"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 253
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
И моята малка кукла засега се задоволява със скайп. Преди време изяви желание за ФБ, но само за да играе на фермата и след като й дадох да играе от моя профил - повече не е искала. Сигурно й е омръзнало  Mr. Green
Ние още не сме започнали с входящите. Няма да ни пропуснат. Каката вече започнаха, така че и малката скоро ще се "похвали". Много разсеяна и бавна ми се струва. Тя свикна досега все да има някой вкъщи (баба й) и да я надзирава за подготовката на уроците. Сега за пръв път това зависи изцяло от нея и просто не знам. Много е разсеяна, адски лесно си отвлича вниманието и наистина много ме притеснява. На всичкото отгоре са с каката в една смяна и взаимно си пречат... Надявам се да намерят начин да се сработят, че ми идва доста в повечко да ги мисля постоянно.
За извънкласна дейност - тази година я записах на модерен балет. Таксата е 30лв на месец. Заниманията са 2 пъти в седмицата.

# 481
eldi,и Катето е същата работа.Много разсеяна и пише домашни цял следобед,а може за два часа да свърши.Балета предполагам ще ѝ допадне,Катето само стойки прави в къщи,че и малката и тя покрай нея може шпагат,колело и мост  #Crazy В кое училище е твоята госпожица?

Входящи не са правили още.

Понеделник и четвъртък имат по 6 часа,а останалите дни по 5.

Развалиха едната паралелка от четвъртите класове и сега са 27 деца в клас .Надявам се да не се развали дисциплината.

# 482
В "Цар Симеон I" сме, мамо Иви. Много ми се иска балета да я поразвие малко, че е пълен клечо - 23кг сме. Ужас - като недохранено е...

# 483
Идеална за балет  Hug Къде ходи  на балет?

# 484
Сега започваме - в Мелъди. Голямо желание има. Дано наистина да се хване сериозно. Все пак спорта може да я научи само на хубави неща Simple Smile Вие в кое училище сте?

# 485
  • Sofia
И аз чакам тестовете да минат, утре сме на родителска, не знам какво ще си говорим ние вече дадохме парите, които се събираха, обикновено за пари винаги става дума по тези срещи.
До миналата година си имаха учител по рисуване, тази година тази дейност ще я води класната им, всъщност по всичко все тя ще им преподава, за мен лично е много ама много странна тази форма на обучение.

# 486
  • Варна
И аз чакам тестовете да минат, утре сме на родителска, не знам какво ще си говорим ние вече дадохме парите, които се събираха, обикновено за пари винаги става дума по тези срещи.
До миналата година си имаха учител по рисуване, тази година тази дейност ще я води класната им, всъщност по всичко все тя ще им преподава, за мен лично е много ама много странна тази форма на обучение.

В целия начален курс е така-един учител по всички предмети. Такива специалисти са. Понякога някой друг "взима" я физическото, я нещо друго...

А за родителската среща например...., може да ви запознаят с Правилника за вътрешния ред в училището, да ви кажат какво предстои през учебната година, заедно да планирате различни дейности, да поговорите за зараждащи се проблеми в класа, които да решите заедно и още куп други неща. Тъжно е, че родитеската среща винаги се отъждествява с пари.

# 487
В "Димчо Дебелянов" е Катето,а за балета сте ни конкуренция  Mr. Green участва  в "Степ уан".Ще се виждаме по участия  Hug

# 488
  • Sofia
А за родителската среща например...., може да ви запознаят с Правилника за вътрешния ред в училището, да ви кажат какво предстои през учебната година, заедно да планирате различни дейности, да поговорите за зараждащи се проблеми в класа, които да решите заедно и още куп други неща. Тъжно е, че родитеската среща винаги се отъждествява с пари.

Е да ама действителността е друга, за реда никога не чуваме, няма и да чуем вероятно, предполагам ще се говори пак за униформите, които тази година трябва да се подновят и пак каквото и да си говорим става дума за пари.
Само се чудя аз ли да отида и да си скъсам нервите или да пратя мъжа ми, миналата година им върнахме униформите който помни си бяха жива гавра, обещаха че ще ги поправят обаче се покриха и не "отговаряли на имейлите" от фирмата, не ми е за парите ама ако някой повдигне този въпрос ставам доста чувствителна и ми е трудно да държа езика зад зъбите си.

Все забравям да ви питам във вашите училища има ли пердета по коридорите и стаите?
За мен това е чисто малоумие, не знам на кой болен мозък му е хрумнала идеята за тези пердета, но днес се качвах до секретарката и нацелих някакво междучасие, то не се виждаше кой върви по тоя коридор, те пердетата от как са сложени сигурно не са и прани.

# 489
Валерия, където и да съм влизала, винаги съм виждала щори. Вече има и антистатични от плат, страхотни са. Не е задъжително да са типичните хоризонтални на метални ленти.
По коридори нищо няма.

# 490
  • Варна
Пердета - не.

Валерия, действителността която описах я има в доста училища. Е, поне се надавям. В едно я има със сигурност. Работя там. Жалко, че при вас нещата са други.  Peace

Утре е входното по математика на синковеца. Сега заспива и се моли: "Дано да се справя...Дано да се справя..."

# 491
  • София
Аз да Ви кажа - никога не разбирам кога им минават входящите и какво е направила на тях.
Доволна съм, че госпожата не ги притиска с тези неща.

Снощи отново "правихме" проект по английски - т.е. щерката си го прави, но бях притисната да извадя от албумите нейна снимка, на която сме били на почивка - трябвало да пишат за хотела, за това с какво са пътували до там и т. н.
Доста трудна задача ми беше - почти не сме вадили снимки на хартия Embarassed
Отделно  - децата си правят проектите на неща с размери А4, а моята грандоманка - задължително на големи картони(вече всички в офиса ме знаят и ми пазят големите календари, с хубави гланцирани листа, та ползваме гърбовете, щото иначе книжарницата трябва да е моя ooooh!), то бива престараване, ама нейното...

# 492
  • дядовата ръкавичка
Утре е входното по математика на синковеца. Сега заспива и се моли: "Дано да се справя...Дано да се справя..."

Милото дете  Hug. Мойто е много дебелокожо - хич не се впряга от контролни, изпитвания и подобни.

Иначе си е в къщи с остър бронхит - третия за тази година  Confused.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 09:42 от Айяла

# 493
Днес и аз съм на ПД, но на каката. На малката - утре! Тази седмица добре са ми запълнили времето  Laughing
Ние вече имаме две шестици - по английски език и по музика. Входящо са правили само по Човекът и природата.

# 494
На родителската среща тази година видях, че са монтирани щори в класната стая на Цвети с много приятен цвят. Нови са. В началото на всяка учебна година събираме по 20 лв., с цел подобряване базата на училището и резултатите са видими.

Иначе пердета имаше в предишното училище на голямата ми дъщеря. Родителите бяхме събрали пари и трябваше да решим какво да закупим: щори или пердета.
По настояване на една група от майки-активистки се закупиха пердета...да им било по-уютно на децата. Joy
Наистина си е малоумие.

Общи условия

Активация на акаунт