършенстват тия бебоци!

Аз успях да изпера мокета в едната стая долу, но горе не мога, че доста е шумна пуста машина, а не искам да я будя. Как ли ще успея после да чистя, когато тя е с мен, незнам...
...
Ами и ние от гръб по корем започнахме да се въртим чак на 9м, но аз не се притеснявах честно казано. Знаех, че може, просто не желеа. А сега да я видиш не можеш я спря 

Да не се потретвам, но Поклон пред твоята смелост и издръжливост!
Няма денем,няма нощем.Виках си,че сам ще се откаже от нощното хранене,нооо уви.От снощи започнах да го залъгвам с водичка,обаче след 20 мин. отново се събужда.Ще продължавам с опитите,пък дано успея.

А в Джъмбо как не си ги намерила тези килимчета? Те са тип сглобяеми (нали не бъркам) като пъзел и няма да ги видиш като цяло килимче.
Опитах го на земята, но го е страх, а на дивана знае, че ще падне на меко. Иначе и той се протяга от дивана и леглото към пода, ама се държи, страхо го е. Но по някога се опитва да седне във въздуха, особенно на леглото и тогава изтръпвам.
Я кажи сега, как изкара в4ера ?
.Естествено,това упражнение се прави само на леглото,че иначе ще си счупи носа в земята 

,голям съм заплес.Лека и безпроблемнна бременност ти желая

Връщам се да я погледна,че много ми стана любопитно...с тези моркови