"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Аз също се сетих за гуменките, че имаше голямо намаление в Outlet-а до Метро. На К&К бяха пуснали между 6-10 лв. много симпатични гуменки. Проблема е че са до 35 номер, а ние сме го надхвърлили.

# 466
Момичета, благодаря ви за подкрепата относно притесненията ми за детската градина на малкия.
Благодаря за пожеланията. Hug

Със сигурност знаеш, че не бива ти да си напрегната, за да го прехвърлиш към детето, така че оммммммммммммммм. Grinning
Ммммдаммм! Hug
След като го оставя ревящ, ще си рева и ще се напрягам вкъщи.

Да ви кажа над какво се пулех вчера.
На Цвети съученичка има регистация във фейсбук. Shocked
И разбира се и наш'та иска и тя да е в джаза.
Понеже знае отношението ми към фейсбук, не пита мен, а помолва кака й да я регистрира.
Обаче кака й е печена и съответно знаейки , че аз няма да одобря "заговора" им, й отказала.
Та, така!
Отложихме ползването на фейсбук за неопределено време.
Всъщност вашите четвъртокласници имат ли регистрация там? Thinking

# 467
  • София
Мне, моят няма. Ама и желание няма. Скайп му правих преди време не за друго, а за да могат да го ползват на вилата с баба му и дядо му и просто избраха неговото име за ник. Всъщност влиза в интернет покрай приятелчета, които са му показали как да играе някакви он-лайн игрички и понякога, за да търси информация, но обикновено ме вика за помощ и съдействие. В нашето семейство аз съм най-пристрастена към компютъра и нета  Mr. Green.

# 468
  • София
Фран, почти всички негови съотборници от БУБАбаскет имат, даже ме добавиха като "приятелка" и той като видя, наддаде вой, но аз засега удържам положението. Той и брат му, дето е на 14 чак сега се регистрира, да обменя информация със старите съученици, но малкото си е малко и не давам!

Ето една полезна книжка за изтегляне от децата в едно русенско училище
http://kids.souee.org/index.php?page=235&section=10
макар че никакви съвети не могат да ни помогнат да опазим децата в интернет...

# 469
  • София
Кремена няма профил във Фейсбук. Не е поисквала(ама и да поиска засега няма да има). Влизаше в моя профил за да играе на някои игри. Вече и това не прави, омръзна й. На колежката сестричката(12 г) има профил и какви неща прочетох там, повярвайте ми това от моята уста до ден днешен не е излизало, а за снимките да не говорим - в шок съм.

Кремена има свой скайп - уговорката е да знам паролата, предупредих я, че не знам ли паролата, спираме скайпа.
Говорили сме безкрайно много за влизането в интернет, за това, че не си анонимен, че не трябва да споделяш всичко, за това, че хората се представят за други, за опасностите...дано да е влязло нещо в главата.

На скайп си пишат разни безсмислици с приятелките, пращат си емотикони, картинки, абе глупости. Могат да ползват и микрофони, но се забавляват явно като пишат - пример: аааааааххххх товааааааа е суууууууууууууууупер!
Хубавото е, че като седне да пише и аз казвам - След малко идвам да погледна и ако намеря правописна грешка ставаш! познайте дали има Grinning
Говоря за по половин час вечер от време на време, за повече през учебно време няма как - много е натоварена.

# 470
Фран, не съм оставяла ревящо дете в ясла или ДГ. Недей така да си късаш сърцето, моля ти се. Hug
Детето няма рег. във ФБ, не е пожелавал, не виждам смисъл да има. По мейла на една майка ми излезе ФБ на негова бивша вече съученичка, нещо страшно сексуално беше, надали и тя си дава сметка за това.

# 471
  • София
Като чета за миг се замислих дали съм в четвъртокласната тема, какви са тези сексове, малей това момичетата много напреднали

# 472
  • някъде ... тук ...
И Радо мрънна веднъж-дваж след като се върна от бабите за ФБ, ама не го огря. За пореден път си говорихме за нета, за какво е фейсбука и т.н. Скайпа и мейла са му достатъчни.

# 473
  • дядовата ръкавичка
Моят син явно е доста изостанал. Няма ни мейл, ни скайп, ни ФБ.  За сметка на това се зомбира с една онлайн игра Battlefield Heroes, с което много ме ядосва. Да не говорим, че повечето комп. игри, по мои наблюдения, създават абсолютно комерсиални индивиди - непрекъснато нещо се купува - дрешки, пушки, каски и какво ли не ....

# 474
  • София
Колкото съм БГ Мaмма- addicted Mr. Green, толкова съм анти фен на Фейс бук  Naughtyи самата аз се дърпам като магаре на лед, на непрекъснатите призиви на мои познати и колеги да се регна и там. Simple Smile
Какво остава да отварям сина ми на това!? ooooh!
Абсурд! Naughty

То много ясно, че никой няма да ме пита в един момент.... Но не държа сина ми да го дава толкова отворен! Naughty
Да си гледа книгите и уроците!
Телевизията и без друго достатъчно му е изпила ума, та само това ми липсва! Naughty

Не знам за вашите, ама моят син е много спокоен по отношение на подготовката на материала и домашните.
Не знам, даже, кое е в повече-разсеяността или спокойствието му?! Thinking
Мен ме хващат нервите и ми неспокойно че има домашни за писане, а човека -хич не се и трогва.
Не знам как да го мотивирам тоя човек, как да го стресна.
Има обяснение за всичко винаги... ooooh!

# 475
 wavey   Забравих темата с тази ваканция.Обещавам да се поправя.
След вълна от болести започна новата учебна година.Три оценки са вече на лице.Катето все още се опитва да влезе в училищен ритъм.

Скайп има,но не ползва.ФБ все още е табу.

Пожелавам приятни почивни дни на всички   Hug

# 476
Не съм писала тези дни.
Само ще се отчета с това че тази година младежа започва с по-голяма отговорност забелязвам.
Фейсбук няма , скайп му направих защото съучениците му имат всички, но той не проявява интерес и не го ползва.
Нашето училище се води за едно от най-елитните в града, а всяка година децата бягат  ooooh! и на мен не ми допада.
Учи за сега с желание, бележниците ни още не са ги върнали, има две диктовки, проверени...с някоя и друга грешка, минахме кажи речи два пъти сополи, кашлици  Thinking
Другият месец имат екскурзия началото  newsm78
На частни уроци ходи по английски и пиано.
Това е за сега което се сещам  Hug

# 477
..........Отложихме ползването на фейсбук за неопределено време.
Всъщност вашите четвъртокласници имат ли регистрация там? Thinking

А ние се договорихме ФБ да има след точно определено време  Rolling Eyes
Тези дни проведохме разговор по темата, защото каката има, но се разбрахме,че още и е рано и ще има "като стане като кака". Цифром и словом след 2 г. Но дотогава...колко вода има да изтече... Може пък да мине тази мания.
А каката (на 13г) всъщност играе игри във ФБ, и наред с разните ферми и др.подобни губивремки има доста готини игри за размърдване на мозъци - с думи, с калкулации, географски и т.н.
Така че, не е толкова фатален достъпът до ФБ, но за нашите бръмбазъци е още рано.

# 478
  • Варна
Оооо, моят даж ене съм сигурна знае ли кое и какво е това място... Така да е...

Голям резил на входното по БЕЛ.  ooooh!

# 479
Нашите входящи тестове още не са минали. Освен ако днес не се върне с някоя изненада, че са правили по БЕ или мат. Разпечатах това и смятам после да му ги връча. http://bglog.net/nachobrazovanie/41173

Тази година има 4 дни по 6 часа, в петък са 5. Новото е 1 час ИКТ, 1 час хореография, 1 час "модул физическо", с друга учителка, не тази по ФВС, и 1 доп. час ИИ, с което стават 2 тези часове.

Нещата се побират идеално в чантата от първи клас, нищо че е по-малка.  Grinning Зимата с екипа по ФВС ще видим как ще стане.

По ИИ, ДБТ, музика, ЧО и ЧП им преподават съответните учители, а господинът по ЧО от догодина им става класен. Ще им бъде по география и история.
Много спокоен клас ми се струват, детето се връща свежо от у-ще. Heart Eyes

Това, което ме изненадва неприятно тази учебна година е промяната на таксите за извънклансните ни дейности. Фехтовката е скочила двойно, а керамиката с 30%.  Sad

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 12:41 от Люлин

Общи условия

Активация на акаунт