Аз ви питах, защото имам приятелки с деца на по годинка и половина, две, три и никоя не маже с нищо, затова се чудих аз докога ще го правя, засега всеки ден, пък по нататък ще видя.
Защо така не спи Ради, да не му е топло или да е жаден, той нали преди не се будеше или пък зъбче да имате на път.
Ама вие и за детските кухни ли чакате?
Тук отиваш едната седмица и искаш купони за другата.
Като бяхме на вилата заспиваше при нас по пейките и я местеха в стаята. И аз много искам Дарито да пълзи вече, те нашите нали вървят долу-горе заедно, като почне едната, да знаеш че и другата до една-две седмици ще е пропълзяла. 
Много да се уважавате и обичате!
За зел. пюрета, ти пробвала ли си да и даваш супички със сухар вътре, променя се вкуса и може по да ги яде.

, е може ли така да се спи, явно да.

А пък за изчовъркания клавиш-по принцип може да се сменя, но в магазините на дали ще продават, затова може да отидете до някои по голям сервиз за компютри, там със сигурност ще има доста стари лаптопи и да ти извадят подходящо копче
, другия вариант е да се поръча от ибей-там със сигурност ще има
Няма да се отказвам от преситеда видим дали ще има ефект, че то за фитнес е ясно че няма време ами поне в къщи да се потрудя 
Епилирах се, готвих на Анди, храних и най-наркая сядам малко да ви попиша, пригответе се отново за ферман! 

Да не би баткото да носи от училище (нали на у-ще ходи, а не на градина
) ?
Приятно изкарване на бала! 
Иначе за каишките и аз смятам, че на 8м е рано, но има и 'по-зле'. Тук в парка една мама още на 7,5месеца сложи детето си на каишки с оправданието 'иска да ходи', та вече нищо не ме очудва.
Миличката, кой знае какво и двете стре преживяли!
Иначе за кус-куса, аз давам бебешкия на Плазмон - топченцата са специално направени адски ситни и съответно няма нужда от пасиране (дори и за беззъби бебета като моето). Слагам сирене и масло. анди го обожава!
Дразнех се, но с времето се научих просто да не коментирам - по-лесно е. 
И ние ще ходим наблизо (в Славяново) на 24ти, че има сбор
За отбиването - ами то е като отделянето в др стая, като дупченето на ушите - колкото по-рано толкова по-лесно и безболезнено, НО специално за кърменето това НЕ означава 'майки, отбивайте колкото се може по-рано'!!!
Така че както дойде. Аз лично искам да кърмя Анди до годинката, но не защото после ще ми е по-трудно да я отбия, а просто защото мисля, че си е достатъчно време и един добър период за отбиване. Но наистина вероятно след годинката ще ми е и по-трудно като започне да осъзнава, та и за това ще е добре дошло отбиването. това с буденето на всеки 3ч да суче наистина си е кофти, кой знае колко си разбита! Продължавай с предлагането на биба, вода пък да видим дали и при вас ще има ефект... За отделянето - абсолютно и аз съм съгласна с теб, че наистина ще ти е по-лесно, ако вече е спрял нощното хранене. Аз си позволих да отделя Анди около месец след като спря да суче (много рядко сучеше и то не от глад, а като се будеше крива). Иначе не си е работа да търчиш в др стая на всеки 3ч, особено, ако там няма друга спалня, където да легнеш да кърмиш. 

Викаш няма закони, няма 6-5??
Ти права някакви потърси ли си? За кръста сигурно говориш за Космо диск. Ами И ТОВА съм пробвала, ефект за 1м при мен нямаше и съответно го върнах.
ЛЕЛЕЕЕЕ 7 ЗЪБА?????
Еми да са ви честити
Това за зелената играчка ще го имам предвид. Дори не съм забелязала да има болтове, ужас. 

Аз и преди бях писала, че за пръв път видях такъв на племенницата ми в чужбина, та знам какво търся. Но просто не ходя често по децки магазини и за това се надявах, че в Джъмбо така и така сме тръгнали за биберона с дрънкалки, поне и за килимче да погледна, но уви 
Щях да ти кажа да идеш и на място да провериш дали и колко ще се чака за кухня. Щото уж и при нас се чакаше, пък какво става, за 1 седмица одобриха Юлето, та...я иди си провери. 
Трябва да го посетим и ние, мн отдавна не сме ходили.
И един ден просто махнах и него. Но е различно де, сега Митко като го гледам - с него ще е трудно, а и май по принцип с момченцата е по-трудно, абе мъже - цица им дай
Но и аз съм за кърмене до годинката, но пък ако се кърми после и до 1г и 6м вече става мнооог трудно, дори и момиченца, много се привързват и си търсят. А за по-лесно по принцип е хубаво примерно 3 дена да не е при теб, така и на теб ще ти спре кърмата, и ще свикне, че няма да суче. Пък после и да иска, то няма да пуска, кофти ако те ползва за биберон де. Ама до там да стигнем, ще го умуваме
Защо? Кому е нужо бързането? Как така да я няма майката 3 дни?? 
Защо така не спи Ради, да не му е топло или да е жаден, той нали преди не се будеше или пък зъбче да имате на път.
....

. Все исках когато и да се събудя или той, ако нещо се размрънка да мога да го виждам. Но вече си е на 9 месеца и после ще е по-трудно, когато той свикне да е все светличко
.
. Учудващо за него, като се има в предвид, че спи не повече от 20-на мин.

Къде ги водиш на хомеопат? Аз съм записала час на София в МЦ Хирон (хомеопатичен център е), при д-р Стоименова, казаха ми че била педиатър. Центъра ми го похвали една приятелка, аз като се обадих за час, ми дадоха чак след месец и половина. Ще я пробваме с хомеопатия, че не ми се иска да я тровя с антибиотици. А когато се наложи, знам че и хомеопатите прибягват до тях, няма как, но поне колкото по-малко, толкова по-добре. Дано не ни се налага често да го посещаваме този център де!
Бързо да оздравяват малките!