Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Сънчо и аз се интересувам от диска - моля те, дай малко повече информация- много ми е голям шкембака бе! Cry А пък бях позаслабнала, но нали спрях да кърмя и съответно спрях и диетата дето спазвах - сега докато опитам от всички неща, от които се лишавах - кой знае колко ще кача! Sad

Иначе такъв вибромасажор не съм имала но преди годинин ходех в един фитнес, в който имаше - страшно добре действаше на дупето(тогава корем не съм имала Embarassed) Такова нещо бих си купила с най-голямо удоволствие, но май струват към 600 някъде, пък и място много нямам! Sad

# 76
 Хелоу агейн  гърлрс  Flutter  За отбиването,  спопред мен нещата са свързани. Когато от самото начало съм избрала изключителното кърмене на поискване, нещата следват своя естествен ход. И едното води до другото. Късно и постепенно захранване, плавно отбиване когато бебето реши. Т.е майката и бебето, нали са екип та си вървят в пакет тези двете  Heart Eyes и желанието трябва да е взаимно. Важното е бебчо да е доволен и щастлив  Peace

Амбишъс   love001 ще се радвам да се видим..Идеята за лондонска среща също никак не е лоша  yes   Лесно ни беше преди с  easyJet от берлин...но и сега ще го измислим..На мен ми се ходи Ирландия, Шотландия...че много сладки замъци–хотелчета сме открили..ауу размечтах се.  Hug  Като каза Лондон Лидка не се е мяркала наоколо  smile3506

# 77
Ехо, здравейте и от нас!

Честито малко сърчице на Захирка! Дано скоро спре гаденето и да слуша малката!
Ние се приспивахме на ръце, но Алексче много натежа, та сега го друсам на крака. В кошарата е вечно на крака, а като му се доспи много започва и да пада насам-натам, та не става да го оставя там, че много цицини, много нещо  ooooh!

Яна, честито играчки на Пандито! То играчките все омръзват, ама хубаво е да й намериш цаката с честа смяна. Аз направих на детето една "броеница" от копчета, стопери и едно звънче на един дебел ширит, голямо лигавене пада, но пък е много доволен!  Peace

Трейси, Дани е много сладък! Хайде следващия клип да ви е с прохождане  Peace!
Аз на моя не му давам да пипа много компютъра откакто му извади един клавиш... ooooh! Магаре, и нашия е счупен, но не е фатално че е Z, може да го залепиш лекичко с някое моментно лепило, за да не вземе да хлътне.

Сънчо, дано да изкарате леко скарлатината  Peace Иначе аз гледам Стъклен дом, но засега нямам пълна изгледана серия, все оттук-оттам, ту повторение, ту от сайта...но горе-долу съм в течение на събитията Joy За вибромасажорите аз съм скептично настроена, сестра ми си купи и се тресе всяка вечер. Ама истината си е глад и коремни преси Peace

Пожелаваме скорошно оздравяване на Дани! И ние сме малко настинали, ама мама като е инат и го разхожда детето на дъжд и на вятър  #2gunfire
За пълзенето, моят юнак не обича много да пълзи, ама пък се опитва да ходи като го държе за ръцете. Даже пуска едната като види тревичка или буба, ама започва да се усуква и не смея да го тествам.

Аси, то зъбите си болят доста преди да избият, то не че после не ги дразнят, ама е по-поносимо. От личен опи смея да кажа, че нас най-много ни измъчиха горните резци Mr. Green, но все пак кучешките предстоят, та да видим...

# 78
Ааааа, Янче, не си ме разбрала, май четеш през ред  Crossing Arms или аз съвсем съм се сдухала и не мога да обясня като хората  newsm78 Ти като отбиваш и останете само на 1 кърмене, и така карате примерно 2-3 седмици, как ще отбиеш? Що го спреш, нали? Няма да дадеш да сукне единия ден 5мин, другия 3мин и т.н.  Joy Това имах предвид, че като остане само 1 кърмене, после се маха и то, а ако много си го търси, може да се остави само с тати или баба, дядо за няколко дена. А почти съм сигурна, че за 3 дена, ако детето вече е навършило 1г и се кърми само 1 път кърмата ще спре.
Рене, бе то екип мама и бебе, ама на 4-5г е малко кофти да кърмиш, то тогава е навик, а не нужда. Пък и това значи нонстоп заедно, не, че имам против де, но винаги може да се наложи, пък и за 1 или 2 вечери, дори и да искаш едва ли ще може да изцеди човек някакво прилично количество.
Аз сега гледам да кърмя сутрин и вечер, макар, че по някога давам и през деня, според зависи. Но забелязвам, че не му стига. Онази нощ му дадох да суче, защото си усещах гърдите по напрагнати и имаше мляко, но явно не го засища, или може би се уморява, защото спира, обръща се на другата страна, поспи малко, после пак се обръща към мен и търси да суче. Снощи му дадох да суче пак така, но му направих после около 150мл АМ, изпи около 120 и заспа (около 23ч). Около 1ч му дадох водичка и чак 6 без нещо ревна за цица. Но определено е по-лаком от кака си. Тя АМ така и не пожела, но аз чак на 1г й предложих.
Та така.
Ей, Сънчо, то времето с вас бе, не може да излизате, а то гледай какво е, хич не е за излизане.
Айде отиваме да се храним

# 79
  Ние тримата сме избрали този начин, като сме преценили, че е оптимално най–подходящ за нас и благоприятен за бебето .  Което пък се доказва 100% от досегашния ми скромен опит. Кой говори за кърмене до 5год.?  Rolling Eyes Ставаше въпрос, че всеки избира своя начин  Peace
  Гануша  много сте порастнали... истинска красавица  Flutter
   Дани  мерси, добре завърнала се и ти   bouquet 

# 80
  • София
Леле, аз си мисля, че това съм го пуснала, а то си седи ли седи.......... #Crazy

Лили, непременно да разкажеш за центъра. По едно време и аз му се чудех. Чувала съм я тази докторка, май за нея има много наплив, затова са ти дали за след месец и половина час. Иначе е някъде близо до нас, но така и не се натутих да отида до там.
Междудругото май на теб писах за обиците, ама се затри някъде писанието ми и не повторих. При Ивайла така стана - зор за обици, зор, аз може би не и обясних достатъчно добре колко ще боли и като и пробиха първото уше такъв рев му удари, че не позволи да и пробием второто. После не ми даваше и да го почиствам и в крайна сметка махнахме обичката и дупката и изчезна.
Така че обици - или докато са мънейчки (най-много до 1 годинка) или вече като са осъзнати момиченца и знаят какво ще стане.
На мен лично на пет ми ги пробиха по мое желание, в Пирогов кумата на нашите с игла. Помня, че гък не казах.
Скарлатината се изявява в бактерии в гърлото и в даден момент се появява и обрив, но ситен, по тялото. Тя е единствената шарка дето се лекува с антибиотик и за съжаление не изгражда имунитет. Засега пупу добре я кара, малко с температура, като е добре хич и не я меря. Тя като почне да вдига се кльофва.

Силви, 300-400 лева са в същност. В момента има един на сайта на топ шоп и понеже имам една позната дето им е ВИП клиент и ползва големи отстъпки, та я чакам да ми каже какво намаление ще и направят и мисля да си взема.

Казва се плосък корем за минути, има още 2 подобни, но не съм ги тествала още. За моя диск ви трябват обаче от ония големите топки, както и една гиричка. Моя приятелка от юнските мами показа един страшен корем на летни снимки и като я питах как го е постигнала ми препоръча въпросния диск.
Сигурно го има по торентите, иначе 2-та подобни ги има в замундата.

Казват се - Your best butt fast и Slim and sleek. Обаче не мога да разбера защо сега не ги намеря. Тая замунда при мен се чалва понякога.

# 81
Рене, разбира се, че ще се водиш най вече по детенце, но ако си суче и не иска да спира ще стане на 2г. ОК до тогава, но после  вече става съвсем трудно (в дек тема имаме една мама дето на 2г и 2-3м вече иска да отбие детенце, но то не желае и е мн трудно), та така се стига и до 5г, примерно. Аз никога не съм била привърженик на рязкото отбиване, но не съм и привърженик на кърменето след 2г  Peace
Сънчо, от колко време вече правиш упражненията? Аз от вчера се каня да почна на Синди Крауфорд, ама още не съм се наканила, нещо ме боли коремче. А пък и ти, и Хариелка сте толкова слабииии, може би вярно само едно коремче имате за стягане, макар, че и без стягане изглеждате супер  smile3521
Ейййй., Петенце, де се затри бе. Отдавна не си писала   love001

# 82
Здравейте момичета!   bouquet
Знам, че радушно приемате нови попълнения, тъй че се радвам да се разпиша и аз при вас, макар и да се зачислявам към късновключилите се. Четох, четох, е не успях всичко да изчета. Сега ви казвам здрасти, и когато мога се връщам да продължавам с четенето, че то много писане, много нещо в тези теми. Прекрасни хора сте се събрали тук, с още по-прекрасни дечица, хубаво е да има къде да споделиш, да попиташ, да се информираш...ама кой да блее баирите досега  Embarassed Хайде, до скоро, че малката се събуди току-що и моментално отново се из...ка за n-ти път днес, охххххх, един път да пробият тези зъбки! Сигурно чак по късни доби ще намеря време пак  Hug

# 83
  • На плажа
Цвети,как само на кърма бе жена.Аз така написах,защото си мислех,че ме питаш какво яде през ноща.Иначе си хапва попарка сутрин,пюре наобяд,каша или кисело мл. с бисквити за следобеднаИ си поцоква между храненията Mr. Green
Ганушке,супер си изкарахме.Така ми липсва големия град.Ако знаеш колко много искам да се преместим във Варна,но мъжо не дава да се продума по този въпрос  Sad
Жижин,благодаря ти за комплиментите Wink Той Ники всъщност още не пълзи,ами само се отхвърля от място,но ще го снимам някоя вечер и ще ви го покажа :peace А за корема-това ми е болна тема.Килограмите не ме притесняват,те останаха там някакви си 3 кг.,но това шкембеееее,дето виси......направо незнам.Пък ме мързи да легна преси да правя,ще ми се само да се прибере ама едва ли Mr. Green
Ееееее Янче,как да не ти вЕрвам Mr. Green Много хубаво ми стана  Laughing
А за отбиването,и аз мисля някъде към 1г.1м. да стане т.е. да минат горещините,че тогава не било хубаво да се отбиват бебетата.Не знам защо,ако някой знае да се включи с инфо,че и на мен ми е интересно.А пък като дойде времето,то детето само ще си покаже как точно да стане номера,но и аз мисля постепенно да спирам да предлагам гърдата,добре,че не я ползва за биберон Mr. Green, и постепенно да спрем съвсем  Peace
Сънчо и Вики го пи този Сингюлер,година и половина.Но при нея се получи едно неприятно покашляне,което продължаваше през целия ден и я дразнеше много.Получи се от мухлясъл паркет.Сега от както сменихме жилището,всичко е топ и аз го спрях на своя глава.
Хахахах,сега прочетох какво си писала за поливането с кърма и ми стана смешно,като си го представих Кало,заблеян в телевизора,а ти насочваш струйките JoyМерси за отговора ,за авокадото,може да го намаля на 1/2 на ден Hug
Цитат на пепеджинс
Дани, в ХИТ магазини, видях в брошурката им, че е на промоция 0.90лв
Малко се обърках  newsm78 за мен ли говориш Wink

ladydk75  

Добре дошла в редиците
Като стана въпрос за акита,и ние днес ги свършихме точно ШЕСТ пъти  ooooh!голямо акане  Mr. Green

# 84
Ходихме до Кауфланд и за първи път се пристраших да купя уж прясно пилешко и телешко, та сега варя и слагам по форми за лед. Та и анди успя да се поразнообрази днес Simple Smile

Oхooo добре дошла, Ladydk75   bouquet

Цвети: може би аз не съм те разбрала. Да, разбира се като кърмиш дълго време само веднъж на ден и идва моментът тотално да српеш просто спираш  Mr. Green Въпреки това може би не бих причинила на анди И да ме няма до нея. Иначе и аз съм съгласна, че след примерно 1-1,5г кърменето си става навик, а не чак толкова необходимост, би трябвало най-полезното да си е взела до този период. На теория бих кърмила до 2г от гледна точка на това, че по-дълго кърмена ще има по-малка вероятност да е алергична или кекава, но чак толкова не бих издръжала. Simple Smile

Сънчо: килимчето и още не съм убедена на 100% за какво ми е, тъй като сме ограничени в пространството. Но за въргаляне на нещо твърдо, но не толкова твърдо като пода са супер.

Дани:  Hug винаги си мисля за теб! А за лятото защоо не се отбива имаше някаква такава теория, но не се сещам точно да цитирам. В Гоглето ще пише  Mr. Green И аз като теб мисля към годинка и месец - два най-много като минат жегите.

Хайде лека полека се оправяме, че и следобено пюре трябва да правя, и месата да оправя и после чак след 8.30 фитнес, а и мъжо се прибра  Simple Smile

# 85
  • В друго измерение
Привет и от нас! Писах, писах и ми крашна мозилата, и всичко отиде по дяволите. Непрекъснато ми се случва, мисля, че е от операционната система, хич не съм доволна от Уиндоус Виста и 7!  Close

Ганушке -  Hug кукла е Дария, много е чаровна, любимка ми е!  Heart Eyes А и аз като теб, мъжа ми разхожда отвън, само дето има няма 10-15 мин и минат пред салона и аз чуя как бебето нещо ентусиазирано си вика!

Сссилвии - непременно пробвай АК следващият път. И при мен нещата бяха зле до 4 месец, после повръщах пак системно докато родих, а ми беше лошо почти всеки ден. Нищо друго не помогна, нито лека храна, нито газирани течности и прочие. Така че, има лек, спокойно, дерзайте за второто!  Laughing

Захира - вярно, честито ти сърчице!

Рене - и аз мисля като теб за кърменето. Затова Савана е на 9.5 месеца и още няма заместено хранене. Гледат ме странно много индивиди като разберат, но на мен не ми пука изобщо. Всеки си гледа детето както си реши, не се меся на никой и не искам и на мен да ми се месят. Най-добрият вариант е бебето само да се откаже, но незнам дали при нас ще стане, малката се кърми с удоволствие. Ако можех, бих кърмила повече от година, нали казват, че до година кърмата е храна, после е имунитет и успокоение, само заради имунитета си струва да се продължи.  Peace

Лейдипк75 - добре дошла и от мен!

Мариелка - милата, знам какво ти е, ние така спяхме на светната лампа спяхме първия месец, малката спи, аз будувам, луда работа. Все ме беше страх да не и стане нещо. Дано се успокоите сега и започнете да спите на загасено!

Дани - цяло и половин авокадо е безумно колиество за възрастен, да не говорим за бебе! Аз давам всеки ден по едно резенче, много е мазно, това е достатъчно за да си набавят нужните мазнини! Номерът е да се дава системно по-малко, а не отведнъж по много. Ако намирането при вас е проблем, ако готвиш на малкия, можеш да сложиш в манджата вместо мазнина. Ако не, можеш да си замразиш, ще ти кажа как, ако незнаеш и да даваш ежедневно по едно кубче.

Ох, отивам, че мрънка. После ще се похваля, какъв дизайнерски Барби килим купих за на малката стаята от един уебсайт, от който пазарувам от време на време, беше само за 50$. Току-що дойде, ще ви пусна снимка да го видите.

# 86
  • На плажа
Ambitious не си ме разбрала.Аз до сега давах по едно авокадо,разделено на няколко порции за целия ден,после писах,че ще го намаля на половин,но май и това каличество е много.Моля те,да ми пишеш на лични,пък и тук може,ако друг се интересува,как да замразявам авокадо  Praynig
И чакам да видя килима,много съм фен на такива интериорни допълнения  Peace
Янче Hug

# 87
  • В друго измерение
Дани - множко е цяло/половин авокадо на ден за бебе. Препоръчителната доза е 1-2 чаени лъжички или 1 кубче, аз давам едно резенче, горе-долу същото е. Замразяването е много лесно и бързо: намачкваш с вилица в чинийка авокадото, преместваш във формички за лед, заглаждаш леко отгоре с пръст и слагаш във фризера. Това е, успех!  Peace

Ето го килимчето:

На моят шеф жена му е художничка, рисува по стени, мебели и т.н., скоро ще ми идват на гости и ще я моля да боядиса и изрисува стаята на малката в тон с Барби!  Laughing

# 88
  • На плажа
Малееее колко много съм му давала,добре,че само от няколко дена яде.Благодаря ти за адекватния отговор   Hug  bouquet
А килимчето е страхотно,пък идеята ти за рисуване в детската стая е и една моя мечта,но при мен не стана,не намерих художник.Затова си накупих стикери и така я украсих.
Хайде,дано се съгласи жената да ти я украси,пък ти после ще показваш Hug

# 89
Привет момичета   bouquet чета ви ама покрай истериите на Алекс ме домързява да пиша.По късно ще се включа по адекватно  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт