А пък бях позаслабнала, но нали спрях да кърмя и съответно спрях и диетата дето спазвах - сега докато опитам от всички неща, от които се лишавах - кой знае колко ще кача! 
За отбиването, спопред мен нещата са свързани. Когато от самото начало съм избрала изключителното кърмене на поискване, нещата следват своя естествен ход. И едното води до другото. Късно и постепенно захранване, плавно отбиване когато бебето реши. Т.е майката и бебето, нали са екип та си вървят в пакет тези двете
и желанието трябва да е взаимно. Важното е бебчо да е доволен и щастлив 
ще се радвам да се видим..Идеята за лондонска среща също никак не е лоша
Лесно ни беше преди с easyJet от берлин...но и сега ще го измислим..На мен ми се ходи Ирландия, Шотландия...че много сладки замъци–хотелчета сме открили..ауу размечтах се.
Като каза Лондон Лидка не се е мяркала наоколо

!
Магаре, и нашия е счупен, но не е фатално че е Z, може да го залепиш лекичко с някое моментно лепило, за да не вземе да хлътне.
Иначе аз гледам Стъклен дом, но засега нямам пълна изгледана серия, все оттук-оттам, ту повторение, ту от сайта...но горе-долу съм в течение на събитията
За вибромасажорите аз съм скептично настроена, сестра ми си купи и се тресе всяка вечер. Ама истината си е глад и коремни преси 

или аз съвсем съм се сдухала и не мога да обясня като хората
Ти като отбиваш и останете само на 1 кърмене, и така карате примерно 2-3 седмици, как ще отбиеш? Що го спреш, нали? Няма да дадеш да сукне единия ден 5мин, другия 3мин и т.н.
Това имах предвид, че като остане само 1 кърмене, после се маха и то, а ако много си го търси, може да се остави само с тати или баба, дядо за няколко дена. А почти съм сигурна, че за 3 дена, ако детето вече е навършило 1г и се кърми само 1 път кърмата ще спре. 

Той Ники всъщност още не пълзи,ами само се отхвърля от място,но ще го снимам някоя вечер и ще ви го покажа :peace А за корема-това ми е болна тема.Килограмите не ме притесняват,те останаха там някакви си 3 кг.,но това шкембеееее,дето виси......направо незнам.Пък ме мързи да легна преси да правя,ще ми се само да се прибере ама едва ли 
Мерси за отговора ,за авокадото,може да го намаля на 1/2 на ден 
за мен ли говориш 

голямо акане 

винаги си мисля за теб! А за лятото защоо не се отбива имаше някаква такава теория, но не се сещам точно да цитирам. В Гоглето ще пише

кукла е Дария, много е чаровна, любимка ми е!
А и аз като теб, мъжа ми разхожда отвън, само дето има няма 10-15 мин и минат пред салона и аз чуя как бебето нещо ентусиазирано си вика! 

Препоръчани теми