Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 21 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Трейси, Дани е много много много сладичък ...!!!  Hug Много мило ми стана, като го гледах как лази, клатушейки се, към теб ...  Hug Душичка ...  Hug Не си и представям, че ще видя Софи в същата поза ...  Simple Smile

Захирка, да бе ... Честито ти сърчице!   bouquet Аз покрай възмущенията от отношението в Токуда забравих да ти честитя най-важното....

Джема, ами незнам, ще пробвам и така, както ти казваш, ще видим какво ще стане... Лелее, милата Ники, чак кръв от нослето ...  Sad Сигурно я е боляло душичката ... Да я цункаш от нас със Софи!  Hug  Hug  Hug А я кажи, за коя частна кухня става въпрос, как се казва, че и аз ги проучвам, като му дойде времето. За сега сме на кухнята на мама, но да събера впечатления все пак.

Сънчо, аз гледам Стъклен дом и Листопад задълже  Grinning Кажи, защо питаш? Кефят ме много и двата филма! Мисия Лондон не съм го гледала още.

# 46
Е вижте колко много пишете като времето е гадно  Mr. Green май ще се моля все така да е времето  Joy Mr. Green

Трейси как лази Дани  Hug Кога ли и аз ще видя Алекс да лази така бързичко
Ще взема и аз да пробвам да не го мажа с крем поне сутрин при смяната на памперса.
Мисия Лондон все чакам мъжо да ми свали филма.Чувам доста добри отзиви за него.
Силви.Д. и Алекс забелязва стърчащи конци на килима при баба ми.И дели се мъчи да ги дръпне  Joy
Милата Никол сигорно много я е заболяло  Hug Hug Hug   юнак без рани няма   Hug Hug
Нас ни мъчи зъбче  Cry кога ли ще излезе,че Алекс реве по цял ден  Cry

Хайде лека нощ от мен  Sleeping smile3524

# 47
Аси, благодаря за сладурската темичка!
Хариелка, защо не пробваш да я кърмиш на тъмно и на тихо място, например в банята, може да е кърмаческа стачка, дано не продължи дълго.
Захирка, направо ти се чудя как издържаш, като ти е и непрекъснато лошо, пътища, внимание на бебчо, дано намираш отвреме навреме спокоиствие за себе си.
Ние отново сме болни. Дани много кошля, днес личната му исписа Мукоплант, а като го заведох на хомеопат д-р Петко, исписа сироп с билки за втечняване на секрета, които е и противоалергичен, капки за нослето и още едни гранулки.
Много е гадно, като направи пристъп и не може да се оправи по половин, един час. Сутринта точно в три, тъкмо изпратихме тати командировка, като се закашля и давах гранулки, сироп, инхалации, отварях да влиза въздух, накрая се удпокои и заспа на отворен прозорец.
Павел е със сополи, дали пък ще му излезе първият зъб, лигави се и е набъбнал венеца.
Цяла седмица бури и урагани, студ и лошо време, ще си поседим вкъщи, дано не ме ядосват много.
Целувки и сладки сънища

# 48
  • Бургас
Здравейте и от мен Simple Smile днес се завърнахме от Канзас, уви времето не беше толкова хубаво и не успяхме да се видим с jijin и Али, но здраве да е , следващият път.

Пепеджинс, дано бързо се оправя детенце , за задушаването и аз така правя - даже я изкарвах на терасата посред нощите на хладен въздух  Hug дано изкарате леко ноща  Peace

Захирка, честито тупкащо сърце , много сили на теб пожелавам и не се оставяй друг път така да те заблуждават /визирам Токуда/  Hug

jijin, как е Али? Оправи ли се вече?

На Деси също и давам дистанционното, но вече клавиатури няма да и давам да докосва  Naughty на дядо си от лаптопа за секунда изчегърка едно от копчетата и се оказа, че не е просто извадено а счупено.... и то най-използваният клавиш - буквата"а" и сега е мн неудобно за писане......а не съм чувала да се подменят само копчета, май ще трябва нова клавиатура  Thinking ако има по-запознати от мен с компютърните истории, моля за съвет  bouquet

Трейси, голям сладур е Дани  Heart Eyes как само пълзи - като бубулече е Simple Smile направо сама се усмихвах като го гледах преди малко  Hug

Деси не пълзи , вдига дупето, боксува на място, но не се сеща да си вдигне и главата.
Днес я пробвах с една каишка за прохождане и е учудващо колко е смела  newsm78 жалко, че апарата ми нещо "сдава багажа" и не прави клипчета, за да ви я покажа  #Cussing out Батко и проходи на нейната възраст, та няма да се учудя ако и тя го последва....

Утре имам абсолвентски бал, започва в 19.30 и не знам как ще я мъдря .....мъжът ми заминава извън града по работа още сутринта, за два дни. Сестра ми ще я гледа Деската, ноооо с кърменето преди сън не знам как ще се справим. Имам една идея - ще я кърмя към 19 ч., после сестра ми да и даде каша към 20.30 -21ч. и тя направо да си заспи после.
Надявам се на това, че друг път когато е спала по-рано следобеда, хранейки я с кашата вечерта буквално заспива на стола  Mr. Green Дано и утре стане както го мисля, макар че като знам неписаните закони на "Мърфи" .......
Да цедя не мога, не става. АМ съм пробвала веднъж и не иска и да смукне даже , след като го е близнала  #Crazy

И накрая да ви се оплача, че сестра ми до две седмици ще започва работа - най-вероятно /дай боже /, и аз оставам без "гледачка". Пожелайте ми късмет в търсенето, защото знам, че ще е трудно  Sick

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 00:05 от magare

# 49
# 50
Ивуша - честито парастване! много здраве и збъднати желания, обич и веселие!

Джули -  честита ви годишнина, много любов, разбирателство и щастлив семеен живот!

Магаренце, благодаря мила, дано спинка, сега преди половин час откърти, като днес спа до седем вечерта, Павел също, даже до по-късно отцепи.

За лошо падане и особено ако се покаже цицина, намазва се с олио мястото и поне половин час да не заспива /от д-р Мустаков/

Сънчо, голям си образ, куку -ха, ха ,ха.

Трейси, Дани е голям  сладурко как напредва бързо към целта, лаптопа, а как сладичко замята лявата ръчичка.

Дани пише и рисува и си двете ръце, да видим коя щще си избере за постоянна, а Павел му яде фулмастрите и после се чудя какво се е убил, особено на червеното.
За държавна кухня ни казаха да се запишем като направи 10 месеца, а пък детето си яде и обмислям ян бибиян и ози, че имат пунктове в дружба
Лека

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 00:31 от pepejeans

# 51
  • В друго измерение
Опаааа, успях да изчета всичко до тук, уж обстойно, да видим сега какво съм разбрала и кой съм пропуснала мин постинг...

ЦветиJoy Joy разбрах те аз, за скролинг-а и прочие... Hug Я кажи сега, тия кг дето и аз имам като теб, как да ги свалим? И аз така, не че съм дебела сега, но като помня, че бях 50-55 кг на 173 см ми се плаче. Но и аз мисля, че ще ги сваля от раз, като спра да кърмя!

Захира - акупунктура има ли в Бг? През бременността мен това ме спаси, аз бях първите 4 месеца със зверско повръщане, не можех да ям, да готвя, изобщо да седя в кухнята. Даже не давах на мъжа ми да яде, да топли ядене, имахме кухня+хол, само като отвореше хладилника и аз тичах да повръщам. Акупунктуристката ми тогава реши, че не може така и започна акупрешър, на някакви точки на ушите се слагаха семена с лепенки и трябваше като ми се догади, да почна да ги притискам. Мъжът ми все ме майтапеше, викаше '' натискай бутоните'', на мен не ми беше до смях хич, но много ми помогна. Имай го като вариант, ако стане по-зле. И връзвайте Анди на стола за храна, аз го правя, откакто стана на 6 месеца, не е шега работа това, има много паднали бебета от столовете в/у твърди настилки на пода, а и е доста високо!

Трейс - голям бонбон е Дани, пусти лаптоп  hahaha hahaha и моята е така. Съжалявам за падането  Hug, сигурна съм, че добре душичката, просто тези неща се случват!  Sad Давам ви макс една седмица и ще видиш, че ще лази като фурия, не можете да го стигнете! Така бързо се учат и усъвършенстват тия бебоци!

Рени - смях се много на скоростта ви!  Laughing Hug

Джема - милата Никол! Дано и няма нищо!  Hug

Янче от Видин - хайде дано избива това зъбче по-скоро!

Моята г-ца вече спи повече от 2ч, явно се измори от педикюра и маникюра днес!  Joy Аз успях да изпера мокета в едната стая долу, но горе не мога, че доста е шумна пуста машина, а не искам да я будя. Как ли ще успея после да чистя, когато тя е с мен, незнам... newsm78...

Днес е 27 градуса тук, уж топло, после да вали, да трещи, ама у наше село не се случи, само облаци, а дано ни се размине!

Момичета, желая лек ден на всички ви, дано се оправи времето!

# 52
Силлввиии: браво, видя ли че няма от какво да се притесняваш? Както и Хари ти е писала, а и аз относно нашето стоене на крака, както не могат дадено нещо на и сякаш внезапно вече го могат  Grinning Ами и ние от гръб по корем започнахме да се въртим чак на 9м, но аз не се притеснявах честно казано. Знаех, че може, просто не желеа. А сега да я видиш не можеш я спря  Joy

Уж знаех, че не трябва да се притеснявам, ама като не съм си в София и като нямам време за форума - някак губя тази увереност.  Laughing Вече почти 2 месеца съм Костинброд и тук доста по различно си гледат децата моите приятелки - направо като извънземна се чувствам с това мое късно захранване и допълнителните застраховки заради алергията. По едно време спрях дори да обяснявам какво точно ядем, защото много странно ме гледат!  Joy

Ама и този мой мъж с тези командировки до Варна - утре си идва и уж ще се връщаме, но нещо пак почна да ми обяснява, че можело да се наложи да отиде още веднъж за седмица! Вече направо изкуквам - а пък отстрани изглежда, че трябва да съм много добре - нали съм при мама! Mr. Green То не че е зле - помага жената, но тя си ходи на работа 6 дни седмично и вечер си има ангажименти - докато си свърши нещо и станало време да си лягаме с Александра - почти изцяло сама си я гледам - в София с мъжа ми беше по-лесно! Sad

За гаденето - вчера мислех да им звънна по този повод на "На кафе" - аз съм човек, който пие по 3 литра вода на ден, нямам никакви заболявания и пак повръщах зверски 5 месеца - тогава сигурно и по 5 литра съм пила, защото иначе щях да се обезводня - ако не повръщах - пиех вода на малки глътки - това ми беше ежедневието. Докторите бяха вдигнали ръце от мен и до последно се чудеха как удържах да не се обезводня! В моя случай никаква вода не действа - а там го изкараха като някаква панацея! Mr. Green
Виж акопунктура не съм ползвала - следващия път първо ще питам! Mr. Green

Захирка - дано на теб водата подейтва и бързо изчезне това гадене! Hug Да не се потретвам, но Поклон пред твоята смелост и издръжливост! newsm20

# 53
# 54
Добро утро сладурчета!

Асенце, вчера обзета от мисълта за пържени картофи, забравих да те похваля...надминала си себе си! Темата е пърфект! Браво!

Желая хубав ден и дано синоптиците да са се объркали зловещо...и да стане 25 градуса...

# 55
  • На плажа
Еееее две седмици ме нямаше и сега не мога да ви изчета.Опитах,но щом се появи и новата тема,се отказах.
Ние си бяхме малко на Плевен при мама,улучихме страхотно време,даже там се и разсъблякахме по къси ръкави.
Янче
,мернах,че Андито много се въртяла.Намери ли решение?
Аз пък се чудя има ли друго дете ,като моето да яде на ВСЕКИ три часа newsm78Няма денем,няма нощем.Виках си,че сам ще се откаже от нощното хранене,нооо уви.От снощи започнах да го залъгвам с водичка,обаче след 20 мин. отново се събужда.Ще продължавам с опитите,пък дано успея.
И още ,смятате ли,че продължително кърменото дете,до след годинката,ще се откаже много трудно от цокането.Вчера една приятелка,ми сподели,че нейното дете,до две години го е кърмила и много трудно го е отбила.На мен ми се искаше да си го кърмя до след лятото,обаче ако не мога да го отбия....

И още един въпрос,като съм почнала Laughing Авокадото по цял плод ли го давате за деня или е много като количество.Тук в Обзор не продават,аз обаче си накупих от Плевен и му давам на Николай,много му харесва,пък и нали е полезен..

Добре дошла на новата мама Рене  Hug  bouquet
Връщам се да прочета първите четири странички от тази тема,пък после ще се включа по адекватно  Peace

# 56
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но не насмогвам!
Честито на всички рожденици и месечинки, които съм пропуснала!
Честито на Захирка и дано скоро ти мине това с повръщането, че кано се сетя аз как бях направо ти се възхищавам как се справяш.
Включвам се по повод биберона с дрънкалки от Джъмбо - ние отдавна имаме такъв и искам да предупредя - има една играчка , която при нас е зелена и отдолу има едно такова като хармоника, което като го стиснеш свири. Цялата отзад е с болчета - при нас едното се извади и добре, че бях до малкия и чух, че дрънка нещо по зъбите му и го извадих от устата му. Много се стреснах, като си помислих, че може да го глътне.
По повод нощното будене - и ние се будим по три - четири пъти на вечер.
Янче, браво че си успяла да отделиш малката да спи в другата стая. Ние също имаме стая за бебо, даже направена като детска и аз все си казвам тази вечер ще го оставя да спи сам и накрая пак спя при него. Нещо се страхувам, най - вече от факта, че малко да се пробуди и веднага се опитва да става прав, но понякога не успява и пада. Страх ме е да не се удари.
На нас ни избива седмото зъбче, но в сравнение с предишните, това е зор. Доста си поплаква малкия.

# 57
Дани, а какво ядете на всеки 3 часа?
Янче, кво да ти кажа, те ме махнаха от работа, като разбраха, че пак съм бременна, та нищо не работя  Mr. Green Иначе уж системен администратор, ама да ти кажа, не ми се занимава с комп, та много кусури може да ми намериш  Wink А в Джъмбо как не си ги намерила тези килимчета? Те са тип сглобяеми (нали не бъркам) като пъзел и няма да ги видиш като цяло килимче.

За пълзене и иазправяне говорите. Аз забелязах, че от 2 дена Миташки се изправя на дивана и се пусна, и пада по дупе Simple Smile Опитах го на земята, но го е страх, а на дивана знае, че ще падне на меко. Иначе и той се протяга от дивана и леглото към пода, ама се държи, страхо го е. Но по някога се опитва да седне във въздуха, особенно на леглото и тогава изтръпвам.
А сега е гладен, та ще правим попадка. А ако знаете колко ми е харесал една бенка на лявата ключица (така ли се казваше, кокалчето до врата), и все ми дръпа дрехите да я чопли, пък е гадно. Маймунчо.
Айде после пак ще пиша, че е гладен много.

# 58
Pepejeans пак ли сте болни4ки бе...аман ве4е с тия болести.Мили4кият Дани, дано се оправи бързо  Praynig
Магаре браво на Деската.Ама сериозно ли ве4е с каиши си я пробвала  Shocked леле.... и Ради много иска да ходи ве4е.Обикаля кошарата държейки се, а като го взема и го държа за двете ръце си ходи много добре, но все пак си мисля ,4е още му е доста рано да прохожда....я ако може да не бърза толкова,4е тогава ве4е ще е 4удо.....  Mr. Green
-‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’- , при мен пък то4но обратното...откакто спрях да кърмя и ка4их 7 кг, сега съм свалила 3 и ми се ще още 4 кг ,ама ще видим...
Ивушке  Hug Я кажи сега, как изкара в4ера ?
Дани , добре завърнала се.В4ера се 4удех къде си забегнала, ама ето на...ти се появи
Деси Стз 4естито ви  зъб4е...мале 7-ми  зъб  Laughing
А'де  сега да ви се опла4а.Цяла нощ се буди мойто диване, сигурно 100 пъти.... и понеже ве4е махаме решетката на леглото и залепваме спалнята за неговото легло, уж да ми е по-удобно през ноща, а и той като се събуди сутрин и се катери по мен/въпреки ,4е спи с 4увал/...и на едното будене нощес, го намирам в краката ми, направо  Shocked Как стана това ,незнам...а и хи4 не съм го усетила ....
Та сме будно от 6,30 тая сутрин, а на мен естествено ми се спеше ужасно,щото снощи кой ме кара да гледам От4аяните съпруги до 12,30 ч , все едно неможеше днес да ги изгледам,ама айде....как да е
Сега уж яде кус кус, изяде около половината и като по4на да плюе /за първи път ми прави такива номера/...уж отваря устата ,4е е гладен и после плюе, ама яко...цялата аз ,4е и той и дивана...вси4ко  стана в кус кус ...направо се 4удя на тези мами, дето децата им правят тия номера непрекъснато, аз направо полудях....Е сега поне го успах, и мислех и аз да лягам, ама пък ве4е не ми се спи естествено.....

# 59
  • На плажа
Дани, а какво ядете на всеки 3 часа?
На кърма сме Цвети  Peace
Трейси,с глас се смях,като го видях как се клатушка милия Дани.Мноооого е сладък.И Ники се опитва да пълзи,но още не може да си мърда ръчичките,затова,като се изправи в поза пълзене,клатушка се напред-назад и се отхвърля,като плувец Mr. Greenмного е смешен Joy.Естествено,това упражнение се прави само на леглото,че иначе ще си счупи носа в земята Laughing
Ето го и него
Само за малко го оставих на земята,че ме е страх да не тупне от леглото и той веднага хукна Mr. Green
Янче отделила си я Андито в друга стая,браво.Радвам се,че сега си поспинквате добре всички.И аз се замислям за отделяне,при кака му,но трябва първо да го отуча да яде нощно време Cry
Захира как забравих да ти честитя сърчицето  Two Hearts,голям съм заплес.Лека и безпроблемнна бременност ти желая  Hug Peace
Пепе,стига вече бе женаааа,какво им стана на тез деца,че така боледуват.Хайде вече да се оправяте и повече да не ви лови никаква болест  Praynig
Янче тортичка си правила  party023 Връщам се да я погледна,че много ми стана любопитно...с тези моркови Laughing

Деси бързичко да избива това зъбче и да не ви мъчи повече.
Ники има вече две зъбчета и много е смешен,понеже не са едно до друго излезнали ами през зъбче.Долните резци Mr. Green
Събуди се дзверо ...ще се оправяме за излизане.После ще дописвам,че имаше още доста за писане ама....

Полииииии и ти лииии,сега видях.Честито и на теб мила,всичко да е наред ти пожелавам и кураж,че с тези две дечица ....и трето,бравооооо Hug Peace
Той Емо е голям ще помага,а пък Сончето ще ти е добричка и няма да имаш проблеми  smile3525
Вече излизам...

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 10:41 от Дани1801

Общи условия

Активация на акаунт